DCM CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DCM CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.143.094

Publication

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.08.2012 12471-0149-011
07/02/2011
ÿþMotl 2.0

LkC a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr : `jij k J ©a Li

Benaming

(voluit) : DCM Consult

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bardelare 46 te 9971 Kaprijke (Lembeke)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap - benoemingen

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Jean-Luc Buysse te Zelzate op 18 januari 2011, geregistreerd te Zelzate op 20 januari 2011, boek 286 blad 12 vak 10, dat de heer DANSCHUTTER Christophe, geboren te Eeklo op 03 juli 1972, wonende te 9971 Kaprijke-Lembeke, Bardelare 46; en de heer DANSCHUTTER Rony Henri, geboren te Zetzate op 22 april 1948, wonende te 9060 Zetzate, Merellaan 48; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "DCM Consult" opgericht hebben. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld in zeshonderd (600) aandelen op naam die elk één / zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.De aandelen, onderschreven voor afbetaling in speciën, werden integraal volstort door de onderschrijvers.

STATUTEN

HOOFDSTUK I : NAAM - VORM - ZETEL - DOEL -DUUR

ARTIKEL ÉÉN - NAAM EN VORM

De vennootschap draagt de naam "DCM Consult".

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort

BVBA.

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9971 Kaprijke (Lembeke), Bardelare 46. De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder bijhuizen en agentschappen in België of in het buitenland oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening evenals in naam en voor rekening van derden :

- het opnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen of verenigingen, onder meer als zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, lid van het directiecomité.

- het verlenen van advies en consult op vlak van algemeen management, crisismanagement en diversiteitmanagement voor ondernemingen, instellingen, verenigingen en overheden.

- het uitvoeren van audits, uitwerken van diversiteitplannen, ondersteunen van het personeelsbeleid en de personeelsadministratie, het geven van vormingen en trainingen, het coachen van werkgevers en werknemers.

- het verrichten van studies en analyses, adviseren, ontwikkelen, begeleiden en uitvoeren van alle projecten.

- secretariaatswerk voor bedrijven en verenigingen.

- het aankopen, verkopen en verhuren van onroerende en roerende goederen, evenals alle handels-, nijverheid, financiële, roerende of onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

- onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

- de vennootschap is gerechtigd alle industriële-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

- de vennootschap kan leningen en voorschotten toestaan onder eender welke vorm of duur, aan de vennoten en alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III . II I. 1101 O1 IIII I 0 III I ll

*iioaoa~s*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 5 -01- 2011

RECHTEqy N

KOOP HANDEeGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- het verwerven, beheren, valoriseren en cederen van alle roerende en onroerende goederen of rechten, onder gelijk welke vorm, zowel in volle eigendom, in naakte eigendom als in vruchtgebruik, zowel in binnen- en buitenland, met uitsluiting van handelingen als vastgoedmakelaar.

- ze mag ondermeer :

*onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en opbouwen;

*haar onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

*haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met de hare.

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

HOOFDSTUK Il : KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld over zeshonderd (600) aandelen die elk één / zeshonderdste (1/600e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK III : INTERN BESTUUR EN EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL TWAALF - ZAAKVOERDERS

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder persoon, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

ARTIKEL VEERTIEN - BEVOEGDHEID

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

HOOFDSTUK V : ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL NEGENTIEN - ALGEMENE VERGADERING

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van juni om twintig uur ter maatschappelijke zetel of op plaats te bepalen in de oproepingen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

ARTIKEL TWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Ieder vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een persoon. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, en evenmin voor de echtgenoot. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de dagorde, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Hij wordt aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

HOOFDSTUK VI : INVENTARISSEN - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING - RESERVE

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - JAARREKENING - INVENTARIS

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Door de zaakvoerder(s) worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - WINSTVERDELING

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

HOOFDSTUK VII : ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - ONTBINDING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze

door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als

rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - VEREFFENING

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen

zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

(homologatie) van de benoeming. Deze bevestiging komt er pas nadat de rechtbank van koophandel heeft

nagegaan of de vereffenaar alle "waarborgen van rechtschapenheid" kan bieden.

Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid

van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één

der vennoten.

ARTIKEL DERTIG

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vindt het Wetboek van

Vennootschappen toepassing.

IV. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie waarbinnen

de vennootschap haar zetel gevestigd heeft tot 31 december 2011.

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR EEN VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verbindt de vennootschap zich uitdrukkelijk bij

deze, alle rechten en verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan sedert

1 januari 2011, over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren. Deze overneming zal maar effect sorteren van

zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de

tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, de heer Christophe Danschutter

voomoemd, hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enig

verbod, dit mandaat uit te oefenen. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene

vergadering anders beslist.

Voor ontledend uittreksel,

getekend notaris Jean-Luc Buysse te Zelzate.

gelijktijdig hiermee neergelegd : afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 27.08.2015 15493-0372-012

Coordonnées
DCM CONSULT

Adresse
BARDELARE 46 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande