DD TECHNICS

Société en commandite simple


Dénomination : DD TECHNICS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 553.604.833

Publication

06/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De volgende personen hebben op 26 mei 2014 beslist om een vennootschap op te richten met de volgende modaliteiten.

Deliever David, woonachtig te Karreweg 53, 9770 Kruishoutem, geboren te Tongeren op 16 maart 1973 (rijksregisternummer: 73.03.16-175-26) en Keirsbulck Sophie, woonachtig te Karreweg 53, 9770 Kruishoutem, geboren te Kortrijk op 4 augustus 1975 (rijksregisternummer: 75.08.04-172.78).

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt DD Technics en zij wordt gevestigd te Karreweg 53, 9770 Kruishoutem. De vennootschap heeft als doel:

- Algemene elektriciteitswerken, gaande van de aanleg van leidingen voor het vervoer en de distributie van elektrische energie, tot het uitvoeren van allerhande herstellingen van elektrische installaties.

- De verkoop en onderhoud van elektrische toestellen, zowel voor industrieel gebruik als huishoudapparaten. De verkoop kan zowel als kleinhandel, als als groothandel gebeuren.

- De installatie en het onderhoud van domotica.

- De automatisatie en mechanisatie van verschillende installaties, alsook de onderhouds- en herstellingstellingswerken van deze installaties.

- De installatie, het onderhoud en het herstellen van installaties van videofonie en/of parlefonie.

- Het uitvoeren van volgende bouwwerkzaamheden:

è op vlak van terreinen: Ruimen van bouwterreinen; graven, ophogen, egaliseren, nivelleren van bouwterreinen,... kortom het grondverzet; de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen; de aanleg van waterdistributienetten en rioleringen; de bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering; het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten.

è op vlak van gebouwen: Het bouwen van funderingen, inclusief heien; het aanbrengen van chape; het uitvoeren van voegwerken; het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal; de installaties van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerken, hekken, enz. in metaal; de installatie en vervaardiging van stores en zonneschermen; de vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloeziën, plinten, staaflijsten enz. uit kunststof; het schilderen van metalen constructies.

- De reparatie van diverse artikelen, sleutels, sloten, hekken, enz. inclusief expresreparaties aan huis.

- Het verhuren en verkopen van diverse werktuigen werktuigen, die gebruikt kunnen worden in de bouwsector. De verkoop kan gebeuren als groot- en als kleinhandel.

- De algemene aanleg en het onderhoud van zwembaden, de installatie van elektrische installaties en de installatie van warmtepompen.

- Het verhuren en verkopen van diverse toestellen, bestemd voor de organisatie van evenementen, bijv. verjaardagsfeestjes,... Gaande van springkastelen tot gezelschapspelen.

Daarnaast mag de vennootschap alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DD Technics

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : DD Technics

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Karreweg(KRU) 53

*14305167*

Luik B

9770

België

0553604833

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kruishoutem

Griffie

Neergelegd

04-06-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen elke commerciële, industriële of financiële handelingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven. De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met éénzelfde gelijklopend of aanverwant doel of die van die aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap bevorderen, haar verkoop van producten vergemakkelijken of haar klantenbestand uitbreiden. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band bestaat. Zij mag aan deze ook leningen verstrekken of er borg voor staan.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 EURO (duizend euro) en wordt vertegenwoordigd door 10 (tien) aandelen, met een nominale waarde van 100,00 EUR. Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

Door Deliever David: 900,00 EUR (negenhonderd EUR) en door Keirsbulck Sophie: 100,00 EUR (honderd EUR) Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

Aan Deliever David: 9 (negen) aandelen en aan Keirsbulck Sophie: 1 (één) aandeel

Deliever David is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherend vennoot genoemd. Keirsbulck Sophie is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en de verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De stille vennoot mag zich niet inmengen in het bestuur van de vennootschap, maar zal het recht hebben om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juni om 20.00 u ten maatschappelijke zetel of indien die dag een zaterdag, zondag en/of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt. De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren het mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: Deliever David die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt.Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de oprichting tot 31 december 2014.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DD TECHNICS

Adresse
KARREWEG 53 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande