DE ADVIESKAMER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ADVIESKAMER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.402.721

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.04.2014, NGL 24.04.2014 14100-0150-013
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 26.04.2013 13101-0120-013
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 26.04.2012 12100-0050-013
06/09/2011
ÿþe-7 _.

\~~

Riad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 5 AUGo 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0822.402.721

Benaming

(voluit) : DE ADVIESKAMER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde, Oorlogstraat 28

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Brigitte Vermeersch, te Horebeke, op tweeëntwintig augustus tweeduizend en elf.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE ADVIESKAMER" niet maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Oorlogstraat 28, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerder waarin de voorgestelde uitbreiding van het doel omstandig wordt verantwoord en van de aangehechte staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2011.

Alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en de aangehechte staat van activa en passiva en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van dit verslag en aangehechte staat, zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige akte.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te brei-den met volgende activiteiten:

"- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: aan- en verkoop van alle eetwaren en dranken; voor het uitbaten van een gastenverblijf, logies.

- Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten.

Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden.

Uitbaten verbruikerssalon.

- Bedrijven van alle horeca-activiteiten, het uitbaten van een frituur, hotel, restaurant, bar, tearoom, drankgelegenheid, taverne (snack - café), cafetaria, feestzalen, de detailverkoop van voedingswaren, de verhuur van zalen en aile hierop aansluitende producten en activiteiten, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

- De inrichting, de uitbating en organisatie van traiteurdienst, -de organisatie van banketten. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband heeft.

- Het verzorgen van alle catering.

- Tussenpersoon in de handel, commissionair of vertegenwoordiger.

- De uitbating van een broodjeszaak met uithalen, ronddragen en het ter plaatse nuttigen, het drijven van een spijshuis of verbruikssalon, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

- Het inrichten van allerhande evenementen, zoals culinaire manifestaties, theater, poppenkast, openluchtfestivals, discobar, karaoké en allerlei klank-getuid- en lichtspelen, alsmede alle muziekexploitaties en de verhuur van alle materialen daarmee verband houdende, in de meest uitgebreide zin.

- De groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop van alle producten, zoals onder andere streekproducten, en dit in de meest ruime zin van het woord.

- In- en uitvoer, groot- en kleinhandel in het algemeen alsook de vertegenwoordiging in alle wijnen, likeuren, bieren, champagnes, geestrijke dranken, horeca-materiaal, boeken, glazen, fantasie- en geschenkartikelen, olijfolie en verschillende soorten azijnen en kruiden in alle mogelijke vormen.

- De exploitatie van degustatie- en verbruikersalon met of zonder bediening van allerlei koude en warme dranken.

Voor" behoud II1Ib1u~u~dm1i~umu~uiml

aan hE *11135158

Betgisc Staatsbl

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

- Verhuur en leasing, kleinhandel en groothandel en herstellen van fietsen, vespa's, bromfietsen,

motorrijwielen, auto's.

- Vervoersondersteunende activiteiten."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissing als volgt:

"De vennootschap heeft in België en in het buitenland als doel:

DAdministratieve prestaties, secretariaatswerk en overige zakelijke dienstverlening.

Q'Advies en consultancy, het bijstaan en vertegenwoordigen van personen en ondernemingen, computerservices, secretariaatswerk.

DEen studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels- en sociale aangelegenheden, juridische en fiscale adviesverlening en advies in bedrijfsbeheer.

DAdvies, ontwerp en begeleiding inzake public relations, media, communicatie, marketing, bedrijfsvoering, reclame, publiciteit en commerciële topics; alle activiteiten i.v.m. reclamewezen, uitbating van een publiciteitsagentschap, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen van publicitaire films, het ontwerpen van publicitaire artikelen.

Q'Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en diensten.

DHet leiden van verkoopteams en het uitvoeren van verkoopsactiviteiten voor alle soorten producten, diensten, materialen, enzovoort.

Q'Activiteiten van (bio)ingenieurs, het uitvoeren van technische studies.

Q'Het uitbaten en organiseren van vormingen, voordrachten, seminaries, cursussen, manifestaties en evenementen, verblijven, opleidingen en workshops.

Q'Het opzetten van onderzoeks- en ontwikkelingsopdrachten of projecten, deze opvolgen en proefveld-'werking.

Q'Alle activiteiten die verband houden met de uitoefening van het beroep binnen-huisarchitect.

Q'Ontwerp inzake interieur en decoratie, binnen- en buitenhuisinrichting, etaleurs-werkzaamheden, standenbouw.

OGeven van advies inzake interieur zoals bijvoorbeeld kleuradvies, meubeladvies, inrichtingsadvies, advies omtrent interieur en exterieur (tuin en terras), advies omtrent in en rond huizen, gebouwen, terreinen, en dergelijke.

Q'Het uitoefenen van de activiteiten van floriste.

EDe aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de doorverkoop van meubels.

EHet ontwerp en uitvoering van tuinaanlegprojecten.

EHet ontwerp en aanleg van gras- en sportvelden.

DDe studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouw-werken en projecten, als

algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en

bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

Q'Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken of projecten.

EHet verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

Q'Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

DDe aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

Q'Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: aan- en verkoop van alle eetwaren en dranken; voor het uitbaten van een gastenverblijf, logies.

Q'Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten.

D Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden.

CUitbaten verbruikerssalon.

CBedrijven van alle horeca-activiteiten, het uitbaten van een frituur, hotel, restaurant, bar, tearoom, drankgelegenheid, taverne (snack - café), cafetaria, feestzalen, de detailverkoop van voedingswaren, de verhuur van zalen en alle hierop aansluitende producten en activiteiten, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

DDe inrichting, de uitbating en organisatie van traiteurdienst, -de organisatie van banketten. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband heeft.

Q'Het verzorgen van alle catering.

Q'Tussenpersoon in de handel, commissionair of vertegenwoordiger.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

:De uitbating van een broodjeszaak met uithalen, ronddragen en het ter plaatse nuttigen, het drijven van een spijshuis of verbruikssalon, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

Q'Het inrichten van allerhande evenementen, zoals culinaire manifestaties, theater, poppenkast, openluchtfestivals, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede alle muziekexploitaties en de verhuur van alle materialen daarmee verband houdende, in de meest uitgebreide zin.

Q'De groot- en kleinhandel, de aankoop en verkoop van alle producten, zoals onder andere streekproducten, en dit in de meest ruime zin van het woord.

pin- en uitvoer, groot- en kleinhandel in het algemeen alsook de vertegenwoordiging in alle wijnen, likeuren, bieren, champagnes, geestrijke dranken, horeca-materiaal, boeken, glazen, fantasie- en geschenkartikelen, olijfolie en verschillende soorten azijnen en kruiden in alle mogelijke vormen.

Q'De exploitatie van degustatie- en verbruikersalon met of zonder bediening van allerlei koude en warme .dranken.

Q'Verhuur en leasing, kleinhandel en groothandel en herstellen van fietsen, vespa's, bromfietsen,

motorrijwielen, auto's.

OVervoersondersteunende activiteiten."

Q'Handelsbemiddeling, groothandel en kleinhandel in producten, goederen en materialen, al dan niet verbandhoudend met bovenstaande activiteiten.

Q'Tussenpersoon in de handel.

Q'Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

OHet beheren van vermogens van roerende en onroerende goederen, het aan-ikopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties. Dit alles in de ruimste zin.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere ven-nootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en ' beheersopdrachten en mandaten. Alle verrichtingen in verband met organisatie en beheer van ondernemingen. Het geven van adviezen en verlenen van alle diensten op commercieel, financieel en rechtskundig gebied ondermeer het zoeken van personeel voor ondernemingen.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in België als in het buitenland.

VIERDE BESLISSING

De vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot . het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze ' vennootschap "Fiscovan", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2 (ondernemingsnummer 0449.881.446, RPR Oudenaarde), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met deze wijziging, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd:

- de expeditie van de akte;

- de gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

Brigitte Vermeersch, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 19.04.2011 11088-0568-013

Coordonnées
DE ADVIESKAMER

Adresse
OORLOGSTRAAT 28 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande