DE BAECKE CONSULTING

Association sans but lucratif


Dénomination : DE BAECKE CONSULTING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 820.338.601

Publication

03/01/2014
ÿþOndernerningsnr : 820.338.601

Benaming

(voluit) ; de baecke consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kalkenstraat 280 9255 Buggenhout

Onderwerp akte : Wijziging statuten

De vereniging zonder winstoogmerk wijzigt haar naam van "de baecke consulting" naar "de baecke music".

De integrale tekst van Art. 2, Sectie 1. Doeleinden en Art. 2. Sectie 2. Activiteiten Paragraaf 1, wordt vervangen door:

Art. 2 Sectie 1, Doeleinden

De vereniging heeft tot doel: cultuurbevordering met het accent op muziek, theater, mode, film en fotografie.

Art. 2 Sectie 2. Activiteiten

1. Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de VZW worden verwezenlijkt, behoren onder meer:

1) Het organiseren, presenteren en uitvoeren van muzikale, vocale en visuele evenementen in de ruimste zin van het woord.

2) Ontwikkeling van toekomstige formats en nieuwe technologieën.

3) Het uitgeven van partituren, boeken, geluids- en beelddrager, het uitlenen van muziekinstrumenten, muziekmateriaal, het verlenen van logistieke en administratieve steun of rechtstreekse medewerking bij de programmering, productie en verspreiding van geluids- en beelddragers, en al de activiteiten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden. Zij kan daarvoor alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen, zoals actieve muziekbeoefening, organiseren van lessenreeksen, organisatie van concerten, houden van lezingen, organiseren van tentoonstellingen, colloquia, bijwonen van concerten, stimuleren en uitgeven van ledenbladen.

4) Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de meest uitgebreide zin van het woord.

5) De creatie, realisatie, uitvoering, productie, distributie, import en export van alle vormen van communicatie die een bedrijf, een instelling of eender welke organisatie, de naam ervan, de diensten, de werking en de producten zowel intern ais extern kunnen helpen identificeren en/of promoten, inbegrepen alle vormen van publiciteit, promotie, sales-promotie, pers en public relations, dat alles zonder enige beperking of restrictie.

6) Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, productie, muziekuitgeverij, publishingmaatschappij, distributie, trading, import, export van geschreven teksten, klank, video, televisieproducties, show, spektakels, zowel voor eigen rekening als voor derden,

7) Alle verrichtingen met betrekking tot vertaling en/of aanpassing van teksten voor alle doeleinden, voor zover de wet het toelaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

2 0 DEC, 2013

DENDERMONDE

IuIIuiu1iAuu~~uuiM1~m

SO 6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Griit-HE REGIRYB/

VAN KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

MDD 2.2

Voorbehouden aan het Baigisch Staatsblad

8) De beoefening, de organisatie, de uitwerking en de supervisie van alle mogelijke publicitaire aangelegenheden en alle mogelijke vormen van public relations, waarin begrepen is zonder enige beperking, de koormissie, de vertegenwoordiging, de bewaameming, de consignatie, enzovoort.

9) Het management, theaterbureau, boekingskantoor, coachen, begeleiden, trainen enzovoort van derden, voorzover de wet dit toelaat.

10) De uitbating van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten omvattende de inning van auteursrechten en alle gelijkaardige rechten die daarmee verband houden alsmede het stellen van makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteursrechten en aanverwante rechten.

Gedaan te Buggenhout op 17 december 2013.

De Baecke Francky

Kalkenstraat 280

9255 Buggenhout

bestuurder

Briat Tanja

Kalkenstraat 280

9255 Buggenhout

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE BAECKE CONSULTING

Adresse
KALKENSTRAAT 280 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande