DE BAETS CONSULT & INVEST, AFGEKORT: DE BAETS C & I

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BAETS CONSULT & INVEST, AFGEKORT: DE BAETS C & I
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.006.580

Publication

08/05/2014
ÿþ~ ~ t mad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



-J

:; Ondernemingsnr: 0415,006.580

Benaming (voluit) : DE BAETS CONSULT & INVEST

(verkort) : DE BAETS C & 1

Rechtsvorm z besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteellaan 50

9000 Gent

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Ontbinding - Benoeming vereffenaar

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke' vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEI ;t GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met: zetel te 9000 Gent, Kouter 27, te 9000 Gent, Kouter 27, op 28 maart 2014, geregistreerd te Gent Il op 2 aprilt

" i 2014, boek 253, blad 69, vak 10, zes rollen, geen verz., ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). Getekend, voor de; Eerstaanwezend Inspecteur S. HAEGEMAN, Sotie Crombeen, blijkt dat de buitengewone algemene:;

vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Baets Consult &ii lnvest", verkort "De Baets C& 1", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kasteellaan 50,i ondernemingsnummer 0415.006.850, RPR Gent, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met;, ss eenparigheid van stemmen heeft genomen:

ONDERZOEK VAN DE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA EN VAN DE VERSLAGEN

De voorzitter leest het voormeld verslag de dato 8 november 2013 van de zaakvoerders voor, opgestelde,

;; overeenkomstig artikel 181, paragraaf 1, eerste alinea van het Wetboek van vennootschappen. i;

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 31 decembers, 2013, zijnde minder dan 3 maanden voor het verlijden van de akte.. De voorzitter legt vervolgens het verslag voor van de burgerlijk vennootschap onder de vorm van een beslotenst vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Figurad Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 9051 ss

" Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1126, ondernemingsnummer 0423.109.644, RPR Gent, se s; vertegenwoordigd door Stefaan Beirens, opgesteld overeenkomstig artikel '181, paragraaf 1, derde alinea van het Wetboek van vennootschappen, over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de

si zaakvoerders. .;

e, De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door des ii vennoten en zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

De voormelde verslagen en staat van activa en passiva worden samen met een uitgifte van dit proces-verbaalst

t mee neergelegd op de griffie. ts

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP se

s; De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf.; heden.

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening, ;;

BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDERS

se Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van hens

se mandaat van de zaakvoerders, te weten: 0

- de beer De Baets, Frank Dries Lieven Valeer, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Ferdinand si Lousbergskaai 65;

ti - de heer De Baets, Thomas Lieven Joris, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Kasteellaan 44.;t ss BENOEMING VAN VEREFFENAAR De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

ss Zij benoemt als vereffenaar: de heer Pauwels, Rudi Julien Alfons, gedomicilieerd en verblijvende te 90X:

Gent (Mariakerke), Mispelbilk 6. s

s: De eventuele vergoeding van de vereffenaar zal worden bepaald overeenkomstig een afzonderlijke beslissing,: s" van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten.

st BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR s1

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van Wetboek van

es vennootschappen.

'r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*14095701*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. Hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zat bepalen, overdragen aan één of meer tasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden aile akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door één vereffenaar alleen,

Hij mag zelf het verzoekschrift tekenen inzake de bevestiging van zijn benoeming als vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Na afloop van de vereffening en ten minste één maand vôôr de sluiting van de vereffening, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Ingevolge de ontbinding en de in vereffening stelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap. De vergadering beslist alle artikelen van de statuten, behoudens het artikel waarin het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt omschreven op te heffen en te vervangen door volgende tekst:

Artikel 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening.

Zij heeft als naam "DE BAETS CONSULT & INVEST'; in afkorting "DE BAETS C & I"

Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle venichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle venichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de mil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen,

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning en cotirdinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en vereffening.

- Het uitvoeren van managementopdrachten in bedrijven en ondernemingen en in he bijzonder het verlenen van adviezen en consultancy op managementniveau met betrekking tot de organisatie, de reorganisatie en de structurering van bedrijven en ondernemingen, alsmede het overnemen van bestaande managementtaken binnen bestaande bedrijven en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of o te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van ven5intenissen van derden borg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in

pand te geven.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar van andere vennootschappen en ondernemingen.

In het algemeen kan de vennootschap aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Kasteellaan 50 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 183,3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke

plaats in België.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd zevenenveertig duizend euro ( 247.000, 00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

{ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Hé wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Arti el 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid

is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte

en jegens derden.

De vereffenaar beschikt over alle bevoegdheden omschreven in artikel 186 Wetboek van Vennootschappen,

alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de

algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich

verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de

vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van

Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de

vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van

vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Artikel zeven.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van iederjaar,

A i el acht

De jaarvergadering van de vennootschap wordt gehouden elk jaar op dertig juni om achttien uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende

werkdag.

Artikel negen.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene

vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel tien.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België

neergelegd door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening

niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel elf.

In de zevende en de dertiende maand na de in vereffeningstelling zendt de vereffenaar een omstandige

toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de

vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet

worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van

vereffening aan de griffie worden toegezonden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artijrel twaalf.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van het vermogen van

de vennootschap voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de

vennootschap haar zetel heeft.

Bij hef sluiten van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de aandeelhouders

santen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de

commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer samen met de

stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris

beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een

bedrijfsrevisor of een externe accountant,

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en wordt de

vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waarde boeken en documenten van de vennootschap zullen

bewaard worden."

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- het verslag van de zaakvoerders de dato 8/11/2013 met staat van actief en passief de dato 31/12/2013;

- het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 25/03/2014.

olav/talr

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

24/04/2014 : GET000563
25/07/2014
ÿþMai Mal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111 iL IIIl I liii LI lII 111 Ii II

*14143830*

Ondernemingsnr : 0415006580

Benaming DE BAETS CONSULT iez INVEST

(voluit) : (verkort) : DE BAETS C & I

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kasteellaan 50, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte SLUITEN VEREFFENING

Uit de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 1 juli 2014 blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat het verslag van de vereffenaar, gedateerd op 19 mei 2014 en omvattend het voorstel tot verdeling van het maatschappelijk vermogen, werd voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent, en door deze Rechtbank werd goedgekeurd blijkens beschikking van 11 juni 2014, dewelke beschikking aan dit proces-verbaal zal gehecht blijven.

De vergadering heeft beslist het verslag van de vereffenaar, omvattend het voorstel tot verdeling van het maatschappelijk vermogen, goed te keuren zonder amendering,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het ontslag aangeboden door de heer Pauwels Rudi, voornoemd, vereffenaar van de vennootschap, te aanvaarden en verleent aan de vereffenaar algehele en definitieve kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft bevestigd kennis te hebben van het feit dat, bij gebrek aan commissaris, de vennoten beschikken over een individueel onderzoeksrecht waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant.

De vergadering heeft beslist geen beroep te doen op een bedrijfsrevisor noch op een externe accountant.

De vergadering heeft vastgesteld dat de vereffenaar alle rekeningen en stukken ter staving met betrekking tot de vereffening heeft neergelegd op de zetel van de vennootschap. De vergadering heeft beslist alle rekeningen, bescheiden en stavingstukken van de vereffening goed te keuren en de vereffenaar vrij te stellen van de termijn voor neerlegging van de voorgeschreven stukken, zoals voorzien door het wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat de vereffenaar voorstelt het vermogen van de vennootschap te, verdelen op basis van de liquidatiebalans afgesloten op 30 april 2014. De vergadering heeft kennis genomen van de door de vereffenaar voorgestelde verdeling.

Ontvangsten, vergoedingen en inkomsten, van welke aard ook, welke in de toekomst zouden verworven worden door de ontbonden en vereffende vennootschap en welke op heden nog niet zouden gekend zijn, zullen toekomen aan de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

Eventuele schulden van de vennootschap welke in de toekomst zouden aan het licht komen, van welke aard ook, en welke op heden niet gekend zijn, zullen door de vennoten vereffend worden op eerste verzoek van de schuldeisers, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten;

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist de verdeling van het vermogen zoals voorgesteld door de vereffenaar, integraal en zonder amendering goed te keuren en uit te voeren.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat de afrekening van de vereffening van de vennootschap is beëindigd en heeft beslist de vereffening te sluiten. Derhalve heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BAETS CONSULT & INVEST" in afkorting "De Baets C & 1" definitief opgehouden te bestaan. Op het boekhoudkundig vlak heeft de vennootschap opgehouden te bestaan op 30 april 2014, zijnde de datum van de liquidatiebalans.

De vergadering heeft beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende ten minste vijf jaren te rekenen vanaf de bekendmaking van de sluiting van de vereffening in de ' billage tot het Belgisch Staatsblad op het_adres te_9000 Gent Kasteellaan 50. .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

15 JULI 20111

ICOOPHAZIDEI. TF_G_ENT RECHTBABliffiVIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT

Met het oog op het vervullen van de formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de BTW en de kas voor zelfstandigen, heeft de vergadering beslist een bijzondere volmacht te , verlenen aan de bvba Accountantskantoor De Baets te 9000 Gent, Kasteellaan 48-50, haar zaakvoerders en aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Pauwels Rudi Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/06/2012 : GET000563
06/07/2011 : GET000563
30/06/2010 : GET000563
05/06/2009 : GET000563
01/07/2008 : GET000563
29/11/2007 : GET000563
31/05/2007 : GET000563
29/01/2007 : GET000563
08/06/2005 : GET000563
07/06/2004 : GET000563
17/06/2003 : GET000563
15/07/1994 : GET563
01/01/1993 : GET563
31/10/1992 : GET563
01/01/1992 : GET563
01/01/1989 : SN34518
01/01/1988 : SN34518
24/09/1986 : SN34518
01/01/1986 : SN34518

Coordonnées
DE BAETS CONSULT & INVEST, AFGEKORT: DE BAET…

Adresse
KASTEELLAAN 50 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande