DE BIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.768.722

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.06.2013, NGL 30.12.2013 13698-0046-009
02/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.06.2012, NGL 31.12.2012 12681-0489-014
02/12/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(RlFFIE RECHTGANK VAN KOOPHANDEL

22 NOV 2011 DENDERlV1O(yDE

GtlffFo

Voc I

behou

aan I

Belgi:

Staats

11I II II lllUl1flhI1 IUII

+11181644*







Ondernemingsnr : 0426.768.722

Benaming :

(voluit): B.V.B.A. DE BIE

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Cumontstraat 3, te 9300 Aalst

Onderwerp akte : ONTBINDING

Er blijkt uit een proces-verhaal opgemaakt door notaris Jean Matthys te Lokeren op drie november 2011 dat de } buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. DE BIE" is bijeengekomen, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Cumontstraat 3. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Willy Van Belle te Gent op zeventien april negentienhonderd vierentachtig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien mei negentienhonderd vierentachtig onder nummer 1709-6. De statuten werden meermaals gewijzigd, voor het laatst bij akte verleden voor notaris Bart Sintobin te Zelzate op dertig mei negentienhonderd negentig, gepubliceerd alsvoren onder referte 1990-06-23/265.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

a) op veertien oktober tweeduizend en elf heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op zeventien oktober tweeduizend en elf heeft de heer Dirk De Sloovere, accountant te Gent, A. Rodenbachstraat 140, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt: "De staat van activa en passiva van de BVBA DE BIE waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9300 Aalst, Cumontstraat 3, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van Euro één miljoen vijfhonderddertigduizend zevenhonderdzesenzeventig en achttien eurocent (1.530.776,18 e).

Het netto actief bedraagt Euro één miljoen vierhonderdzevenentachtigduizend vierhonderdtweeëntwintig en éénentwintig eurocent (1.487.422, 21 e). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele j normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van del vereffening zullen dragen.

I Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. !

Te Gent, 17 oktober 2011. j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voor-

" behouden aan het -Bëlgisc íF-Staatsblad

Luik B - vervolg

DE SLOOPERE Dirk

Accountant L413" 1

De verslagen van het bestuursorgaan en van de accountant zullen tezamen met een uitgifte van deze akte i neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Besluiten:

1 EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder(s), houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders) is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig september tweeduizend en elf.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er t voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BIE" gevestigd tel Aalst, Cumontstraat 3, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

DERDE BESLISSING  KENNISNAME ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de zaakvoerder, de heer Erik De Bie, voornoemd van rechtswege ontslagnemend is. VIERDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar de heer Erik De Bie, voornoemd, hier aanwezig, welke zijn mandaat aanvaardt. Indien de benoeming van deze vereffenaar niet gehomologeerd wordt door de bevoegde rechtbank van I koophandel wordt als vervangende vereffenaar benoemd, mevrouw Lutgardis Van Dingenen, eveneens voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan notaris Jean Matthys te Lokeren, Kerkstraat 68, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De I vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt desgevallend samen met een uitgifte van dit proces-1 1 verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

1 VIJFDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere

I belemmeringen. 1

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de j vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijg_ey21g in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeninpzsjaar een omstandige

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het Belgisch Staatsblad



staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient I deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank j I van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen. ZESDE BESLISSING  Statutenwijzigingen - Zetelverplaatsing Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie I van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst :

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een handelsvennootschap en draagt de naam `B.V.B.A. DE BIE, in vereffening".

".

- vervanging van artikel 4 door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening."

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap voor de afhandeling van de vereffening te verplaatsen i naar Dries 52 te 9450 Haaltert, waar tevens de boekhouddocumenten en andere bescheiden zullen bewaard I worden.

Dienvolgens wordt artikel 2 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap bevindt zich voor de afhandeling van de vereffening te Dries 52 te 9450 Haaltert, lwaar tevens de boekhouddocumenten en andere bescheiden worden bewaard."

ZEVENDE BESLISSING  Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van i de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. ACHTSTE BESLISSING  volmacht formaliteiten De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Dirk De Sloovere, accountant, te Gent, A. Rodenbachstraat 140, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

INFORMATIE - RAADGEVING

De comparant verklaart dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke hij bij huidige akte heeft gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

STEMMING Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen. Voor beredeneerd uitreksel op ongezegeld papier enkel dienende ter bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Jean Matthys, notaris-zaakvoerder.

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte de dato 03/11/20II; verzoekschrift benoeming vereffenaar en Fhomolopatievonnis de dato 14/11/201 1; verslag zaakvoerder; staat van activa en passiva; vers3ag bedrifsrevisor.























29/11/2011
ÿþ*11179438

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 1 NOV 2011

DEfVDER!eiNDE

Qndernemingsnr : 0426.768.722

Benannürug

(voluit) : DE BIE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Cumontstraat 3 - 9300 Aalst

Onderwet? aMe : Zaakvoerder - onbezoldigd mandaat

Bipagër üij titt Bagfeh Staatsgtaci = 29/11/28ii ÿÿ-Aiiiiëxës dir 1VYünitéüirbëtgé Er blijkt uit een verslag van de Algemene Vergadering dd. 30.06.2011, dat met ingang vanaf 01.07.2011 het mandaat van de statutair benoemde zaakvoerder volkomen onbezoldigd zal zijn. Het betreft met name de Heer De Bie Erik, wonende te 9450 Haaltert Dries 52.

DE BIE Erik

Zaakvoerder

Op de laatste blz van t.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.10.2010, NGL 30.12.2010 10648-0430-015
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 03.10.2009, NGL 30.12.2009 09910-0229-015
22/04/2015
ÿþIINI IIIIIIIII~Nq

*150585 3*

Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 0 APR. 2015

AFDELING DPMONDE

Lb.jr4 '~..

III

i

Ondernemingsnr : 0426.768.722

Benaming

(voluit) : DE BIE in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dries 52 - 9450 Haaltert

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 17 september 2014 Uit de notulen van de vergadering blijken volgende beslissingen te zijn genomen

- goedkeuring van de vereffeningsrekening en het vereffeningsverslag

- algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaar, Erik De Bie - Dries 52 - 9450 Haaltert

- de vereffening te sluiten en vast te stellen dat de BVBA DE BIE definitief heeft opgehouden te bestaan

- de maatschappelijke boeken en documenten gedurende minstens vijf jaren te bewaren te Haaltert, Dries

52.

Tegelijk neergelegd : goedkeuring rechtbank

De Bie Erik

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 04.10.2008, NGL 29.12.2008 08871-0084-015
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 06.10.2007, NGL 31.01.2008 08031-0171-015
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 07.10.2006, NGL 01.12.2006 06895-2769-014
21/04/2006 : AAT000131
01/12/2005 : AAT000131
13/12/2004 : AAT000131
07/01/2004 : AAT000131
02/01/2003 : AAT000131
21/12/2001 : AAT000131
10/12/1999 : AAT000131
27/02/1999 : AAT000131
01/01/1997 : AAT131
01/01/1995 : AAT131
01/01/1990 : AA52945
01/01/1989 : AA52945
01/01/1988 : AA52945
03/03/1987 : AA52945
01/01/1986 : AA52945

Coordonnées
DE BIE

Adresse
DRIES 52 9450 HAALTERT

Code postal : 9450
Localité : HAALTERT
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande