DE BOEVER LOGISTICS & CONSULTANCY, AFGEKORT : DBLC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BOEVER LOGISTICS & CONSULTANCY, AFGEKORT : DBLC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.780.283

Publication

16/04/2013
ÿþ-

~1et/T-77

,~.

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

NÉ GELEGD

 5 APR. 2013

111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

II1u III iuuse~~uuu0

asosv 30"

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : De Boeier Logistics & Consultancy

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Herlegemstraat 102 - 9070 Destelbergen Onderwerp(en) akte : Oprichting

DBLC

e5 52- 1-$0 9,1U

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean Dael, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent, op 3 april 2013, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel vóór registralie, dat: de heer Peter Frederik DE BOEVER, geboren te Gent op 10 mei 1977, echtgenoot van mevrouw Magal DEBEUF, wonende te 9070 Destelbergen, Herlegemstraat 102, gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aar huwelijkscontract of wijzigende verklaringen,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht heeft waarvan de statuten onder meer volgende beschikkingen bevatten:

Rechtsvorm, naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij draagt de naam "DE BOEVER LOGISTICS & CONSULTANCY", in het kort "DBLC."

Zetel: 9070 Destelbergen, Herlegemstraat 102.

Doel: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

 %

Adviesverlening en bemiddeling in nationaal en internationaal transport.

 % Adviesverlening inzake het onderzoeken en evalueren van transportstromen, het beoordelen van ingeschakelde transportpartners, kostenoptimalisatie, indienen en uitschrijven van tenders, het aanreiken van samenwerkingen tussen bedrijven, het analyseren en formuleren van verbeteringstrajecten, klantenanalyse, commerciële strategie, opzetten van operationele structuren, transportoplossingen, dit alles in de ruimste zin

 % Het voeren en adviseren van de algemene en/of financiële en/of administratieve/operationele directie over andere vennootschappen

" Do vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen. Wanneer haar zaakvoerder optreedt als bestuurder kan het ereloon afgestaan worden aan de vennootschap

" Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

 % Het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

" Hef toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaiisatieondemem ingen.

 % De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

" De vennootschap mag alle, met uitzondering van de wettelijk gereglementeerde, tradingactiviteiten verrichten tegen commissie of percent, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

 % Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en, manieren die zij het best geschikt zou achten, en dit in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk 1/100510 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en is volstort in speciën tot beloop van ¬ 12.400,00,

Er werd door de heer Peter De Boever verklaard dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope van ¬ 124, zoals blijkt uit een bankattest afgeleverd door KBC op 28 maart 2013 dat, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, ¬ 12.400,00 gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, welk attest door notaris Jean Dael in zijn dossier wordt bewaard.

Raad van bestuur, omvang van bevoegdheid, wijze van uitoefening en controte:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld, ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2o van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap,

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op derde vrijdag van de maand juni om 10.00 uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de aIgemene vergadering:

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmaoht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend

w

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Stemrecht elk aandeel geeft recht op één stem.

Bo klaar: het boekjaar begint op 1 januari eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling na vereffening: Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Peter De Boever, voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015,

Volmacht

Bijzondere volmacht werd gegeven aan AdFiBoDeM, burgerlijke vennootschap ovv BVBA, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jean-Luc DE MEYER, met zetel te 9080 Lochristi, Voordestraat, 70A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de btw, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen,

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-----------------

(getekend) notaris Jean Dael

Tegeliik hiermee neergelegd: expeditie akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0497-009
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0212-009

Coordonnées
DE BOEVER LOGISTICS & CONSULTANCY, AFGEKOR…

Adresse
HERLEGEMSTRAAT 102 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande