DE BOEVER RIK

Divers


Dénomination : DE BOEVER RIK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 441.910.620

Publication

09/05/2014
ÿþ Mod Word 11 1

ln tle. bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te. maken. kopie. na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoud"

aan he

Belgist

Staatsb

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 8 APR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.910.620

Benaming

(voluit) : DE BOEVER RIK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ouwegemsesteenweg 125A bus 1

9750 ZINGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 25 maart 2014, geregistreerd te Kruishoutem op 28 maart 2014 boek 477 blad 64 vak 05, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), de eerst aanwezend inspecteur K. Bossuyt, dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING:

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

`het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid daterend van 12 maart 2014, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng ais de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Door door de heer Jo Vandeputte, bedrijfsrevisor, te 9772 Wannegem-Lede, Wannegemdorp 18, werd omtrent de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura verslag uitgebracht daterend van 22 maart 201.4 waarvan de besluiten als volgt luiden:

"8. BESLUIT

De geplande kapitaalverhoging van 497.145,19 EUR van de BVBA DE BOEVER RIK, bestaat uit de inbreng in natura van schuldvorderingen in rekening-courant door:

-De heer Hendrik DE BOEVER voor een bedrag van 333.938,34 EUR.

-Mevrouw Sabine VAN HERPE voor een bedrag van 162.687,91 EUR;

-De heer Sander DE BOEVER voor een bedrag van 259,47 EUR;

-De heer Cédric DE BOEVER voor een bedrag van 259,47 EUR;

voortvloeiend uit de eerder ontstane vorderingsrechten op een netto-dividend in toepassing van artikel 537 WIB 1992 blijkens bijzondere algemene vergadering van 2011212013.

Ons verslag werd opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de kapitaalverhoging zal plaatsvinden binnen de in artikel 537 WIB 1992 gestelde termijnen.

De vergoeding voor deze inbreng bestaat uit 4.489 aandelen van de vennootschap BVBA DE BOEVER RIK zonder vermelding van nominale waarde en met dezelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen. Daarnaast zal een globale uitgiftepremie worden gecreëerd voor een bedrag van 385.857,35 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2.onder voorbehoud dat partijen uitdrukkelijk en unaniem afzien van de vormvoorschriften en termijnen vereist inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering,

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met het aantal,

.w .de fractiewaarde en de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge niet overgewaardeerd is.-

lk-wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. -

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

Opgesteld te goeder trouw

te Wannegem-Lede

22 maart 2014

Jo VANDEPUTTE,

bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLISSING:

In toepassing van artikel 537 W1B92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, besluit tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van honderd en elf duizend tweehonderd zevenentachtig komma vierentachtig euro (¬ 111.287,84) om het te brengen van zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 47.500,00) op een bedrag van honderd achtenvijftigduizend zevenhonderd zevenentachtig komma vierentachtig euro (¬ 158.787,84) door inbreng in geld, door creatie van vierduizend vierhonderd negenentachtig (4.489) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde.

Op deze nieuwe aandelen zal ingeschreven worden boven pari voor een totaal bedrag van vierhonderdzevenennegentigduizend honderdvijfenveertig komma negentien euro (¬ 497.145,19), als volgt samengesteld:

- honderd en elf duizend tweehonderd zevenentachtig komma vierentachtig euro (¬ 111.287,84) kapitaal en,

driehonderdvijfentachtigduizend achthonderd zevenenvijftig komma vijfendertig euro (¬ 385.857,35) globale uitgiftepremie, die geboekt wordt op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

De vergadering besluit dat deze vierduizend vierhonderd negenentachtig (4.489) nieuwe aandelen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten delen vanaf 25 maart 2014. Zij zijn volledig volgestort bij hun inschrijving. De inbreng is volledig volgestort ten bedrage van vierhonderdzevenennegentigduizend honderdvijfenveertig komma negentien euro (¬ 497.145,19).

DERDE BESLISSING:

Inschrijving en volstorting

Met toepassing van hun voorkeurrecht, besluiten de vennoten als volgt in te schrijven op de nieuwe aandelen, en deze volledig te volstorten, dit alles in verhouding tot hun aandelenbezit:

a/ aan de heer DE BOEVER Hendrik, in geld in te schrijven op drieduizend veertien (3.014) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom.

b/ aan mevrouw VAN HERPE Sabine, in geld in te schrijven op duizend vierhonderd negenenzestig (1.469) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom.

c/ aan de heer DE BOEVER Sander, in geld in te schrijven op drie (3) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom.

d/ aan de heer DE BOEVER Cédric, in geld in te schrijven op drie (3) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom.

Dit is aldus voor beiden samen een inschrijving op een totaal van vierduizend vierhonderd negenentachtig (4.489) nieuwe gecreëerde aandelen op naam, voor een totaal bedrag van vierhonderdzevenennegentigduizend honderdvijfenveertig komma negentien euro (¬ 497.145,19), samengesteld uit een gedeelte kapitaal en uit een gedeelte uitgiftepremie, zoals vermeld onder de tweede beslissing, volledig volgestort door inbreng in geld, en in verhouding tot hun aandelenbezit.

Dit besluit wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

Vergoeding van de inbreng

Ter vergoeding van de voormelde inbreng worden de volgende aandelen uitgekeerd: a/ aan de heer De Boever Hendrik, drieduizend veertien (3.014) nieuwe aandelen; b/ aan mevrouw Van Herpe Sabine, duizend vierhonderd negenenzestig (1.469) nieuwe aandelen; c/ aan de heer DE BOEVER Sander, drie (3) nieuwe aandelen;

d/ aan de heer DE BOEVER Cédric, drie (3) nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd vijfentachtigduizend achthonderd zevenenvijftig komma vijfendertig euro (385.857,35 ¬ ) om het te brengen van honderd achtenvijftigduizend zevenhonderd zevenentachtig komma vierentachtig euro (¬ 158.787,84) op een bedrag van vijfhonderdvierenveertigduizend zeshonderdvijfenveertig komma negentien euro (544.645,19 euro), door incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie van driehonderd vijfentachtigduizend achthonderd zevenenvijftig komma vijfendertig euro (385.857,35 ¬ ) zonder creatie van nieuwe maatschappelijke aandelen.

VIJFDE BESLISSING

Ingevolge voormelde kapitaalverhoging, aanpassing van artikel vijf der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat artikel vijf der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL VIJF

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vierenveertigduizend zeshonderd vijfenveertig komma negentien euro (¬ 544.645,19), vertegenwoordigd door zesduizend vierhonderd en vijf

y

Voor-

behoudeií dan liet Belgisch

Staatsblad

(6.405) gelijke aandelen; ieder aandeel vertegenwoordigend één/zesduizend vierhonderd en vijfste (116.405ste) van het maatschappelijk kapitaal en genummerd van één (1) tot en met zesduizend vierhonderd en vijf (6.405). ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van de bepalingen omtrent de externe vertegenwoordigingsmacht door schrapping van artikel 14 van de statuten in die zin en vervanging door navolgende tekst:

"Artikel 14 -- Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder.

indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen, behoudens voor het aankopen, verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen, het aankopen en verkopen van deelnemingen in andere ondernemingen, het aangaan van alle vormen van leningen en kredieten, inpandgevingen, borgstellingen, hypothekeringen, volmachten tot hypothekeren,... waarvoor steeds de toestemming van twee zaakvoerders vereist is.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of, gezien de omstandigheden, hiervan niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs."

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van de bepalingen omtrent de ontbinding, vereffening en verdeling van de vennootschap door schrapping van artikel 29 van de statuten in die zin en vervanging door navolgende tekst:

"Artikel 29  Ontbinding  Vereffening  Verdeling

De ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Onder de voorwaarden bepaald in artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen kan de ontbinding ' en sluiting van de vereffening plaatsvinden in één akte.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus wordt besloten, dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de toegekende activa voor de blote eigendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van zaakvervanging.

indien tot de uitgekeerde activa geldsommen behoren, dan komen deze in blote eigendom toe aan de blote eigenaars van de aandelen op last evenwel voor de blote eigenaars om bij toepassing van het principe van zaakvervanging de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op deze geldsommen."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen volledig zijn geplaatst en volgestort door inbreng in natura en door incorporatie van de uitgiftepremie.

NEGENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot machtiging van het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten. De algemene vergadering geeft opdracht tot coördinatie van de statuten. VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte tot wijziging statuten

gecoordineerde tekst van de statuten

- verslag revisor

- verslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 29.05.2013 13140-0076-015
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 10.07.2012 12281-0355-015
07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 30.05.2011 11131-0369-015
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 24.06.2010 10216-0491-016
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 22.06.2009 09274-0042-016
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 27.05.2008 08162-0131-016
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.08.2007, NGL 20.08.2007 07583-0346-017
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 06.07.2006 06416-4584-016
28/04/2006 : OU035153
20/07/2005 : OU035153
11/10/2004 : OU035153
22/08/2003 : OU035153
21/10/2002 : OU035153
25/07/2000 : OU035153
28/09/1990 : OU35153

Coordonnées
DE BOEVER RIK

Adresse
9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande