DE BOEY FINESSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BOEY FINESSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.689.705

Publication

09/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 16.12.2013, NGL 08.01.2014 14002-0222-017
11/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.11.2012, NGL 07.12.2012 12658-0572-017
10/10/2011
ÿþMbd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 11111111111111111111111

*11152182*

NOE43MCiigfté

N

Vo

beho aan Belg

Staat:

GANK

VAN KOOPHANDEL

7 8. 09. 7011

1Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 21 (september 2011, alsnog te registreren, dat er door: j-De heer LEMAHIEtJ Sebastiaan Frans Marie-José, geboren te brugge op 28 juli 11981, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 178 bus 2.

-Mevrouw DE NYS Nena, geboren te Gent op 10 november 1984, wonende te 9060 Zetzate, Akkerstraat 25.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met de naam "De Boey Finesse".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kerkstraat 13.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening ;van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-De uitbating van een brood-, banket- en suikerbakkerij in de meest ruime zin van het woord;

-De verkoop van haar producten in groot- en kleinhandel in eigen winkels of aan derden om deze producten weder te verkopen;

j-De productie/fabricatie, ontwerp, distributie, commercialisering, in- en =uitvoer, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop van alle voedingswaren en (snoepwaren waaronder onder meer brood, banket en pasteigebak, biscuiterie en confiserie, pralines, chocolade en chocoladefantasie, koekjes (zout of zoet), patisserieën, petits-fours, marsepein, consumptie-ijs en roomijs, suikerwaren, belegde broodjes, kaas en zuivelproducten evenals frisdranken en andere niet alcoholische dranken en alcoholische dranken en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt (ook in- en export van wijnen) evenals alle grondstoffen voor het bereiden van deze producten;

-Het produceren en verkopen van bereide gerechten

I-De kleinhandel in kruidenierswaren in de meest ruime zin;

-De aankoop, het plaatsen en exploiteren van automaten voor verkoop van ibrood- en banketbakkerijproducten, snoep, voedingswaren en dranken;

1--De groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop van bakkerijgrondstoffen, bakkerijmachines, biscuiteriemachines en aanverwanten in het bakkersbedrijf; I-De vennootschap heeft bovendien tot doel het uitbaten van verbruiksalons, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden. s-het verlenen van consultancy en raadgevende diensten.

i-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): 0e Boey Finesse

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Kerkstraat 13

Zi35 6 55 los"

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDERS

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

~~-BQÎgiscF--p Staatsblad



jvermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en

!onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...),

izoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, iverkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot 'immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende jen onroerende goederen.

1- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, Ivan welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het =beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van jeen wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Duur

iDe vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapi taal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenvijftig duizend euro (55.000,00 E)

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal wordt ingebracht in speciën, en is geheel geplaatst en volstort tot beloop van 11.000, 00 euro, zodat alsnog 44.000,00 euro dient volstort te worden.

Het volstort bedrag werd geplaatst op een geblokkeerde rekening bij de Dexia Bank NV te Brussel.

Op de aandelen werd ingeschreven door de heer Sebastiaan Lemahieu tot beloop van 60 aandelen en door Mevrouw Nena De Nys tot beloop van 40 aandelen. Algemene vergadering

!De jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of op jgelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op 12 maart, lom 0900 uur.

;Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur





















































































Voor-

behouden aan hetéigisclï

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Ingeval een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, dient zij onverwijld over te gaan tot de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aanduiding van de vaste vertegenwoordiger zal samen met de benoeming van

ede rechtspersoon tot zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap. Het ontslag van een vaste vertegenwoordiger door de zaakvoerder-rechtspersoon zal eveneens bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap.

Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is het mandaat Ivan de zaakvoerders van onbepaalde duur.

;Het mandaat is, afhankelijk van wat de algemene vergadering bepaalt in haar ;benoemingsbesluit, al dan niet bezoldigd.

De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd door de algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin melding wordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt als bevestiging terzake. De Heer Sebastiaan Lemahieu, wonende te 8300 Knokke-Heist, Elizabetlaan 178 bus 2, en Mevrouw Nena De Nys, wonende te 9060 Zelzate, Akkerstraat 25 worden aangesteld tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. iIndien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een Ivoorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid. Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders over de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met de belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden. Ingeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken, dient een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, samen met de jaarrekening neergelegd te worden.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd, in en buiten rechte, door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar loopt van één oktober van elk jaar tot en met dertig september van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het

Bijlagen bij het Belgisch StaatsbI d'ÿÿ Yi1TID'/21ll1- Annexes dil-Mon-Mur tiag--é

Voor-

behouden

aan het

eIgrsch

Staatsblad

Luik B - vervolg

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van huidige akte en zal worden afgesloten op 30 september 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Volmacht BTW/KBO

Volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Reybrouck - Accountants & Tax Consultants" te 8020 Oostkamp, Legeweg 157 G, en al haar aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T.W.), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VÓÓR DE FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD STEVEN FIEUWS, notaris

Samen hiermee neergelegd :

* expeditie van de oprichtingsakte van 21 september 2011.

Coordonnées
DE BOEY FINESSE

Adresse
KERKSTRAAT 13 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande