DE BRABANDER - DE CUYPER

Divers


Dénomination : DE BRABANDER - DE CUYPER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.486.959

Publication

08/05/2014
ÿþ Mad wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2/1 APR. 2014

KOOPHA

NK VAN

L TE GENT

Voor- 11

behouder 19 5706

aan het

Belgisch

Staatsbfal

Ondernemingsar : 832-486-959

Benaming

(voluit) : DE BRABANDER - DE CUYPER

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Van Strydoncklaan nr. 3, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalsverhoging

Op 4 april 2014 werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering van de landbouwvennootschap De Brabander- De Cuyper, met zetel te Van Strydoncklaan nr. 3, 9990 Maldegem.

Opgericht bij onderhandse akte van 24 december 2010, neergelegd bij de rechtbank van koophandel op 12 december 2010 en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2011.

Op de buitengewone vergadering waren aanwezig, de volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaars te zijn van volgende aandelen:

1. De Brabander Bart, Van Strydoncklaan nr. 3, 9990 Maldegem, 1.373 aandelen zonder nominale waarde. 2, De Cuyper Ludwine, Van Strydoncklaan nr. 3, 9990 Maldegem, 1.373 aandelen zonder nominale waarde. 3. De Cuyper Caroline, Van Strydoncklaan nr. 3A, 9990 Maldegem, 4 aandelen zonder nominale waarde

Op de vergadering waren dus alle vennoten aanwezig zodat ook alle aandelen vertegenwoordigd waren.

De buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen'om te beslissen over het volgende punt van de agenda:

Kapitaalsverhoging

De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met zeventienduizend (17.000) euro, om het te brengen op tweehonderd tweeënnegentigduizend (292.000) euro door het creëren van honderd zeventig (170) nieuwe aandelen van dezelfde waarde en die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen. Gezien Bart en Ludwine elk voor de helft eigenaar zijn van de activa die worden ingebracht, worden de nieuwe aandelen ook in deze verhouding aan hen toegekend. De Heer De Brabander Bart verkrijgt dus 85 aandelen, terwijl Mevrouw De Cuyper Ludwine eveneens 85 aandelen toegewezen krijgt.

Gelijk hierna neergeld:

- geregistreerd verslag buitengewone algemene vergadering

Voor eensluidende verklaard,

De Brabander Bart

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/01/2012
ÿþM'd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vart de_ akte _  ,~

t," .. ,: "lr

3 MM, 2012

EC;ri ' itAN K VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

I 11I 11111 Il 11111 u

'12022999*

Ondernemingsnr : 0832.486.959

Benaming

(volut) . DE BRABANDER - DE CUYPER

(verkc rt)

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : 9990 Maldegem, Van Strydoncklaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Frank Desmet te Eeklo, op 29 december 2011, blijkt dat de landbouwvennootschap "DE BRABANDER  DE CUYPER." met maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Van Strydoncklaan 3, ondernemingsnummer 0832.486.959, Belasting over de Toege-voegde Waarde nummer BE0832.486.959, met eenparigheid van stemmen het volgende heeft beslist :

1. omzetting van aile aandelen, die thans een nominale waarde van honderd euro (100 EUR) per aandeel hebben, in aandelen zonder vermelding van waarde.

2. De vergadering beslist over te gaan tot kapitaalver-hoging met een bedrag van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) om het te brengen van tweehonderd zestigduizend euro (260.000,00 EUR) op tweehonderd vijfenzeventigduizend euro (275.000,00 EUR). Deze kapitaalverhoging wordt tot stand gebracht door het creëren van honderd vijftig (150) aandelen zonder vermelding van waarde, waardoor het totaal aantal aandelen daardoor op tweeduizend zevenhonderd vijftig (2.750) wordt gebracht. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten genieten als de reeds bestaande aandelen.

Vervolgens verklaren de Heer De Brabander Bart en zijn echtgenote Mevrouw De Cuyper Ludwine, het volledig bedrag van de voorgestelde kapitaalsverhoging te onderschrijven. Zij verklaren de nieuwe aandelen volledig te volstorten door middel van de inbreng in natura van de hierna beschreven onroerend goederen en de overdracht van schuldvordering.

verwezenlijking van de inbreng in natura.

a) verslag

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 797 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft Mevrouw Anne-Mie Meerschman, bedrijfseconomisch adviseur SBB en erkend door het Ministerie van Landbouw als bedrijfsbegeleider (MB van 28/3/2001) op veertien december tweeduizend en elf een waarderingsverslag opgesteld waarbij de ingebrachte goederen gewaardeerd worden en melding wordt gemaakt van de toegepaste waarderingsmethoden.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt : "in hei kader van de procedure van een kapitaalsverhoging bij de LV De Brabander-De Cuyper werd een ver-slag opgemaakt over de staat van de ingebrachte activa en passiva per 29 december 2011 en dit onder de verantwoordelijkheid van de beherende vennoten.

Uit het verslag dat werd opgemaakt kan worden afgeleid dat de kapitaalsverhoging betrekking heeft op een waarde van 15.000 euro en dat deze waardering billijk en aanvaardbaar is. De Heer De Brabander Bart en echtgenote De Cuyper Ludwine krijgen hiervoor respectievelijk 75 en 75 aandelen in ruil. Dat hierbij geen uitsluitsel wordt gegeven over de economische haarbaarheid van deze transactie."

b) inbreng van de onroerende goederen :

Volgende onroerende goederen worden ingebracht in de vennootschap :

GEMEENTE MALDEGEM  tweede afdeling

Een loods met afhangen en zonder de onderliggende grond, staande en gelegen te Maldegem, aan de Van

Strydoncklaan 3, bekend ten kadaster onder de sectie E, deel van nummer 496/P, met een oppervlakte volgens

me-ting van vierhonderd zesenvijftig vierkante meter elf vierkante decimeter (456,11 m2).

c) inbreng van de schuld:

De inbrenger verklaart volgende schuld in te brengen en derhalve ten laste te leggen van de vennootschap: - het investeringskrediet afgesloten door de echtgenoten De Brabander  De Cuyper bij NV KBC Bank met nummer 726-2564909-18 met een uitstaand kapitaal op heden van dertienduizend driehonderd zesentachtig euro achtentwintig cent (13.386,28 EUR).De vennootschap zal vanaf een januari tweeduizend en twaalf gehouden zijn tot de verdere aflossing van deze schuld, zowel in kapitaal als intrest en dit ter volledige

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Mónïfeur belgë

Bíjlagen'6ij'hët Bélgiscli Sfàdtsbtàd-=-25/U FMI 2-

vrijwaring van de inbrengers. De vennootschap verbindt er zich toe al het nodige te doen en alle stukken te ondertekenen teneinde de volledige ontlasting van de kredietnemers bij KBC te bekomen.

d) waardering:

Het ingebrachte onroerend goed wordt geschat op achtentwintigduizend driehonderd vijfentachtig euro

(28.385,00 EUR).

De ingebrachte schuld wordt gewaardeerd en afgerond op dertienduizend driehonderd vijfentachtig euro

(13.385,00 EUR).

Derhalve bedraagt de netto inbrengwaarde vijftienduizend euro (15.000,00 EUR).

e) vergoeding voor de inbreng :

Voor deze inbreng in natura van voormeld onroerend goed worden honderd vijftig (150) volgestorte

aandelen toegekend als volgt :

- aan de Heer De Brabander Bart : vijfenzeventig (75) aandelen zonder vermelding van waarde; en

- aan Mevrouw De Cuyper Ludwine : vijfenzeventig (75) aandelen zonder vermelding van waarde.

f) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast dat de kapitaalverhoging definitief is en daadwerkelijk gebracht werd op TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (275.000,00 EUR) vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd vijftig (2.750) aandelen zonder vermelding van waarde.

3. artikel 5 van de statuten integraal te vervangen door de hierna volgende tekst :

"Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO

(275.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd vijftig (2.750) aandelen zonder

vermelding van waarde."

4. de notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

5. volmacht te verlenen aan SBB Accountants en Adviseurs te 9900 Eeklo, Oostveldstraat 17 en alle lasthebbers, vertegenwoordigers, indeplaatsgestelden, enzovoort, om voor haar en in haar naam alle wettelijke formaliteiten te vervullen welke ingevolge onderhavige akte statutenwijziging noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij het ondernemingsloket, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en dergelijke.

l~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Frank Desmet

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie statutenwijziging dd 29.12.2011

- CV van de vennootschap

- gecoördineerde statuten per 29.12.2011

- verslag overeenkomstig art 797 Wetboek van Vennoot-schappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

19/01/2011
ÿþi Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*1101 01111 9513+

11 1111

Va bah<

aai

Bel Sta

NEERGELEGD

 5 -Ob 2011

RECHTBANK VAN KOOPHANDELeiffraENT

Ondernemingsnr : 5 4 % . 3

Benaming

(voluit) : DE BRABANDER - DE CUYPER

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Van Strydoncklaan 3, 9990 Maldegem

Onderwerp akte : oprichting

Uit een onderhandse akte, opgemaakt op 24 december 2010 blijkt dat de landbouwvennootschap De Brabander - De Cuyper werd opgericht voor onbepaalde duur met volgende modaliteiten:

OPRICHTERS

1. De Brabander Bart, wonende te Van Strydoncklaan nr. 3, 9990 Maldegem

2. De Cuyper Ludwine, wonende te Van Strydoncklaan nr. 3, 9990 Maldegem

3. De Cuyper Caroline, wonende te Van Strydoncklaan nr. 3A, 9990 Maldegem

NAAM

De naam van de vennootschap is De Brabander - De Cuyper.

Deze naam moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden landbouwvennootschap voluit

geschreven of in afkorting L.V.

DOEL

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouw - of tuinbouwbedrijf dat aan de vennoten in volle eigendom toebehoort, alsmede mogelijk van andere onroerende goederen die de beherende vennoten in eigendom of in pacht zouden verkrijgen.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur. Zij zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte bij de Rechtbank van Koophandel. De landbouwactiviteiten vangen aan vanaf 1 januari 2011.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Van Strydoncklaan nr. 3

De zetel kan verplaatst worden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en

stille vennoten met naleving van de vereisten van statutenwijziging;

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 260.000,00 en is volledig volstort.

BEHERENDE VENNOTEN

Werd benoemd als beherend vennoot voor de duur van de vennootschap:

De Brabander Bart, wonende te Van Strydoncklaan nr. 3, 9990 Maldegem

De Cuyper Ludwine, wonende te Van Strydoncklaan nr. 3, 9990 Maldegem

Op de laatste btz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe.rso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 Io "

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 19/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar loopt van de datum van oprichting en eindigt op 31 december 2011.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag

van de maand juni.

Gelijk hierna neergeld:

-oprichtingsakte van de LV

-verslag inbreng in natura

-bankattest

Voor eensluidende verklaard,

De Cuyper Ludwine

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden .. Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE BRABANDER - DE CUYPER

Adresse
VAN STRYDONCKLAAN 3 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande