DE COCK

Divers


Dénomination : DE COCK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 841.577.344

Publication

17/11/2014
ÿþ mod 111

in In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

D5 NOV, 2OVi

RECHTBANK VAN

KOOPH. fi TE GENT

IMMU111 11111

II

I I

Ondernemingsnr : 0841.577.344

Benaming (voluit) : DE COCK

(verkort) :

Rechtsvorm : landbouwvennootschap

Zetel : Goochelaarstraat 12/A

9980 Sint-Laureins

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op drie oktober tweeduizend en veertien door notaris Philip BAUWENS te Sint-Laureins.

"Geregistreerd 13 blad(en), 0 verzending(en), op het 1ste registratiekantoor Gent 2, op 20 oktober 2014, boek 452, blad 098, vak 0017. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger."

BLIJKT :

Dat op zelfde datum werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Landbouwvennootschap "DE COCK", met maatschappelijke zetel te Sint-Laureins, Goochelaarstraat 12/A.

BTW BE 0841.577.344 RPR Gent.

Opgericht blijkens onderhandse akte, gedagtekend te Sint-Laureins op éénentwintig november tweeduizend en elf (Geregistreerd negen bladen geen renvooien te Eeklo, boek 6/147 blad 16 vak 18 op - 2 DEC 2011. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) Voor de ea inspecteur (getekend) fin an, bij uittreksel verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op zestien december daarna onder nummer 11189115.

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vernielde vertegenwoordiger, voor het laatst werden gewijzigd, bij de buitengewone algemene vergade-ring, gehouden op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig april daarna, onder nummer 12081314.

En dat zelfde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben beraadslaagd, volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen

Eerste Besluit. - Kapitaalverhoging.

A. Lezing en onderzoek van het verslag van de aangestelde deskundige.

De beherende vennoten overhandigen aan ondergetekende notaris het verslag de dato één september tweeduizend en veertien, opgemaakt in hun opdracht door de Heer Stijn BUYSSE, optredend voor de Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BUCLO FISC, met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 104 bus 3.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die ais tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag luiden als volgt :

BESLUIT

In het kader van de procedure van een kapitaalsverhoging bij de LV Cock werd een verslag gemaakt over de staat van de ingebrachte activa en passiva per 1 september 2014 en dit onder de verantwoordelijkheid van de beherende vennoten.

Uit het verslag dat werd opgemaakt kan worden afgeleid dat de kapitaalverhoging betrekking heeft op een waarde van 4.000,00 euro en dat deze waardering billijk en aanvaardbaar is.

Hierbij wordt door de beherende vennoten geen uitsluitsel gegeven over de economische haalbaarheid van deze transactie.

Het origineel van dit verslag, getekend "ne varietur" door de vennoten, zal met een expeditie van deze akte ' worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

B. Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) te verhogen met vierduizend euro (¬ 4.000,00), tot vijfhonderd en vier duizend euro (¬ 504.000,00), door uitgifte van veertig (40) aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze veertig (40) aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande vijfduizend (5.000) aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

C. Plaatsing - volstorting.

Vervolgens hebben de echtgenoten Franciscus de COCK-Magdalena van de WIEL, voornoemd, na voor zoveel als nodig uitdrukkelijk te hebben bevestigd volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Landbouwvennootschap "DE COCK" verklaard, in te schrijven op de veertig (40) aandelen - de Heer Franciscus de COCK, voornoemd, voor twintig (20) aandelen en Mevrouw Magdalena van de WIEL, voornoemd, voor twintig (20) aandelen - door navolgende inbreng in natura :

INBRENG IN NATURA.

Na deze uiteenzetting, verklaren de echtgenoten Franciscus de COCK-Magdalena van de WIEL, meergenoemd, hierna ook genaamd "inbrenger", in de Landbouwvennootschap "DE COCK" in te brengen volgende activa en passiva hen toehorende, zo zij verklaren :

Inbrenostaat.

De inbrengstaat per één september tweeduizend en veertien, belopende, zoals tevens blijkt uit het verslag, hiervoor gemeld sub A.

1. Activa

Bedrijfsgebouwen :

Gemeente SINT-LAUREINS.

78.000, 00

78.000,00

1. Contract met referentie nummer 245-6956514-58, voor een hoofdsom van vijfenzestig duizend euro (¬ 65.000,00), voor een restwaarde van achtenveertig duizend tweehonderd en acht euro drieëntwintig cent.

2. Contract met referentie nummer 245-7106579-64, voor een hoofdsom van tweeëndertig duizend vijfhonderd euro (¬ 32.500,00) voor een restwaarde van zesentwintig duizend euro.

Afgerond : vierenzeventig duizend euro.

Netto te vergoeden inbrengwaarde, belopende aldus op vierduizend euro.

4.000,00

Verklaring voor orde.

1. De verschijners verklaren dat voormelde kredietmaatschappij, op de hoogte is gebracht van onderhavige verrichtingen, en vóór het verlijden dezer zijn akkoord hiermede heeft bevestigd, inzonderheid bij schrijven de dato twee oktober tweeduizend en veertien.

2, De intrestlasten van voormelde passiefposten zullen eveneens ten laste zijn van de vennootschap vanaf heden.

3. Onderhavige vennootschap wordt in de plaats gesteld van de inbrengers, te rekenen vanaf heden, wat betreft het overgenomen passief, en zal vanaf zelfde datum alle verplichtingen en verbintenissen met de eraan verbonden intresten en lasten dragen.

4. De vennootschap zal alle verzekeringscontracten tegen brand of andere risico's betreffende de ingebrachte goederen moeten voortzetten, en de premies en bijdragen ervan betalen vanaf heden. Zij kan ook nieuwe contracten afsluiten zonder nadelige gevolgen voor de inbrengers.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG.

Ais vergoeding voor deze inbreng, worden aan de inbrengers, de echtgenoten Franciscus de COCK( Magdalena van de WIEL, voornoemd, die aanvaarden, toegekend volgende aandelen zonder nominale waarde

a. aan de Heer Franciscus de COCK, voornoemd : twintig (20) aandelen.

b. aan Mevrouw Magdalena van de WIEL, voornoemd : twintig (20) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

JONGVEESTAL, staande te Sint-Laureins, deelgemeente Bint-Laureins, nabij de Goochelaarstraat, op een perceel grand, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale bescheiden Sint-Laureins, Eerste Afdeling, Sint-Laureins, Sectie B, deel van nummer 9621B, groot volgens navermelde meting vijfhonderd vierenveertig vierkante meter (544 m2), bouwjaar tweeduizend en twaalf, met een geschatte waarde van achtenzeventig duizend euro.

Subtotaal : achtenzeventig duizend euro.

2. Passiva :

Vreemd vermogen.

Financieringen :

Investeringskredieten jegens de Naamloze Vennootschap

BNP PARIBAS FORTIS (destijds onder de naam FORTIS

BANK) te Brussel :

48.208,23

26.000,00

74.000,00

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

.11 !

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten,

de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijfhonderd en vierduizend euro (¬

504.000,00) werd gebracht en is vertegenwoordigd door vijfduizend en veertig (5.040) identieke en volledig

' volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Tweede Besluit.  Wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist, ingevolge wat voorgaat, artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen, als volgt

vervanging van "500.000,00 euro" door "504.000,00 euro".

- vervanging van "5.000" door "5.040".

Derde Besluit. - Coördinatie van de Statuten.

De vergadering besluit de codrdinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris BAUWENS;

Tegelijk hiermede neergelegd :

1. Expeditie van de akte van statutenwijziging,

2. Gecoördineerde tekst van de statuten.

3. Waardebepaling van de activa- en passivabestanddelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/04/2012
ÿþá- Mod Word Iti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.~

II I 'iii I H 1 1I 111 Il Ili IIl I1

" iaoaiaia=

E~ï ERf~~L Ec~D

17 -04- 2012

REci- r

£l (~ PT~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Ondernemingsnr : 841-577-344

Benaming

(voluit) DE COCK

(verkort)

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Goochelaarstraat 12A, 9980 Sint-Laureins

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalsverhoging - benoeming beherend vennoot

Op 26 maart 2012 werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering van de landbouwvennootschap De Cock, met zetel te Goochelaarstraat 12A, 9980 Sint-Laureins.

Op de buitengewone vergadering waren aanwezig, de volgende aandeelhouders, die verklaren eigenaars te zijn van volgende aandelen:

De heer De Cock Arjen, wonende te Goochelaarstraat 12A, eigenaar van 2.775 aandelen, beherend vennoot

Mevrouw Van De Wiel Magdalena, wonende te Goochelaarstraat 12A, eigenaar van 25 aandelen, stille vennoot

Op de vergadering waren dus alle vennoten aanwezig zodat ook alle aandelen vertegenwoordigd waren.

De buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beslissen over de volgende punten van de agenda:

1.Kapitaalsverhoging

De vergadering heeft beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd twintigduizend (220.000) euro, om het te brengen op vijfhonderd duizend (500.000) euro door het creëren van tweeduizend tweehonderd (2.200) nieuwe eandelen van dezelfde waarde en die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen. Gezien De Cock Frank en Van De Wiel Magdalena gehuwd zijn onder het wettelijk stelsel, komen de nieuwe aandelen hun gezamenlijk toe. De Heer De Cock Frank verkrijgt dus 1.100 aandelen, terwijl Van De Wiel Magdalena eveneens 1.100 aandelen toegewezen krijgt.

2.Benoeming van de heer De Cock Frank tot beherend vennoot.

Overeenkomstig artikel 8 van de statuten, gaat de heer De Cock Frank hierbij de verbintenis aan de arbeid te verrichten voor de exploitatie van het landbouwbedrijf van de vennootschap en daaraan ten minste 50% van zijn arbeidstijd te besteden teneinde daarmede tenminste 50% van zijn arbeidsinkomen te verdienen.

Er werd beslist op de vergadering om De Cock Frank te benoemen als beherend vennoot in LV De Cock en dit vanaf 1 april 2012 en dit voor de duur van de vennootschap.

Voor eensluidende verklaard,

De Cock Arjen

Beherend vennoot

--re t l2 1~ er rre-e. romer : ,R b -u i aRv C1.0 a6.. 3 '~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2011
ÿþMod word 11.5

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER CE1.EGD_~

RrCHTF+ ~ t 1` E KOC?Pt ~~~_.CF\i~

Illit111.111.1j1N1.111!111

V beh

aa

Bel Stad

B!jlagenbnj liet Eelgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Goochelaarstraat 12A, 9980 Sint-Laureins

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een onderhandse akte, opgemaakt op 21 november 2011 blijkt dat de landbouwvennootschap De Cock werd opgericht voor onbepaalde duur met volgende modaliteiten:

OPRICHTERS

1. Cornelis Raphaël, wonende te Warmestraat nr. 35, 9990 Maldegem

2. Maenhout Christine, wonende te Warmestraat nr. 35, 9990 Maldegem

3. De Cock Arjen, wonende te Goochelaarstraat nr. 12A, 9980 Sint-Laureins

4. Van De Wiel Magdalena, wonende te Goochelaarstraat nr. 12A, 9980 Sint-Laureins

NAAM

De naam van de vennootschap is De Cock.

Deze naam moet steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden landbouwvennootschap voluit

geschreven of in afkorting L.V.

DOEL

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouw - of tuinbouwbedrijf dat aan de vennoten in volle eigendom toebehoort, alsmede mogelijk van andere onroerende goederen die de beherende vennoten in eigendom of in pacht zouden verkrijgen.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur. Zij zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte bij de Rechtbank van Koophandel. De tand bouwactiviteiten vangen aan vanaf 1 januari 2012.

ZETEL

De zetel is gevestigd te Goochelaarstraat nr. 12A, 9980 Sint-Laureins.

De zetel kan verplaatst worden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en

stille vennoten met naleving van de vereisten van statutenwijziging;

KAPITAAL "

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EUR 280.000,00 en is volledig volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr oáts~~~~y

Benaming DE COCK

(voluit) : (verkort)

BEHERENDE VENNOTEN

Werd benoemd ais beherend vennoot voor de duur van de vennootschap:

De Cock Arjen, wonende te Goochelaarstraat nr. 12A, 9980 Sint-Laureins

BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar loopt van de datum van oprichting en eindigt op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag

van de maand juni.

Gelijk hierna neergeld:

-oprichtingsakte van de LV

-verslag inbreng in natura

-bankattest

Voor eensluidende verklaard,

De Cock Arjen

Beherend vennoot

Bijlagen bij liet Betgiscli"St átstil d = rbf1212UiL = Annexes du Moniteur belge

Voor-

. W3deden

'f aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE COCK

Adresse
GOOCHELAARSTRAAT 12A 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande