DE DAPPER-TABIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE DAPPER-TABIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.956.884

Publication

09/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 JUNI 2012

RECHJ. " rNK VAN

KOOPH. . ' r TE GENT

Ondernemingsnr : O 4 E S 6. f 4

Benaming

(voluit) : DE DAPPER-DOMBRECHT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Gent (Mariakerke), Brugsesteenweg 531

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van geassocieerd notaris Jean Francis Claerhout te Gent op 20 juni 2012, geregistreerd te GENT 6 de 26 juni 2012, boek 194, blad 68, vak 11, acht rollen, geen verz. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend ai.) L. MAESSCHALCK blijkt dat:

1/de Heer DE DAPPER Jeroen, geboren te Gent op 3 maart 1986, met rijksregisternummer 860303 189 93, wonende te Gent (Drongen), Poekstraat, 32;

2/ De heer DE DAPPER Christiaan Valère André, zonder beroep, geboren te Sleidinge op vijf juli negentienhonderd negenenvijftig, identiteitskaart nummer 278 0360071 86, rijksregister nummer 590705 291-71, echtgenoot van mevrouw Devaddere Lieve, wonende te 9031 Gent (Drongen), Poekstraat 32;

Een handelsvennootschap hebben opgericht onder de benaming 'DE DAPPER-DOMBRECHT", die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9030 Gent (Mariakerke), Brugsesteenweg 531, met een maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.600 dat volledig geplaatst en volstort is.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

Het uitbaten van een brood- en banketbakkerij.

Het uitbaten, bevoorraden en beleveren van broodautomaten

Het vervaardigen van, de klein- en groothandel in, alle artikelen, verband houdende met de brood- en banketbakkerij en aanverwante producten, het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van een warme en / of koude bakkerij.

De verkoop van haar producten in groot-en kleinhandel in eigen winkels of aan derden om deze producten te verkopen.

De klein- en groothandel in vleeswaren, kazen, salades, belegde broodjes en kleine gerechten en dergelijke, het vervaardigen van bereide schotels.

het uitbaten van een verbruiksalons, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijkingen ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgisch als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven van brevetten en andere intellectuele rechten. Zij zal zelfs alle verrichtingen kunnen stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met de exploitatie van brevetten, merken en octrooien. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iaiao33a*

Bij lagen -bij -het- Belgisch-Staatsblad _-09f07/20i2 - Anneices-ilü Miiitëür « bélgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

deelneming met derden. De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden overal en op gelijk welke manier alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of geschikt om bij te dragen tot de verwezenlijking ervan.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, pachten, verpachten, in leasing nemen of in leasing geven, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in dit verband alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag ,het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen `of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest ruime zin.

De lijst is exemplatief en niet beperkend.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap is voor een onbepaalde duur opgericht met ingang van 20.06.2012.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van 1/186ste van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen wordt in speciën ingeschreven als volgt :

1/ door voormelde Heer De Dapper Jeroen, op drieënnegentig aandelen

2/ door voormelde Heer De Dapper Christiaan,op drieënnegentig aandelen

SAMEN: honderd zesentachtig aandelen of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal

leder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort door storting in speciën op een bijzondere rekening nummer 8E39 8601 1624 8519 op naam van de vennootschap in oprichting bij Centea te Antwerpen, zoals blijkt uit het attest van deponering afgeleverd op 15 juni 2012.

De aandelen zijn op naam.

Het boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begon op 20.06.2012, en zal eindigen op 31.12.2013.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van juni om 10u.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kan een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

Een statutair zaakvoerder(s) kan/kunnen slechts ontslagen worden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling van de aanwinsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de Wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient er gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

zaakvoerders:

Worden tot zaakvoerders van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur

-gemelde Heer DE DAPPER Jeroen,

-gemelde Heer DE DAPPER Christiaan,

Voor:

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Mevrouw DEVADDERE Lieve Monique Françoise, zonder beroep, geboren te Gent op negenentwintig januari negentienhonderd achtenzestig, identiteitskaart nummer 278 0532255 95, rijksregister nummer 680129 268-06, echtgenote van gemelde heer De Dapper Christiaan, met hem wonende en gehuwd als gezegd;

-Mevrouw DOMBRECHT Dotelyn Ann, geboren te La Libertad Negros Oriental (Filepijnen), op 20 december 1988, met rijksregisternummer 881220 478 78, wonende te Eeklo, Euerardstraat 89/4,

die aanvaarden.

bitzondere volmacht

De oprichters benoemen tot bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Kantoor Maryns' met zetel te Gent (Oostakker), Muizelstraat, 4, ondernemingsnummer 0437.734.571, met de bijzondere opdracht en volmacht in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten in verband met het ondernemingsloket, ondernemingsnummer, BTW-nummer en aanvraag van vestigingsgetuigschriften te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Jean-Francis Claerhout,

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd 20 juni 2012

-bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 24.09.2015 15602-0212-019
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 29.08.2016 16505-0447-019

Coordonnées
DE DAPPER-TABIO

Adresse
BRUGSESTEENWEG 531 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande