DE DURMEN

NV


Dénomination : DE DURMEN
Forme juridique : NV
N° entreprise : 864.464.988

Publication

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 22.10.2013 13634-0175-013
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 02.10.2012 12592-0427-012
07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 04.10.2011 11573-0111-012
13/07/2011
ÿþ Mod

T-,)3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



111111III1II1III IVI INI u

*11106824*





NEERGELEGD

- 1 -07- 2011

óxiffie

RECHTBANK VAN KGO?rywvuti. i r UtN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.464.988

Benaming

(voluit) : DE DURMEN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9850 Nevele (Merendree), Durmenstraat, 24

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem op 21 juni 2011, geregistreerd 15 bladen 1 verzending te Deinze op 23 juni 2011, Boek 504, Blad 61, Vak 1. Ontvangen: 25,00 euro. Voor de ea. Inspecteur (get.), Luc Bovyn. Inspecteur Ontvanger A.I., blijkt dal :

1. overgegaan werd tot het nazicht van de boekhoudkundige toestand van de vennootschap aan de hand; van een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 maart 2011, dus niet ouder dan drie maand ; dewelke; neergelegd werd op het bureau ;

2. het maatschappelijk doel van de vennootschap uitgebreid werd door volgende tekst toe te voegen na de tweede zin van artikel 3 van de statuten :

"- De exploitatie, het huren en verhuren van horecabedrijven als restaurants, feestzalen, traiteurdienst, bars, drankgelegenheden en consumptiezalen. De uitoefening van het beroep van tafelhouder en het verschaffen van spijs en drank.

- De verkoop van tabak, sigaren, sigaretten, kranten, tijdschriften, zichtkaarten, dranken ; suikergoedwaren en belegde broodjes.

- Het aan- en verkopen, vervaardigen of laten vervaardigen van confiserie en andere gelijkaardige] producten.

- Het organiseren en verzorgen van evenementen, fuiven, feesten, bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, seminaries en bijeenkomsten van allerlei aard.

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van alle levensmiddelen en dranken en van alle materieel dat verband houdt met de exploitatie van horecabedrijven.

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van meubelen, kledij en stoffen, materieel en materiaal voor de horeca."

3. de raad van bestuur op het bureau zijn verslag neerlegde betreffende de opportuniteit van de kapitaalsverhoging door inbreng in natura ;

4. het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met volgende woorden :

"VIII. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV o.v.v. BVBA' Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Aposteihuizen 26 VWK, werd op 02 juni' 2011 aangesteld door de Raad van Bestuur van de NV "DE DURMEN" met zetel te 9850 Nevele (Merendree), Durmenstraat 24, om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging bestaande uit de hiervoor beschreven activa ten bedrage van honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij de kapitaalverhoging.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

-dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte en toekenning van vijfduizend driehonderdzevenentachtig (5.387) aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/zesenveertigduizend negenhonderdvijftiende (1/46.915de) van het kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gent, 12 juni 2011

Joseph Van Wemmel

Bedrijfsrevisor".

5. het kapitaal werd verhoogd met 150 000 euro door inbreng in natura om het kapitaal te brengen van 317 982,50 euro naar 467 962,50 euro en met uitgifte van 5 387 nieuwe aandelen van dezelfde aard, dezelfde rechten en voordelen biedend als de bestaande en delend in het resultaat vanaf 21 juni 2011;

6. het kapitaal werd verlaagd door opslorping van een gedeelte van de geleden verliezen ten belope van 217 962,50 euro ;

7. artikel 5 van de statuten werd gewijzigd;

8. een nieuw artikel 5/bis aan de statuten toegevoegd werd met betrekking tot de historiek van het kapitaal;

9. het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de opportuniteit om tot de wijziging van de juridische vorm van de vennootschap over te gaan, werd neergelegd ;

10. de besluiten van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"VIII. BESLUIT

De staat van activa en passiva van de NV "DE DURMEN", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9850 Nevele (Merend ree), Durmenstraat 24, afgesloten per 31 maart 2011, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van honderdveertienduizend tweehonderdnegenenzeventig euro vijftig eurocent (114.279,50 EUR) is tweehonderdendrieduizend zeshonderddrieëntachtig euro (203.683,00 EUR) kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van driehonderdzeventienduizend negenhonderdtweeënzestig euro vijftig eurocent (317.962,50 EUR).

Er zijn geen andere inrichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Gent, 12 juni 2011.

JOSEPH VAN WEMMEL

Bedrijfsrevisor".

11. de vennootschap werd omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die dezelfde benaming, zetel, duur en hetzelfde maatschappelijk doel zal hebben en waarvan de bestanddelen van het actief en het passief ongewijzigd zullen blijven en zonder wijziging van waardering ;

12. ontslag werd verleend aan mevrouw Elisabeth De Visscher, mevrouw Karine De Visscher en de heer Frédéric Guyon, uit hun functie van bestuurder en aan mevrouw Elisabeth De Visscher, uit haar functie van gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap en dit omwille van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ;

13. mevrouw Elisabeth De Visscher benoemd werd als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap ;

14. de nieuwe statuten bij uittreksel luiden als volgt:

. naam : "DE DURMEN" ;

zetel : 9850 Nevele (Merendree), Durmenstraat, 24 ;

* doel : De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- De exploitatie, het huren en verhuren van horecabedrijven als restaurants, feestzalen, traiteurdienst, bars, drankgelegenheden en consumptiezalen. De uitoefening van het beroep van tafelhouder en het verschaffen van spijs en drank.

- De verkoop van tabak, sigaren, sigaretten, kranten, tijdschriften, zichtkaarten, dranken ; suikergoedwaren en belegde broodjes.

- Het aan- en verkopen, vervaardigen of laten vervaardigen van confiserie en andere gelijkaardige producten.

- Het organiseren en verzorgen van evenementen, fuiven, feesten, bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, seminaries en bijeenkomsten van allerlei aard.

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van alle levensmiddelen en dranken en van alle materieel dat verband houdt met de exploitatie van horecabedrijven.

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van meubelen, kledij en stoffen, materieel en materiaal voor de horeca.

- Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Voor-

behouden aan.het Belgisch

Staatsblad

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

- Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden aan ' depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

- De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

- De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

- Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen. De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

* duur : onbepaald ;

* kapitaal : het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 250 000 euro ;

Het gehele kapitaal is geplaatst en het is verdeeld in 46 915 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch met een fractiewaarde van 1146 915de van het kapitaal elk ;

* boekjaar : van 1 april om te eindigen op 31 maart van ieder daaropvolgend jaar;

* jaarvergadering : op de eerste maandag van de maand september om 17 uur ter zetel of op de plaats vermeld in de oproeping ;

* vertegenwoordiging : de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoot.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Mevrouw Elisabeth De Visscher, wonende te 8001 Kaapstad (Zuid-Afrika), Den Anker V & A, Waterfront, werd als statutaire zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie, gecoördineerde statuten, 2 verslagen raad van bestuur en 2 verslagen van de bedrijfsrevisor.

P. Vandemeulebroecke

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.09.2010, NGL 06.10.2010 10570-0115-013
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 07.09.2009, NGL 28.09.2009 09773-0141-013
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.09.2008, NGL 30.09.2008 08752-0104-012
20/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 03.09.2007, NGL 18.09.2007 07723-0166-011
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 04.09.2006, NGL 25.10.2006 06846-3375-013
20/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 05.09.2005, NGL 19.10.2005 05828-4283-013

Coordonnées
DE DURMEN

Adresse
DURMENSTRAAT 24 9850 MERENDREE

Code postal : 9850
Localité : Merendree
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande