DE FRISSE JONGEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE FRISSE JONGEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.666.939

Publication

08/05/2013
ÿþI . - .

~." `\,.'~~-~i

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Med weid 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v n de a tNt CRGELEG D

Onderrnerningsnr : 0839666939

Benaming

(voluit) : De Frisse Jongen

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Driesstraat 108, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

ln een bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 31 december 2012 met één agendapunt, wordt beslist de heer Ysebaert Kris wonende te 9050 Gent , Gontrodestraat 120 te ontslaan als zaakvoerder vanaf 31 december 2012 , hij aanvaardt zijn ontslag .

Zaakvoerder

Allaert Gilles

2 3 An. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

111111

Op de laatste biz van Luik _B. vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

02/04/2012
ÿþ Mod Werd 1 t,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r NEERGELEGD î ~RiiRit~ L~2 [72

-~" 1-1~3 a~:.~ ~~.a .

Gí'i£~i~ GH3T

T

1111111111 I11111

*12066702*

be a

st2

A

Ondernemingsnr 0839.666.939

Benaming

(voluit) DE FRISSE JONGEN

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Driesstraat 108, 9090 Melle

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Overdracht van aandelen

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 2 maart 2012. Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissing:

De heer Robby Van Geyt, wonende te 9090 Melle, Fazantstraat 5, geeft de wens te kennen om met ingang van 2 maart 2012 ontheven te worden van zijn mandaat als zaakvoerder, De vergadering neemt kennis van en aanvaardt voor zoveel als nodig zijn ontslag. De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering van vennoten zal zich uitspreken over de te verlenen kwijting.

Op datum van 2 maart 2012 heeft de heer Robby Van Geyt, wonende te 9090 Melle, Fazantstraat 5, zijn 150 aandelen in de vennootschap overgedragen aan de heer Kris Ysebaert en de heer Gilles Albert, die deze aandelen voor elk de helft verwerven.

Kris Ysebaert

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2011
ÿþw

i, Mcd 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilu liN il lU DU I II Iflhl

" 11151500"

beh

as Be Sta.

NEERGELEGD

~.yi. ." ~~aw.~. r-r.~.u.-..~.~.-n...rt.e.n_~

J 2 Ï SEP, 2011

RE-CH 13 -Z \

K00PH? `Anr i rr C;t:~'T ; Griffié" =---- a--~-r

Ondernemingsnr : O t 1% c C b 5 3 J

Benaming

(voluit) : DE FRISSE JONGEN

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Driesstraat 108, 9090 Melle

Onderwerp akte : Oprichting

TEN JARE TWEEDUIZEND EN ELF, op 9 september,

ZIJN BIJEENGEKOMEN:

1.De heer Ysebaert Kris, ongehuwd, geboren te Gent op vijf december negentienhonderd vijfentachtig, identiteitskaartnummer 590-8905946-14, rijksregisternummer 85.12.05-093.74, wonende te 9050 Gent Gontrodestreat 120.

" 2.De heer Allaert Gilles, ongehuwd, geboren te Wetteren op drie oktober negentienhonderd drieëntachtig, identiteitskaartnummer 590-2055425-97, rijksregisternummer 83.10.03-167.04, wonende te 9090 Melle,: Gontrode Heirweg 54.

3.De heer Van Geyt Robby, ongehuwd, geboren te Gent op negentien februari negentienhonderd'. achtentachtig, identiteitskaartnummer 591-0874379-26, rijkregisternummer 88.02.19-213.12, wonende te 9090. Melle, Fazantstraat 5.

Titel I  OPRICHTING.

Rechtsvorm  benaming  zetel.

Om een onderhandse akte op te stellen ter oprichting van een handelsvennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma, afgekort VOF met rechtspersoonlijkheid en onbeperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming "DE FRISSE JONGEN" waarvan het maatschappelijk kapitaal vierduizend vijfhonderd euro (4.500,00 E) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/vierhonderdvijftigste (11450ste) van het kapitaal, vertegenwoordigen.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9090 Melle, Driesstraat 108.

Inschrijving.

De comparanten verklaren en erkennen de aandelen te onderschrijven als volgt:

1.De heer Ysebaert Kris, voornoemd, voor honderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale; waarde, of voor duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00);

2.De heer Allaert Gilles, voornoemd, voor honderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, of voor duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00);

3.De heer Van Geyt Robby, voor honderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, of voor duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00).

Samen: vierhonderdvijftig (450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, hetzij vierduizend vijfhonderd euro (¬ 4.500,00).

Volstorting.

De comparanten verklaren en erkennen deze aandelen te hebben volgestort voor 4.500,00 euro (¬

4.500,00), als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

1. De heer Ysebaert Kris, voornoemd, voor duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00);

2. De heer Allaert Gilles, voornoemd, voor duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00);

3. De heer Van Geyt Robby, voornoemd voor duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00).

Na aldus de vennootschap te hebben opgericht, beslissen de oprichters de statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt:

Titel II - STATUTEN.

Hoofdstuk I -- Aard van de vennootschap.

Artikel 1 - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap, zij heeft de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma met rechtspersoonlijkheid en met onbeperkte aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt "DE FRISSE JONGEN".

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd van de woorden "Vennootschap Onder Firma" of door de afkorting "VOF", met de nauwkeurige aanduiding van het adres van de maatschappelijke zetel en het ondernemingsnummer.

Artikel 2 - Zetel.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9090 Melle, Driesstraat 108.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks belang hebben op:

-Het uitbaten van een café

-Het uitbaten van een horecazaak met snacks

-Het uitbaten van de inrichting voor feesten, vertoningen, amusementspelen, optredens en sportevenementen

Zij mag:

-Rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst, of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met het oog op dividenden en vermogenswinsten of die eenvoudig nuttig zijn tot het verwezenlijken van haar doel,

-Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere buiten- of binnenlandse vennootschappen

-Het verlenen van alle management, administratieve bijstand, en alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties, en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren en/of organiseren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin

-Het verlenen van advies, consultancy, opleiding, technische expertise bijstand, know-how, uitvoeren van alle onderzoeken en studies, van financiële, technische, commerciële of administratieve aard met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen

-Het vertegenwoordigen van ondernemingen en het zelf verstrekken van diensten aan personen en bedrijven dit alles in de meest ruime betekenis

-Het organiseren van seminaries, cursussen en andere evenementen

-Het bouwen, aankopen, verbouwen, renoveren en verkopen van onroerende goederen (geen activiteiten als vastgoedmakelaar)

-Alle roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een roerend en onroerend patrimonium, zoals: verkopen, kopen, bouwen en verbouwen, leasen, laten opschikken, laten uitrusten, verkavelen, verhuren, huren, verpachten, pachten, in vruchtgebruik nemen, het vruchtgebruik afstaan, oprichten of ruilen, met uitsluiting van de activiteiten die als vastgoedmakelaar gereglementeerd zijn.

-Alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekopen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken,

-Leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen

-Om het even welke gelijkaardige handeling stellen, die van aard zouden zijn, de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden,

Artikel 4  Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Hoofdstuk Il  Kapitaal en aandelen.

Artikel 5  Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierduizend vijfhonderd euro (4.500,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/vierhonderdvijftigste (11450ste) deel van het kapitaal. Elk aandeel geeft gelijk recht bij de verdeling van de winsten en van de opbrengst van de vereffening.

Hoofdstuk III  Organen van de vennootschap.

Artikel 11  Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Artikel 20  Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan afzonderlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de

algemene vergadering is bevoegd (Overeenkomstig de regels van de BVBA).

De zaakvoerder(s) kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze procuratie gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Hoofdstuk IV  Boekjaar  jaarrekeningen  winstverdeling.

Artikel 24  Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar, dus gelijklopend met

het burgerlijk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een resultatenrekening op.

Titel III  SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen, gesteld vanaf vijftien augustus tweeduizend en elf tot op heden, die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Nu de vennootschap werd opgericht, zijn de oprichters bijeengekomen en hebben ze volgende beslissing genomen:

1. De oprichters beslissen dat het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De oprichters beslissen dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde zaterdag van de maand juni tweeduizend en dertien, om tien uur.

3. De heer Ysebaert Kris, de heer Albert Gilles en de heer Van Geyt Robby worden benoemd tot zaakvoerder.

Voor- I

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bevoegdheden:

De vennoten mogen zonder toestemming van de andere vennoten handelsdaden verrichten die een bedrag van vijfhonderd (500,00) euro niet te boven gaan. Handelsdaden die vijfhonderd (500,00) euro te boven gaan mogen enkel aangegaan worden met unanimiteit van stemmen.

Bijzondere volmacht.

Door de zaakvoerder wordt bijzondere volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan het kantoor Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA, te 9300 Aalst, Kareelstraat 122, om alle formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op:

- de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen en bij het ondernemingsloket, de fiscale administraties (onder meer Belasting over de Toegevoegde Waarde en Directe Belastingen), de Registratiecommissie, het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op aile latere wijzigingen aan, en eventuele . schrappingen van deze inschrijvingen;

- het kantoor wordt tevens belast met het organiseren en het voeren van de boekhouding van de zopas opgerichte vennootschap.

Slot der akte.

De oprichters zijn op de hoogte van:

- Het verplicht distinctief karakter der maatschappelijke benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

- Artikel 1442 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

Voorlezing en toelichting.

1. Voor de uitvoering van deze akte, kiezen de comparanten woonplaats te 9140 Steendorp, Kapelstraat 327.

2. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben, minstens vijf werkdagen voor het ondertekenen van de akte.

' 3. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen.

WAARVAN AKTE.

Opgemaakt en ondertekend te Steendorp.

Datum als ten hoofde dezer vermeld.

Na integrale voorlezing hebben de comparanten deze akte ondertekend.

Ysebaert Kris

Vennoot/zaakvoerder

Allaert Gilles

Vennoot/zaakvoerder

Van Geyt Robby

Vennoot/zaakvoerder

Bijlagen" bij -het $elglseh Staatsblad-_'07110i1011- Anntxeedü Miiitëûy 6elge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE FRISSE JONGEN

Adresse
DRIESSTRAAT 108 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande