DE GEETER EN CO

Divers


Dénomination : DE GEETER EN CO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.686.447

Publication

24/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V IIY GRIFFIE RECHTBANK VAN

beh aa E~el KOOPHANDEL GENT

Staa 14 JULI 2014

AFDELINGIERMONDE





*14142937*









Ondernemingsnr : 0450.686.447

Benaming

(voluit) : DE GEETER & C°

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem,Derde Industriezone-Zuid, Watermolenstraat 11

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Dirk MICHIELS, notaris te Aarschot, op 26 juni 2014 met registratierelaas "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Leuven 1ste kantoor der Registratie Leuven 2 op 4 juli 2014, boek 1386 blad 64 vak 18, ontvangen 50 euro (getekend) de ontvanger De Clercq G." dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "DE GEETER & C"" met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Watermolenstraat 11, Derde Industriezone-Zuid, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0450.686.447 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE 450.686.447:

opgericht bij akte verleden voor notaris Maurice D'Hoore alsdan te Boom op 6 augustus 1993, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna onder nummer 930826-120;

waarvan de statuten verscheidene keren gewijzigd werden en voor de laatste keer bij proces-verbaal gesloten door notaris Dirk Michiels te Aarschot op 24 maart 2011, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 april daarna onder nummer 2011-04-19/0059542.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit - Wijziging maatschappelijke zetel.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2850 Boom, Kaai 22 bus 1.

Tweede besluit Uitbreiding van het doel.

De vergadering ontstaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte balans.

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk doel uit te breiden met volgende activiteiten:

"4) Alle mogelijke advies- en/of dienstverlening op het vlak van bedrijfsadministratie, optimaliseren en automatisering van documentenbeheer, sociale en andere wettelijke verplichtingen, stockbeheer, marketing, online bedrijfsbeheer, zoals onder andere het ontwikkelen en implementeren van e-facturatie, e-marketing, website, webportaal, enzoverder.

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein/die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon."

Derde besluit - Aanpassing statuten aan genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt, ten einde ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen :

Artikel 2- Zetel : om het te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 2  Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2580 Boom, Kaai 22 bus 1. De zaakvoerder of het college van zaakvoerders mag bij eenvoudige beslissing de zetel verplaatsen naar gelijk welke andere plaats in België. Dit vereist geen statutenwijziging",

Artikel vier : om het te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 4  Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de .bouw., de_verbouwing, de binnen h.uisintich:ting _en _de oratie..de.huur__en_verhuur,.. de_ rui l,_de_verkaveling _en,_ in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op hef productief maken, van onroe-rende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vomi, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en onder-nemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4) Alle mogelijke advies- en/of dienstverlening op het vlak van bedrijfsadministratie, optimaliseren en automatisering van documentenbeheer, sociale en andere wettelijke verplichtingen, stockbeheer, marketing, online bedrijfsbeheer, zoals onder andere het ontwikkelen en implementeren van e-facturatie, e-marketing, website, webportaal, enzoverder.

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden,

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein/die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon.

Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Indien door de zaakvoerder of het college van zaakvoerder handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, tenzij zij bewijst dat de medecontractant(en) op de hoogte was(waren) of niet onkundig kon(konden) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldoet op zichzelf niet als bewijs van deze voorkennis".

Vierde besluit - Machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. Vijfde besluit - Volmacht KBO.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISCAAL & BOEKHOUDKANTOOR ROELS", afgekort "FIBORO" met zetel te 2450 Meerhout, Roosterputstraat 1, met ondernemingsnummer 894.814.211, diens zaakvoerder(s) en aangestelden, ieder met macht afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte van statutenwijziging; verslag van de zaakvoerder; de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013 : DE087707
02/08/2012 : DE087707
05/08/2011 : DE087707
19/04/2011 : DE087707
12/07/2010 : DE087707
12/06/2009 : DE087707
16/07/2008 : DE087707
07/06/2007 : DE087707
30/06/2005 : ME087707
16/06/2004 : ME087707
06/08/2003 : ME087707
27/09/2002 : ME087707
21/12/2001 : ME087707

Coordonnées
DE GEETER EN CO

Adresse
WATERMOLENSTRAAT 11 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande