DE GRAVE

Société en commandite simple


Dénomination : DE GRAVE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.032.202

Publication

28/06/2011
ÿþ! , Mod 2,1

r,

IZOIZ

Men

Luik B ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



, ondernemíngsnr : p i33'4.o3.,2

Benaming

=volu~t] : De Grave

Voor behouc aan h Betats Staatst

11I 1l l 1111111111 l ihiHi~ii~i

+11096193*

j-------Griffie

--

itECHi t,.aN,. VA \

A:

"vvrn.i.~ur_l_ !1_ (J b. T-. -~

1 ó JUNI 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Heerdweg 150, 9800 DeinzelMeigem

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte van 31 mei 2011 blijkt dat:

Tussen de ondergetekenden,

De Smul Annie, wonende te Heerdweg 150, 9800 DeinzelMeigem, geboren te Gent op 07 mei 1951. rijksregisternummer 51.05.07-306.08 verder vernoemd als "beherend vennoot", enerzijds en

De Grave Barbara wonende te Baarleboslaan 48, 9031 Drongereaarle, geboren te Deinze op 17 april

1976. Rijksregisternummer 76.04.17-302.36 verder vernoemd als `stille vennoot",

en

De Grave Liesbeth wonende te Nederenamestraat 232, 9700 Oudenaarde. Geboren te Deinze op 29 juni 1978. Rijksregisternummer 78.06.29-324.01, verder vernoemd als 'stille vennoot", anderzijds

een Comm. V werd opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap zal de beherende vennoot een inbreng van 1.000,00 EUR storten en de stille vennoten elk voor hun deel een 500,00 EUR toevoegen, deze gelden worden ter beschikking gesteld van de vennootschap op de bankrekening van VDK Spaarbank. De vennootschap zal aldus over een werkkapitaal van 2.000,00 EUR beschikken.

Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een Comm.V.

Haar naam luidt "De Grave".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd Heerdweg 150 te 9800 Deinze/Meigem. Hij kan worden overgebracht naar elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Duur

De vennootschap bestaat vanaf de neerlegging en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatele stelling of onbekwaam verklaring van een vennoot. Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten.

Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke

personen zijn.

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of

onder curator wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Opde laatste blz, van Luik B vermelden_ -__- ._

: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s) die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of tegenstrijdig met de statuten zijn ongeldig en niet verwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De aansprakelijkheid van de stille vennoot is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

inbreng van de vennoten

Er worden voor de vennootschap geen aandelen uitgegeven. Iedere vennoot doet een geldelijke inbreng

die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoten enkel prestaties leveren met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering in zo verre het de externe vertegenwoordiging betreft.

Bezoldigingen

Het mandaat van de beherend vennoot is onbezoldigd.

Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft

recht op informatie bepaald in artikels 137-138-139 van het Wetboek van Vennootschappen.

Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vernielden. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Boekjaar  jaarrekening van het resultaat

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 april tot en met 31 maart.

Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt de beherende vennoot de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. Deze jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Ze vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en de vennootschapswet.

Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de eerste zaterdag van de maand september, volgende op het afgesloten boekjaar, om 11 u.

Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

Ontbinding en vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechtelijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met' meerderheid van stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan,

De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het netto-provenue van de vereffening na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap.of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten à rato van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

Volmacht

De vergadering stelt aan ais bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen ter vervulling van alle formaliteiten tegenover de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) via het ondememingsloket KMO Direct agentschap Roeselare, te 8800 Roeselare, Arme-Klarenstraat 55, vertegenwoordigd door de heer Deblauwe Franky.

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering

bijeengekomen en hebben benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur mevrouw De Smul Annie, die aanvaardt.

Bij uitzondering gaat het boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 maart tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van september 2013, overeenkomstig de statuten.

Opgemaakt te Deinze/Meigem, 31 mei 2011

De oprichters De Grave Barbara

De Smul Annie

Beherend vennoot Stille vennoot

Zaakvoerder

En

De Grave Liesbeth

Stille vennoot

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE GRAVE

Adresse
HEERDWEG 150 9800 MEIGEM

Code postal : 9800
Localité : Meigem
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande