DE GUCHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE GUCHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.195.539

Publication

22/10/2014
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

10 OKT, 2014

KOROZEIMMIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0479.195.539

(voluit) : DE GUCHT

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Laarnebaan 103, 9070 Destelbergen



Onderwerp akte TUSSENT1JDSE TOEBEDEL1NG ONROEREND GOED - VEREFFEN1NG

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GUCHT" met zetel te 9070 Destelbergen, Laamebaan 103, waarop de enige vennoot aanwezig was, opgemaakt door ondergetekende notaris Leen Coppejans, met standplaats te Oudenaarde, in vervanging van haar ambtgenoot notaris Lieve Debrabandere, met standplaats te Melle, tijdig belet, op dertig september tweeduizend veertien, geregistreerd "5 blad(en), 0 verzendingen(en) op eerste registratiekantoor Gent 1 pp 2 oktober 2014, referentie 5, boek 261blad 061, vak 0010. Ontvangen vijftig euro (E 50,00). De adviseur-ontvanger, (getekend) HAEGEMAN Sabine" blijkt dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1, Voorafgaandelijke uiteenzetting: De voorzitter zegt dat ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent op vijftien december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van zeven februari tweeduizend en twaalf, onder nummer 12032912, de buitengewone algemene vergadering der vennoten zich heeft uitgesproken over de ontbinding van de vennootschap en haar invereffeningstelling, en dat zij de Heer DE GUCHT Eduard, Roger Clara, geboren te Lokeren op tien oktober negentienhonderd éénenvijftig, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Laamebaan 103, tot vereffenaar heeft aangesteld en .haar alle bevoegdheden heeft toegekend voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De voorzitter zegt dat de aanstelling van de vereffenaar werd bevestigd bij uitspraak van de rechtbank van koophandel te Gent, Derde Kamer, de dato zevenentwintig december tweeduizend en elf.

2. De vereffenaar stelt voor om in het kader van de vereffening het enige onroerend goed behorend tot het actief van de vennootschap af te geven aan de enige vennoot de Heer DE GUCHT Eduard, Roger Clara, voornoemd, en over te gaan tot een tussentijdse toebedeling en zuivere en eenvoudige afgifte overeenkomstig artikel 129 derde lid van het Wetboek van Registratierechten, bij wijze van voorschot, van het volgend goed van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GucHr, in vereffening:

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

de volle eigendom van het hierna omschreven onroerend goed:

GEMEENTE DESTELBERGEN VIERDE AFDELING / HEUSDEN  EERSTE AFDELING

Een woonhuis op en met grond gestaan en gelegen te 9070 Destelbergen (Heusden), Laamebaan 103, kadastraal gekend volgens titel sectie B, nummer 131/A en deel van nummer 134/D, en volgens recente kadastrale gegevens sectie B, nummer 131/C, met een oppervlakte van dertig are veertig centiare (30a, 40ca).

3. VOORWAARDEN VAN DE AFGIFTE,

De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en algemene

voorwaarden

a. Voormeld onroerend goed wordt afgegeven vrij, zuiver en onbelast van elke schuld, voorrecht, hypotheek, inschrijving of overschrijving in het voordeel van derden.

De vereffenaar verklaart uitdrukkelijk dat alle eventuele schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GUCHT" inmiddels integraal werden betaald.

b. Het voormeld goed wordt afgegeven inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van grenzen en zonder waarborg van aangeduide maat of oppervlakte, al overtrof het verschil tussen de echte en de hier uitgedrukte oppervlakte meer dan één/twintigste; en met al zijn gebeurlijke erfdienstbaarheden,

c. De enige vennoot, de Heer DE GUCHT Eduard, voornoemd, is gehouden van heden af de lasten betreffende de bij deze afgegeven goed te voldoen.

d. De vennoot, de Heer DE GUCHT Eduard, voornoemd, bekomt de voile eigendom van de voormeld onroerend goed vanaf hederL

e, De kosten, rechten en erelonen van de tegenwoordige akte zijn ten leste van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE GUCHT", ln vereffening.

4. VASTSTELLING VOLGENDE VERGADERING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblgd

De enige vennoot besluit dat de sluiting van de vereffening zal gebeuren op een later te bepalen datum,' waarbij het eindverslag van de vereffenaar zal besproken worden en in voorkomend geval goedgekeurd worden en kwijting zal verleend worden aan de vereffenaar.

7. De vereffenaar wordt gelast met de uitvoering van de genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Leen COPPEJANS, in vervanging van haar ambtgenoot notaris Lieve DEBRABAND ERE, tijdig belet





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd., 30 september 2014,

- gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.02.2014, NGL 28.02.2014 14055-0289-009
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.01.2013, NGL 14.02.2013 13034-0117-009
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.12.2011, NGL 17.02.2012 12037-0439-010
07/02/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iao3asiz

NEERGELEGD

2 5 -01-. 2012

KOO ÇHAND1 V1 ENT

-`

Ondernemingsnr : 0479.195.539 Benaming (voluit) : DE GUCHT

11

ÎI

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Laamebaan 103

9070 Destelbergen

<< Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Ontbinding

i Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent, op vijftien december;

Ii tweeduizend en elf, geregistreerd te Gent 2, de 21 december 2011, boek 234, blad 34, vak 7, vier rollen, geen: verzending, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend door de Eerstaanwezend Inspecteur: Si Haegeman, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende; te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

, De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf':

'1 heden. ,.

BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging vanaf heden;` van het mandaat van de zaakvoerder, met name voornoemde heer De Gucht Eduard.

De vergadering beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot op; heden.;, BENOEMING VAN VEREFFENAAR

;; De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één. .

;, Zij benoemt als vereffenaar: de heer De Gucht Eduard.

De heer De Gucht Eduard, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde her verzoekschrift tot!; bevestiging van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten.

BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR jj De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van Wetboek van

vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuw,; ;: besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

ji Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. Hij mag verzaken aan alle;; ji zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder;;

betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere,;

belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap;

ii houden. ;;

Jj Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn;; q machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

i; Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze;, waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door één vereffenaar;; :; alleen.

i; Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen;; ; waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Na afloop van de vereffening en ten minste één maand v156r1: ;; de sluiting van de vereffening, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen;; ,, met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Anthony Verhamme, die keuze van woonplaats jj doet te 9870 Zulte, Staatsbaan 71 b, aangestelden en lasthebbers, alleen handelend en met bevoegdheid tot:; indeplaatsstelling, om aile formaliteiten uit te voeren inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

j

mod 11.1

waarde of enige andere administratie, alsook alle handelingen te stellen tot uitvoering van bovenstaande besluiten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

de expeditie van het proces-verbaal;

het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen,

met een staat van activa en passiva afgesloten op 30 november 2011;

het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

een afschrift van het vonnis houdende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar

overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

. Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`.mei+

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/12/2011
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Bek Staal

NEERGELEGD

13 CEC. 2011

RECHT13A\ir IAN

KOOPHA\°DjiLin GENT~

Ondernemingsnr : 0479.195.539

Benaming (voluit) : DE GUCHT

(verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Laarnebaan 103

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Omzetting - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent op zes december;?

tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat:

Het jaar tweeduizend en elf.

Op ZES DECEMBER.

Te 9000 Gent, Kouter 27, op het kantoor van de hierna vermelde notaris Blindeman.

Voor mij, Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van;

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE !

PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27.

Wordt de buitengewone vergadering van de vennoten gehouden van "DE GUCHT", commanditaire;!

vennootschap op aandelen, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9070 Destelbergen, Laarnebaan 103,;.

ondernemingsnummer 0479.195.539 RPR Gent.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jozef DAUWE, notaris-plaatsvervanger te Eeklo, aangesteld ter;;

vervanging van wijlen notaris Frank GOETHALS, destijds te Eeklo, op 13 december 2002, waarvan een;;

uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2003, onder nummer;;

03005013.

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene;;

vergadering van vennoten, waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Bernard VAN;;

STEENBERGE, te Laarne, op 29 augustus 2007, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van!:

' 17 september nadien onder nummer 07135252.

BUREAU

De vergadering is geopend om 19 uur, onder het voorzitterschap van de heer De Gucht Eduard, hierna:;

genoemd.

Gezien de eenhoofdigheid van de vennootschap wordt er niet overgegaan tot het samenstellen van een bureau.;;

DE SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Is aanwezig op de vergadering de volgende enige vennoot,

eigenaar van alle vierduizend vijfhonderdvijfentwintig (4.525) aandelen:

De heer De Gucht, Eduard Roger Clara, echtgescheiden, geboren te Lokeren op 10 oktober 1951,,

rijksregisternummer 51.10.10-151.11, identiteitskaartnummer 590-9179904-44, gedomicilieerd en verblijvende;',

te 9070 Destelbergen (Heusden), Laarnebaan 103.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter deelt mee en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren wat volgt:

; I. Deze vergadering heeft als agenda:

Voorlegging en lezing van:

a. het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van' vennootschappen over de omzetting van de vennootschap. Bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de. activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 oktober 2011.

b. het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig het artikel 777 van het Wetboek

vennootschappen over de omzetting van de vennootschap. ;:

Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap, beëindiging van het mandaat van de statutaire zaakvoerder van;; de commanditaire vennootschap op aandelen en benoeming van de zaakvoerder van de besloten;; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Aanneming van een nieuwe versie van statuten om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe;; vennootschapsvorm.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-behpuden 'aan he: Belgisch Staatsblad



Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

II. Het maatschappelijk kapitaal is volledig vertegenwoordigd. De vennootschap heeft één zaakvoerder, zijnde de voormelde enige vennoot. De vennootschap heeft geen commissaris.

III. Gezien het maatschappelijk kapitaal volledig vertegenwoordigd is en de zaakvoerder aanwezig is, bestaat er geen reden om de bijeenroeping van de algemene vergadering te verantwoorden en kan zij geldig beraadslagen.

IV. Om aangenomen te worden, dienen de voorstellen, vermeld in de agenda, het minimum aantal stemmen te behalen voorzien bij de wet en de statuten.

V. Elk aandeel geeft recht op één stem.

VI. De vennootschap doet geen publiek beroep of heeft geen publiek beroep gedaan op het spaarwezen.

VII. De vennootschap heeft geen obligaties of andere effecten uitgegeven.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

Al deze feiten zijn nagezien en juist bevonden door de vergadering, die erkent geldig te zijn samengesteld en

bevoegd om over de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen, die de grondslag vormen van de inhoud van de agenda.

VOORLEGGING EN LEZING VAN DE VERSLAGEN

a. Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder de dato 1 december 2011, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 oktober 2011.

b. Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor zijnde de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERHEYDEN, HEYVAERT & Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 9200 Dendermonde, Sint Gillislaan 6 bus 1, ondernemingsnummer 463.338.316, vertegenwoordigd door de heer Heyvaert Geert, bedrijfsrevisor, de dato 2 december 2011, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag betreft de voormelde staat van activa en passiva en vermeldt inzonderheid of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het besluit van dit versrag luidt als volgt:

"9. BESLUIT.

In overeenstemming met de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen omvorming van de commanditaire vennootschap op aandelen "DE GUCHT" tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij hebben in ons verslag de aard van de geplande verrichtingen tot omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omschreven, zodat de aandeelhouders zich met kennis van zaken kunnen uitspreken. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd in overeenstemming met de "normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap", uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Wij hebben kennis genomen van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, dat alle door de wet vereiste inlichtingen bevat, en van het ontwerp van de notariële akte tot omvorming.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van hei netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 5.137.454,92 is niet kleiner dan het maatschappelijke kapitaal van ¬ 2.805.750,00.

Dendermonde, 2 december 2011.

VERHEYDEN, HEYVAERT & Co, bvba

Geert Heyvaert,

Bedrijfsrevisor"

BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT: ONDERZOEK VAN DE VOORNOEMDE VERSLAGEN

De voorzitter en ook enige vennoot heeft geen opmerkingen op de staat van activa en passiva en op de voormelde verslagen.

Bijgevolg sluit hij zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van de verslagen zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteit blijft ongewijzigd, het eigen vermogen blijft hetzelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de commanditaire vennootschap op aandelen werden gehouden, voortzetten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0479.195.539' waaronder de commanditaire vennootschap op aandelen thans ingeschreven is in het rechtspersonenregisterte Gent.

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 31 oktober 2011. Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de commanditaire vennootschap op aandelen, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

DERDE BESLUIT: BEEINDIGING MANDAAT STATUTAIRE ZAAKVOERDER EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Ingevolge de omzetting naar de rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van voornoemde heer De Gucht Eduard als statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die wordt opgesteld na de omzetting, door de jaarvergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, als kwijting zat gelden voor de statutaire zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen voor de uitoefening van zijn mandaat van 1 juli 2011 tot op heden.

Vervolgens benoemt de vergadering voornoemde heer De Gucht Eduard, tot zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur.

VIERDE BESLUIT: AANNEMING NIEUWE VERSIE VAN STATUTEN

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe vennootschapsvorm. De tekst van deze statuten luidt als volgt (bij uittreksel):

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DE GUCHT".

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen (Neusden), Laarnebaan 103.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft ten doel:

Managementactiviteiten van holdings.

Beheer eigen roerende en onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks

of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenisen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief haar volledig vermogen.

De vennootschap mag tevens de functie van bestuurder of van vereffenaar van andere

vennootschappen waarnemen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of

kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtnetning van de regels gesteld in de terzake geldende wettelijke bepalingen. Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen achthonderdenvijfduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 2.805.750,00). Het is verdeeld in vierduizend vijfhonderdvijfentwintig (4.525) aandelen zonder nominale waarde. Artikel 8: Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-lehouder aan hei Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bévoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand november om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vôôr de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 27: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 33: Betaling van dividenden

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de zaakvoerder vastgesteld. Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-tehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

tohoud?n aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang

de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in

mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

VIJFDE BESLUIT: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Anthony Verhamme, die keuze van woonplaats

doet te 9870 Zulte, Staatsbaan 71b, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle

formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

STEMMING

De voorafgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens aangenomen met eenparigheid van

stemmen.

SLOT

De agenda uitgeput zijnde, wordt de vergadering opgeheven om 20 uur 40.

RECHT OP GESCHRIFTEN (WETBOEK DIVERSE RECHTEN EN TAKSEN)

Het recht op geschriften bedraagt 95,00 euro en zal worden betaald op aangifte van de ondergetekende notaris.

FISCALE VERKLARING

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten,

artikel 11 van het wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 paragraaf twee van

het wetboek der Inkomstenbelasing.

SLOTVERKLARING

De comparant erkent dat de notaris hem gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notarissen

opgelegd door artikel 9, § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat.

De comparant verklaart dat zich hier volgens hem geen manifeste tegenstrijdigheid van belangen voordoet en

dat hij alle bedingen opgenomen in onderhavig proces-verbaal voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt.

De comparant bevestigt tevens dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen

' en lasten die voortvloeien uit onderhavig proces-verbaal en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

LEZING EN TOELICHTING

De comparant erkent een ontwerp van dit proces-verbaal ontvangen te hebben minder dan 5 werkdagen voor

het verlijden van dit proces-verbaal, doch verklaart dat hij deze voorafgaande mededeling van het ontwerp als

voldoende tijdig aanziet en dit voorafgaand aan deze heeft nagelezen.

Dit proces-verbaal werd gedeeltelijk voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12, alinea's 1

en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf

medegedeelde ontwerp van het proces-verbaal.

Dit proces-verbaal werd in zijn geheel door mij notaris toegelicht.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgemaakt en gesloten plaats en datum als boven.

Na partiële voorlezing en toelichting van voorafgaand proces-verbaal, ondertekent de comparant, samen met

mij, notaris.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal;

Het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van

vennootschappen met staat van activa en passiva afgesloten op 31 oktober 2011;

Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van

vennootschappen.

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

11/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 09.01.2011, NGL 09.02.2011 11027-0033-010
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.01.2010, NGL 10.02.2010 10039-0583-011
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.01.2009, NGL 20.02.2009 09051-0033-011
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 12.11.2007, NGL 19.12.2007 07841-0340-011
17/09/2007 : DEA013006
22/01/2007 : DEA013006
31/01/2005 : SNA013006
13/01/2003 : SNA013006

Coordonnées
DE GUCHT

Adresse
LAARNEBAAN 103 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande