DE HAECK

Société en commandite simple


Dénomination : DE HAECK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.452.218

Publication

03/01/2014
ÿþ

Nad wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behoudt ean ha Belgiso Staatsbh

VAN KOOPHANDEL

2 0 DEC. 2013

DEMeRMONDE

11118991

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0832452218

De Haeck

Gewone Commendataire Vennootschap Kasteelstraat 10, 9255 Buggenhout

Kapitaalverhoging

1. Kapitaalverhoging

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 17 december 2013 wordt het kapitaal: verhoogd met zeventienduizend vijfhonderdvijftig euro (17.550 euro), zodat het kapitaal zal verhoogd worden' van duizend euro (1.000 euro) tot achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 euro).

Deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte: van 1.755 gewone aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande gewone aandelen, onderschreven in geld tegen de prijs van 10 euro per aandeel en volledig volgestort,

2, statutenwijziging

art, 5: kapitaal: het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.650 euro

art. 6: aandelen - overdracht:

6.1. Aandelen: het maatschappelijk vermogen wordt vertegenwoordigd door 1.855 aandelen met gelijke

stemrechten. Als vergoeding voor hun inbreng, ontvangen de oprichters De Haeck Steven 1.854 aandelen en

Van de Moortel Kelly 1 aandeel. De aandelen zijn op naam en ondeelbaar.

De Haeck Steven

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handlekenin;l.

17/01/2011
ÿþf-ïJfk r .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

^,F'iFFiF RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

5. O1. 2011

DENDERMONDE

Griffie

11111

*11008066*

Benaming : De Haeck

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: Kasteelstraat 10 - 9255 Buggenhout

Ondernerrhngsnr : ?31. iy S k. eZ 4 8

Voorwerp akte : OPRICHTING

De 3de januari 2011, is overeengekomen tussen -

1.De heer De Haeck Steven, geboren te Dendermonde op 9/5/1981 en wonende te

Roestweg 3B BO101, 9255 Buggenhout optredend als werkend vennoot,

en

2. Mevrouw Van de Moortel Kelly, geboren te Jette op 15/11/1981 en wonende te

Roestweg 38 BO101, 9255 Buggenhout optredend ais stille vennoot,

een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de benaming "De

Haeck

- De vennootschap is gevestigd te Kasteelstraat 10, 9255 Buggenhout

- De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

- De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële,: handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die' rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

a)Het optreden als gevolmachtigd agent van de bank ING.

b)Aankoop, verkoop, huur, verhuur, in leasing nemen of geven van onroerende. goederen, het verlenen van diensten die verband houden met voormelde activiteiten. Deze opsomming is niet beperkend.

Alle activiteiten die het doel van de vennootschap in de meest ruime zin kunnen; bevorderen. De vennootschap kan participeren in of een fusie aangaan met andere: vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of: deze in de-hand werken.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van haar doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen,: licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

Zij mag alle handels, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken: verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen; die, op welke wijze ook, bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk. doel

Dit voor zover de wet dit niet verbiedt en voor zover dit strookt met de. uitbatingsovereenkomst met de ING-bank.

De vennootschap heeft de bevoegdheid alle handelingen te stellen in het kader van het vergoeden van de zaakvoerder(s) in geld/in natura of via voordelen van. alle aard.

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 euro. Het is verdeeld in honderd: aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/lOOste van het kapitaal.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer werkende vennoten-zaak-

voerders. Met éénparigheid wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde termijn en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, de heer De Haeck Steven.

De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om alles te doen wat nodig of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die: verrichtingen, of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de: algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. Hun mandaat is onbezoldigd. Aan;

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo.

beha

aan

Belg

Staat

de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend in geld en/of in natura waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

- Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Jaarlijks, op de tweede zaterdag van de maand juni om 17.00 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

- Het eerste boekjaar loopt van de oprichting tot 31 december 2011 en de eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni 2012.

ti" s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

De Haeck Steven Zaakvoerder

06/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111

*15095623*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 5 JUNI 2015

AFDELING DEt yIONDE





Ondernemingsnr: 0832452218

Benaming

(voluit) : De Haeck

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kasteelstraat 10.9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - uitbreiding doel

pij beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 23 juni 2015, wordt de maatschappelijke zetel

verplaatst naar volgend adres, met ingang van 23 juni 2015:

Mattestraat 13/1 , 1840 Londerzeel

Er werd beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden, zodat het doel met ingang van 23 juni 2015 vervangen wordt door volgende tekst:

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

-Het optreden als gevolmachtigde agent van de bank ING

-Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van het bank-, financieel en verzekeringswezen; -Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

-Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en Instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis:

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Aankoop, verkoop, huur, verhuur, in leasing nemen of geven van onroerende goederen, het verlenen van diensten die verband houden met voormelde activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

pe vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, zaakvoerder, manager, vereffenaar, voimachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-,

aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Dit voor zover de wet dit niet verbiedt en voor zover dit strookt met de uitbatingsovereenkomst met de ING-bank.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning enfof erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

De vennootschap heeft de bevoegdheid alle handelingen te stellen in het kader van het vergoeden van de zaakvoerder(s) in geld en in natura of via voordelen van aile aard.

De Haeck Steven Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE HAECK

Adresse
KASTEELSTRAAT 10 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande