DE HOEKSTEEN CHRISTENGEMEENTE ZOTTEGEM, AFGEKORT : DE HOEKSTEEN

Association sans but lucratif


Dénomination : DE HOEKSTEEN CHRISTENGEMEENTE ZOTTEGEM, AFGEKORT : DE HOEKSTEEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 431.765.311

Publication

27/03/2012
ÿþf Y ~ MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 5 MtitRj 2012

Griffie

iA NIIIIIIII~ISSullll

*12063872*

Vo anno

aan

Belg staat

10

'Benaming De Hoeksteen Christengemeente Zottegem

{voluit) : Vereniging zonder winstoogmerk

Rechtsvorm Zetel : Ondernemingsnr : Vcorçj+erg akte Gentse Steenweg 212 bus 1 - 9620 Zottegem

431.765.311

Wijziging in mandaten van bestuurders - wijziging in mandaten degelegeerde bestuurders - wijziging adres maatschappelijke zetel



MANDATEN

De Buitengewone Algemene vergadering, bijeen op 21 maart 2011, beslist unaniem om de samenstelling van de Raad van Bestuur te wijzigen:

Het mandaat van Dhr. Patrick Herman Scholman, geboren te Zwolle (Nederland) op 20 januari 1970 en woonachtig te 9310 Aalst in de Opwijksesteenweg 7 werd door diens overlijden op 13 oktober 2008 automatisch beëindigd.

Peter Dhaese, geboren te Ronse op 01 mei 1979 en woonachtig te 9620 Zottegem op de Gentse Steenweg 212 bus 3 werd benoemd als bestuurder,

WIJZIGING ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Buitengewone Algemene Vergadering, bijeen op 21 maart 2011, beslist unaniem om het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen;

Het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging, tot op heden Gentse Steenweg 212 bus 1 te 9620 Zottegem, verandert naar Bijlokestraat 72 te 9620 Zottegem. Met de adreswijziging gaat geen fysieke verhuis gepaard.

INSTALLATIE DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van Bestuur, bijeen op 04 maart 2011, beslist tot de installatie van een dagelijks bestuur. Artikel 7 van de gecoördineerde statuten wordt als volgt aangepast:

Artikel 7 Dagelijks bestuurders

§1 Benoeming en duur van het mandaat

1° De dagelijks bestuurders worden aangesteld door de Raad van Bestuur. De Algemene Vergadering moet de aanstelling van de dagelijks bestuurders evenwel bekrachtigen op de eerste bijeenkomst van de Algemene Vergadering volgend op de aanstelling.

2° De duur van het mandaat is voor onbepaalde duur, dus totdat de Raad van Bestuur het mandaat beëindigt of de persoon in kwestie beslist zijn mandaat stop te zetten.

Op de taaiste 01{ van Lie B vermelden ¬ recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaie , heikit van rie perso{o)n(en) bevoegd de vereniging of sticiht ncç ten aanzien van derden te- vertegenwoordigen Verso . i eam en hanciiekening.

hSOD 2.0

Luik B - Vervolg

§2 Plichten voortvloeiend uit het mandaat

1° De dagelijks bestuurders onderschrijven de statuten van de vereniging, verbinden er zich toe deze na te leven en de belangen van de vereniging niet te schaden.

2° De dagelijks bestuurders kunnen, bij niet naleven van deze plichten, geschorst worden door de Raad van Bestuur. Deze beslissing wordt hen dan schriftelijk meegedeeld. Tegen deze beslissing is geen beroep Mogelijk.

3° De dagelijks bestuurders kunnen, bij niet naleven van deze plichten, ontheven worden van hun mandaat door de Raad van Bestuur. Deze beslissing wordt hen dan schriftelijk meegedeeld. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

§3 Taakomschrijving en verantwoordelijkheid

1° De dagelijks bestuurders staan in voor het opvolgen van de dagelijkse werking. De concrete taken en bevoegdheden worden door de Raad van Bestuur vastgelegd.

2° De dagelijks bestuurders zijn zowel verantwoordelijk voor de interne praktische werking als de externe vertegenwoordiging van de vereniging. Zo behoren het opvolgen van de vzw verplichtingen en het extern vertegenwoordigen van de vereniging hoe dan ook tot hun takenpakket. Deze takenlijst is niet limitatief, dus zij kan door de Raad van Bestuur aangevuld worden.

3° De taken die toevertrouwd worden aan het dagelijks bestuur mogen in geen geval strijdig zijn met het ' doel en de missie van de vereniging.

4° De dagelijks bestuurders handelen alleen, zij het wel altijd in overleg met de Raad van Bestuur. De taakverdeling tussen de dagelijks bestuurders wordt in overleg met de Raad van Bestuur door de dagelijks bestuurders zelf bepaald.

ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDERS - AANSTELLING DAGELIJKS BESTUURDERS De Raad van Bestuur, bijeen op 11 maart 2012, beslist unaniem over volgende mandaten:

Het ontslag van Dhr. Tim Maria Louis Van den Branden, geboren te Gent op 19 november 1971 en woonachtig te 9620 Zottegem op de Gentse Steenweg 212 bus 2, als gedelegeerd bestuurder wordt aanvaard. Het ontslag gaat in op 01 september 2011,

De Raad van Bestuur, bijeen op 04 maart 2012, beslist unaniem over volgende mandaten:

Het ontslag van Dhr. Peter Dhaese, geboren te Ronse op 01 mei 1979 en woonachtig te 9620 Zottegem op de Gentse Steenweg 212 bus 3, als gedelegeerd bestuurder wordt aanvaard.

Christiaan Lucien Dhaese, geboren te Oudenaarde op 15 juni 1950 en woonachtig te 9700 Oudenaarde in de Lijsterbesstraat 3 werd benoemd als dagelijks bestuurder.

Peter Dhaese, geboren te Ronse op 01 mei 1979 en woonachtig te 9620 Zottegem op de Gentse Steenweg 212 bus 3 werd benoemd als dagelijks bestuurder.

Ondergetekende, Dhr. Van den Branden Erwin, handelend als bestuurder, verklaart dat deze opgave volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Gedaan te Zottegem op 11-03-2012

Erwin Van den Branden, bestuurder

Op de laatste blz van Luik 8+f2rrnelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarts, hetzij van de perso(o)iz(en) bv.+aevti de veleniging of stie'sitir, 1:en aanzien van derden te «eríegentroorcátgen Verso Naam en hanc+tuliening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch 5teaso bEad

Coordonnées
DE HOEKSTEEN CHRISTENGEMEENTE ZOTTEGEM, AFGE…

Adresse
GENTSE STEENWEG 212, BUS 1 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande