DE JAEGER PAUL BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE JAEGER PAUL BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.720.317

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 04.06.2013 13156-0369-011
09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 02.07.2012 12257-0146-011
23/04/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

L I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11 APL 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TI" GENT

8

*iaolgss"

Ondernemingsnr : 0448.720.317

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : DE JAEGER PAUL BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Celva+ te. QU `L Vt1A-i \

Zetel : Brugsesteenweg 53

9900 Eeklo

Onderwerp akte :Omzetting

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op dertig maart tweeduizend en twaalf door notaris Philip BAUWENS met standplaats te Sint-Laureins.

"Geregistreerd acht bladen één renvooien te Eeklo, boek 659 blad 40 vak 12 op 03 APR 2012. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00) De eerstaanwezend inspecteur, (getekend) GOUBERT M. BLIJKT :

Dat op zelfde datum werd gehouden, De Buitengewone Algemene Vergadering van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen "DE JAEGER PAUL BEHEER", met maatschappelijke zetel te Eeklo, Brugsesteenweg 53.

Opgericht, als Naamloze Vennootschap onder de naam "N.V. DE JAEGER PAUL BEHEER", blijkens akte, verleden voor notaris Frank GOETHALS, destijds te Eeklo, op vierentwintig november negentienhonderd tweeënnegentig, houdende de statuten, en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december daarna, onder nummer 921212-214.

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordiger, voor het laatst werden gewijzigd, met aanneming van huidige rechtsvorm en benaming, blijkens procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Ann CHIJS te Knesselare op zeven december tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier januari daarna, onder nummer 06001759.

Van deze vergadering volgen hierna de notulen, door mij, notaris, opgemaakt op verzoek van nagemelde voorzitter.

De voorzitter zet uiteen dat de vergadering belegd werd om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agenda :

Eerste Besluit. - Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit de Commanditaire Vennootschap op Aandelen DE JAEGER PAUL BEHEER om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE JAEGER PAUL BEHEER, met ingang van heden.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE JAEGER PAUL BEHEER is de voortzetting van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen DE JAEGER PAUL BEHEER, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per éénendertig december tweeduizend en elf, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Aile verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de Commanditaire Vennootschap op Aandelen DE JAEGER PAUL BEHEER, worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE JAEGER PAUL BEHEER.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE JAEGER PAUL BEHEER.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" T

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de commanditaire vennootschap op aandelen gehouden werden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE JAEGER PAUL BEHEER behoudt het ondernemingsnummer 0448.720.317 waaronder de Commanditaire Vennootschap op Aandelen DE JAEGER PAUL BEHEER was ingeschreven.

De honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal

vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette Commanditaire Vennootschap op Aandelen DE JAEGER PAUL BEHEER. Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de Commanditaire Vennootschap op Aandelen DE JAEGER PAUL BEHEER omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Verslagen.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato twaalf maart tweeduizend en twaalf, dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato achtentwintig maart tweeduizend en twaalf over de staat van actief en passief van de vennootschap per éénendertig december tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de Heer Flip de MEY, Bedrijfsrevisor, optredend voor de burgerlijke vennootschap, die de rechtsvorm van Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft aangenomen, MOORE STEPHENS VERSCHELDEN BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te (9031) Drongen, Deinsesteenweg 114, luiden letterlijk als volgt :

8. BESLUIT

Ondergetekende, Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door Flip de Mey, werd aangesteld in het kader van de omzetting van DE JAEGER PAUL BEHEER Comm. VA tot DE JAEGER PAUL BEHEER BVBA in uitvoering van art. 777 van het Wetboek van vennootschappen. Een staat van activa en passiva per 31/12/2011 van de vennootschap, opgesteld door het bestuursorgaan, lag aan de basis van onze werkzaamheden.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat per 31 december 2011 betreft 286.848,45 ¬ en is lager dan het statutair maatschappelijk kapitaal per 31/12/2011 van 310.000,00 ¬ en is hoger dan het minimumkapitaal nodig voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550,00 E).

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

Tweede Besluit - Kapitaalsvermindering.

Op voorstel van de voorzitter besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderd vierentwintig duizend euro (¬ 124.000,00), om het van driehonderd en tien duizend euro (¬ 310.000,00) op honderd zesentachtig duizend euro (¬ 186.000,00) te brengen.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderd vierentwintig duizend euro (¬ 124.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaande op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen ais naar recht.

Derde Besluit  Ontslag zaakvoerder en benoeming van de statutaire zaakvoerders.

De vergadering verleent ontslag op zijn verzoek aan de Heer Paul de JAEGER, voornoemd, als zaakvoerder van Commanditaire Vennootschap op Aandelen DE JAEGER PAUL BEHEER en de Heer Paul de JAEGER, en Mevrouw Christianne WILLEMS, beiden voornoemd, worden benoemd als onbezoldigd statutaire zaakvoerders van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE JAEGER PAUL BEHEER.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit

dat zich daartegen verzet.

De algemene vergadering kan evenwel steeds beslissen een door haar te bepalen bezoldiging

toe te kennen.

Vierde Besluit  Goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden goedgekeurd.

Deze statuten luiden als volgt :

STATUTEN.

1. Rechtsvorm - Naam Zetel - Duur - Doel.

Artikel 1. - Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en onder de naam "DE JAEGER PAUL BEHEER".

Artikel 2. - Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Brugsesteenweg 53.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelté van het

land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 3. - Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte, zoals wettelijk voorzien.

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek, marketing en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van onroerend en roerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen en laten bouwen, verbouwen en laten verbouwen, huren en verhuren.

3. Zij mag optreden als tussenpersoon in alle voornoemde activiteiten.

4. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stelten voor derden.

2. Kapitaal en Aandelen.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesentachtig duizend euro (¬ 186.000,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) ieder.

Artikel 6. - Wijziging van het kapitaal.

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging en de wettelijke bepalingen terzake, ten overstaan van een notaris.

Artikel 7. - Kapitaalbescherming.

Bij vermindering van het netto-aktief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 8. - Aard der aandelen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Zij zijn voorzien van een volgnummer.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Artikel 9. - Register van aandelen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend :

1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toehorende aandelen.

21 de gedane stortingen.

3/ de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en

ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 10. - Aandelen in onverdeeldheid.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen ais eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Artikel 11. - Vruchtgebruik op aandelen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De naakte eigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief gericht aan de vennootschap en aan de vruchtgebruiker, tegen deelneming door de vruchtgebruiker aan de beraadslaging over de door hem aangewezen agendapunten. In dat geval wordt over die punten tweemaal gestemd, achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en door de naakte eigenaar. Op verzoek van de meest gerede partij, eventueel de vennootschap zelf, met dagvaarding van de andere betrokken partijen, beslist de bevoegde rechter over de uitvoering van het ene of het andere besluit.

Artikel 12. - Overdracht van aandelen.

A, Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot kan_ deze ze vrij overdragen onder de levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaataflevering, over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn.

1. Overdracht onder de levenden.

De overdracht onder vennoten geschiedt vrij en zonder enige beperking. In alle andere gevallen is de overdracht slechts geldig mits eenparig akkoord van alle vennoten onder aftrek van die aandelen welke het voorwerp van de overdracht uitmaken. De vennoot of vennoten die een of meer aandelen willen overdragen moeten hun medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen dat zij wensen over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Indien de vennoten binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt is tegen het verzet van één of meer vennoten, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd, geen beroep op de rechter open, maar de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn van twee maanden na de door hem daartoe bij aangetekende brief aan hen verzonden aanmaning.

Kan geen overeenstemming bereikt warden over de prijs, dan geschiedt de overname op basis van de werkelijke waarde, te bepalen door een door beide partijen aangestelde expert.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze am deze waarde te bepalen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Blijft een partij in gebreke haar expert aan te duiden binnen de vijftien dagen nadat zij hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot eenzelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de voorzitter van

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, moet betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten. Indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één vijfde per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

2. Overgang ingevolge overlijden.

In geval van overlijden van een vennoot kunnen de aandelen vrij overgedragen worden onder de overige vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten op het ogenblik van het overlijden.De vennoten beschikken over een termijn van twee maand te rekenen vanaf het overlijden om hun voorkeur kenbaar te maken en dit via een aangetekend schrijven gericht aan de zetel van de vennootschap.

Hebben zij hun keuze binnen de voorziene termijn niet kenbaar gemaakt dan kunnen de

aandelen overgaan naar de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden of derden. De overgang is slechts geldig mits unaniem akkoord van alle vennoten onder aftrek van de aandelen die het voorwerp van de overgang uitmaken.

Indien een erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt aanvaard bij gebreke aan de vereiste instemming van de medevennoten, moeten deze laatsten een overnemer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden.

Deze waarde wordt, behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden.

Zolang de aangewezen erfgenaam of legataris niet is aanvaard als vennoot of zolang de door de weigerende vennoot of vennoten aangewezen overnemer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden vennoot opgeschort.

Artikel 13. - Voorkooprecht.

Wanneer een of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot, omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten of wanneer een vennoot een of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medevennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medevennoten na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kan worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde medevennoten, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s). Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

In geval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande aandeelhouders, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respektievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van een of meerdere aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de naakte eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in naakte eigendom en bezwaard met een zelfde vruchtgebruik als de bijstaande aandelen, ofwel de aandelen verwerft in volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de naakte eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of overnamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de naakte eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet bepaald is en daarover geen akkoord tot stand komt tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar, wordt deze waarde vastgesteld door een of meer deskundigen

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1

aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de

aandelen.

3, Bestuur en Vertegenwoordiging.

Artikel 14. - Zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder.

Artikel 15. - Bezoldiging en duur van de opdracht.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering of, en in welke

mate, de functie onbezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de

zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Artikel 16. - Statutaire zaakvoerder.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle

vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt

op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een

statutenwijziging.

Als onbezoldigd statutaire zaakvoerders zijn aangesteld :

-De Heer Paul de JAEGER, wonende te Eeklo, Brugsesteenweg 53.

-Mevrouw Christiane WILLEMS, wonende te Eeklo, Brugsesteenweg 53.

Zij hebben hun opdracht aanvaard, onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige

maatregel die zich daartegen verzet

De algemene vergadering kan evenwel steeds beslissen een door haar te bepalen bezoldiging

toe te kennen.

Artikel 17. Intern bestuur - beperkingen.

Voor zover er meer dan één zaakvoerder is kan de algemene vergadering, bij eenvoudige

meerderheid, opleggen dat de zaakvoerders bij meerderheid moeten optreden voor het verrichten

van bepaalde handelingen of reeksen van handelingen.

Behoudens dergelijke beperkingen beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide macht

om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van

de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

Artikel 18. - Externe vertegenwoordigingsmacht.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten

rechte.

Ben vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering van de opdracht

wanneer de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

Artikel 19. - Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De

gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

4. Toezicht.

Artikel 20.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De

vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen

controle in de vennootschap.

5. Algemene Vergadering.

Artikel 21. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om zestien uur. indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ea mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Artikel 22. - Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting.

De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissarissen moeten de gewone algemene

vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Zij moeten een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, telkens het

maatschappelijk belang of de wet dit vereist.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen

onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de vooropgestelde agenda.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Het bestuursorgaan zal daartoe een rondschrijven sturen per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit en met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en het rondschrijven binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen. De beslissingen worden slechts geacht genomen te zijn indien aile vennoten hun goedkeuring met alle agendapunten en met de schriftelijke procedure binnen de aangegeven termijn hebben bezorgd.

Indien de schriftelijke besluitvorming plaatsvindt in het kader van de jaarvergadering dient de termijn voor terugzending uiterlijk de statutair bepaalde datum van de jaarvergadering te zijn.

Artikel 23. - Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 24. - Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

6. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling.

Artikel 25. - Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Artikel 26. - Bestemming van het resultaat - Reserve.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtname van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen béding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

7. Ontbinding - Vereffening.

Artikel 27.

Inzake ontbinding en vereffening der vennootschap gelden de terzake geldende bepalingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

8. Keuze van Woonplaats.

Artikel 28.

De vennoten verklaren woonst te kiezen op de maatschappelijke zetel voor al wat betrekking heeft op de toepassing van de statuten.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

9. Toepassing Wetboek van Vennootschappen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a r

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad mod 11.1



Artikel 29.

De vennoten nemen de verplichting op zich de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen na te leven.

De bepalingen van onderhavige statuten die in tegenspraak zouden zijn met de wetgeving

worden als niet bestaande beschouwd, zonder dat de overige bepalingen in het gedrang worden

gebracht.

Vijfde Besluit. - Coördinatie van de Statuten.

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende

notaris.

Kosten.

Het bedrag van de kosten, vergoedingen, uitgaven, lasten onder welke vorm ook die voor

rekening van de vennootschap komen, of wegens de omzetting, te hare laste worden gelegd,

bedraagt ongeveer duizend negenhonderd tweeënveertig euro vijfendertig cent (¬ 1.942,35).









VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. De instrumenterende notaris BAUWENS.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd :

1. Expeditie van de akte van omzetting.

2. Gecoördineerde tekst van de statuten.

3. Verslag van de Zaakvoerder.

4. Staat van activa en passiva.

5. Verslag van de Bedrijfsrevisor.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2011 : GE167531
07/07/2010 : GE167531
24/06/2009 : GE167531
24/06/2008 : GE167531
07/06/2007 : GE167531
04/01/2006 : GE167531
08/06/2005 : GE167531
15/03/2005 : GE167531
09/06/2004 : GE167531
23/06/2003 : GE167531
12/06/2001 : GE167531
01/01/1995 : GE167531
12/12/1992 : GEA12965

Coordonnées
DE JAEGER PAUL BEHEER

Adresse
BRUGSESTEENWEG 53 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande