DE JAEGHER ZWEMBADEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE JAEGHER ZWEMBADEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.386.207

Publication

09/07/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0885.386.207 Benaming (voluit) : PVA

Oudenaarde

2 8 Juli 2813

Griffie

IIIui31051 iuii~u~`~~.0 11

*1

V

bah aa Bel Sta

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindestraat 61

9636 Zwalm (Nederzwalm-Hermelgem)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Stéphane VANDER EECKEN te Gent op 12 juni 2013, geregistreerd te Gent 2, op 18 juni 2013, boek 250, blad 16, vak 05, Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend Inspecteur (getekend) S. Haegeman, dat de buitengewone algemene vergadering van de bvba PVA, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De naam van de vennootschap werd gewijzigd in "De Jaegher zwembaden". Artikel 1 van de statuten werd aangepast.

2. Het doel van de vennootschap werd gewijzigd. De tekst van artikel 4 werd vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel:

A) Bouw van gebouwen, ontwikkeling van (residentiële en niet-residentiële)

bouwprojecten, algemene aannemer voor bouw- en totaalrenovaties van residentiële-, kantoor- en industriële gebouwen, weg- en waterbouw, algemene bouwinstallatie en overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden, waaronder:

- Het bouwrijp maken van terreinen, waaronder het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, alle grondwerken, hef ruimen van bouwterreinen, waterlopen en sloten, grondverzet (graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven), de verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen, land- en bosbouwgrond, het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties ; boren en proefboren, het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of geofysische, geologische of andere doeleinden.

- Baggerwerken en waterbouw,

- Onderneming voor slopingswerken van gebouwen.

- Het verrichten van alle metsel- en betonwerken; alle restauratie en renovatiewerkzaamheden aan gebouwen en aanhorigheden; de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw.

- Algemene bouwonderneming, optrekken van gebouwen in coördinatie met onderaannemers ; het; optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken,

- De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf

- Het bouwen van individuele huizen, optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur".

- Het optrekken van andere residentiële, niet-residentiële, industriële en kantoorgebouwen.

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur : appartementsgebouwen, " kantoorgebouwen enzovoort.

- De bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur".

- Monteren en optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden (hangars, loodsen, schuren, silo's) enzovoort.

- Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoort

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies : de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking' van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van: daken en dakterrassen, enzovoort,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen

isolatiewerkzaamheden aan verwarminsleidingen en leidingen van koelsystemen ; onderneming voor warmte- en geluidsisolatie ; isolatie van koelkamers en pakhuizen ; installatie van stores en zonneschermen.

- Installatie van garagepoorten, poorten, traliewerken, hekkens; plaatsen van liften, van installaties die te maken hebben met alternatieve energie (zonnepanelen, windmolens, warmtepompen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie, enzovoort).

- Het afwerken van gebouwen.

- Elektrotechnische instalatiewerken, loodgieterswerk (sanitaire installaties), installaties van

verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

- Stukadoorswerk en alle gyprocwerken.

- Schilderen en eindafwerking, glaszetten.

- Timmer- en schrijnwerk van hout, van metaal of van kunststof.

- Alle restauratietechnieken.

- Groot- en kleinhandel en plaatsen van alle vloeren (onder andere parket) en wandtegels; onderneming voor het uitvoeren van metselwerk, aanbrengen van chape en voor het uitvoeren van voegwerken ; vloerafwerking en wandbekleding uit alle mogelijke materialen (keramiek, beton, hout, graniet, lei, enzovoort).

- Onderneming voor alle overige werkzaamheden in de bouw en algemene bouwinstallatie, zoals het bouwen van funderingen, het boren en aanleggen van waterputten, het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting, het uitvoeren van metselwerk.

- Het aanleggen, herstellen en onderhouden van zwembaden, (zwem)vijvers en waterlopen.

- Groot- en kleinhandel van eender welk bouwmateriaal,

- De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer en de fabricatie van alle goederen, materialen en artikelen, die betrekking hebben op voormelde activiteiten of daaraan verwant en complementair zijn, (uit welke materie ook) of nodig of nuttig of dienstig kunnen zijn tot de uitvoering van voormelde werken, activiteiten en installaties. - Alle voormelde activiteiten kunnen zowel in België als ln het buitenland worden uitgeoefend.

B) - Handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren

- Groot- en kleinhandel in onderhouds- en reinigingsproducten.

- Groot- en kleinhandel in niet-elektrische huishoudelijke artikelen

C) - Verzorging en schoonheidszorgen

- Het uitbaten van een wellnesscentrum, jacuzzi, stoombad, sauna, solarium.

D) - De handel in onroerende goederen in de ruimste zin.

- Het beheer en de uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de meest ruime zin. In dit kader mag de vennootschap alle onroerende transacties verrichten zoals: het verwerven, vervreemden, bouwen, verbouwen, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren van onroerende goederen; optreden als adviseur en coërdinator bij de uitvoering van werken.

- Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen onder welke vorm ook, en daaromtrent aile daden van beheer en beschikking stellen en zij mag, zoals voor zichzelf, het bestuur voeren over het patrimonium van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze participeert en deze technische, administratieve en financiële bijstand verlenen.

- De vennootschap mag alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, aankopen, overdragen en verhandelen in het algemeen. Zij mag adviezen verstrekken en alle diensten leveren die betrekking hebben op voormelde activiteiten.

Zij mag (hypothecaire) waarborgen verfenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

- Zij mag alle handels- financiële- en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- Zij mag belangen nemen in aile vennootschappen of ondernemingen onder welke vomi ook. Zl mag andere vennootschappen (mee) besturen, superviseren, vereffenen en adviseren in de ruimste zin,

3, Het ontslag van de statutaire zaakvoerder, de heer Peter Van Autryve, gegeven bij de bijzondere algemene vergadering van 8 april 2013, werd bevestigd.

4. Het maatschappelijk boekjaar werd gewijzigd zodat dit zal lopen van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het huidig maatschappelijk boekjaar werd verlengd tot 31 december 2013. Artikel 26 van de statuten werd aangepast.

5. De datum van de jaarvergadering werd verplaatst van de eerste zaterdag van de maand maart om 14.00 uur naar de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur. De eerstvolgende jaarvergadering wordt gehouden in 2014. Artikel 19 van de statuten werd aangepast.

6. Er werd volmacht verleend aan 4Vanofisc" BV ow BVBA te Eke, Steenweg 36, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten in verband met het Ondememingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging,

schrapping. -- - - - - --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voort

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vèor-

bEhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

notaris Stéphane vander Eecken

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte proces-verbaal, verslag van de zaalvoerder met staat van actief en passief en de gecoördineerde statuten

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2013
ÿþ rood Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, ---

NEERGELEGD

I .~.~...~..~._~..~.

27MEI 2813

-,NK VAN

.D

EL TB GENT

R

K00

Oridernemingsnr : 0885.386.207

Benaming

(voluit) : PVA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boordekens 9 - 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verhuis maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 8 april 2013 heeft beslist de heer Peter Van Autryve woonachtig te Boordekens 1, 9940 Evergem te ontslaan als zaakvoerder met ingang op 8 april 2013.

De vergadering heeft beslist de heer De Jaegher Werner, woonachtig te Lindestraat 61, 9636 Nederzwalm te benoemen tot zaakvoerder met ingang op 8 april 2013.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verhuizen van Boordekens 1, 9940 Evergem naar Lindestraat 61, 9636 Nederzwalm met ingang op 8 april 2013.

De Jaegher Werner

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 084668*

111

V(

beht aai Bel.

Staa

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 28.05.2013 13139-0523-011
01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 29.05.2012 12135-0135-012
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 04.05.2011 11105-0197-015
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 04.05.2010 10109-0517-015
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 07.03.2009, NGL 29.04.2009 09127-0164-016
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 01.03.2008, NGL 28.03.2008 08086-0070-012
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.10.2015 15661-0440-013

Coordonnées
DE JAEGHER ZWEMBADEN

Adresse
LINDESTRAAT 61 9636 NEDERZWALM-HERMELGEM

Code postal : 9636
Localité : Nederzwalm-Hermelgem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande