DE JUISTE WEG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE JUISTE WEG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.801.531

Publication

11/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307981*

Neergelegd

09-09-2014

Griffie

0561801531

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

De Juiste Weg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats Beveren op acht september tweeduizend veertien , ter registratie aangeboden, dat er tussen

1) De heer SCHELFHOUT Peter Jozef Maria, geboren te Beveren op drie februari negentienhonderd drieëntachtig, en zijn echtgenote

2) mevrouw VERBIST Sandrina Andrea Werner, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op eenendertig mei negentienhonderd zevenentachtig (ID 591-9279857-66 - RR 87.05.31-222.31) samenwonend te 9120 Beveren, Bijlstraat 87,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam  De Juiste Weg , waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden:

- ZETEL: 9120 Beveren, Oude Zandstraat 70.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de oprichting, zijnde 8 september 2014

- DOEL: Het kopen en verkopen, invoeren en uitvoeren, groothandel en kleinhandel, dit alles zonder enige beperking van grondstoffen, materialen en producten, van algemene voeding en huishoudelijke artikelen, natuur- en dieetproducten, kruiden en specerijen, orthopedische en verzorgingsproducten. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen, mits naleving van artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen.

- KAPITAAL

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oude Zandstraat(BEV) 70

9120 Beveren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,-EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

- SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL - INSCHRIJVING

De oprichters hebben op de honderd (100) aandelen ingeschreven tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ) per aandeel, als volgt:

- door de heer Schelfhout voor dertien duizend en twintig euro (13.020,-EUR), waarvoor hem zeventig (70) aandelen worden toegekend;

- door mevrouw Verbist voor vijf duizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,- EUR) waarvoor haar dertig aandelen (30) aandelen worden toegekend.

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,-EUR) bij KBC Bank zoals blijkt uit het bewijs van deponering de dato 5 september 2014 dat aan ondergetekende notaris overhandigd werd. Alle aandelen zijn volsgetort. - BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, dient de besturende vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de bestuurde vennootschap.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 , 260 of 261 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

- ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de laatste maandag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die vennoot moet zijn.

In afwijking van artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen, of die daarin niet impliciet zijn vervat, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Met uitzondering van de beslissingen:

- te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen, - welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst ervan, het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

De zaakvoerder/het college van zaakvoerders zal samen met haar rondschrijven aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden alle voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap. Van zodra de vennootschap per aangetekend schrijven op de hoogte werd gebracht van het bestaan van een recht van vruchtgebruik op door haar uitgegeven aandelen, hebben zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar het recht om van de vennootschap alle informatie te ontvangen die zij aan haar aandeelhouders verstrekt.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben, voor zover zij aan de daartoe gestelde voorwaarden voldoen, het recht om de bijeenroeping van een algemene vergadering te eisen, elk met betrekking tot de punten waarvoor hij ter algemene vergadering het stemrecht kan uitoefenen. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om op alle algemene vergaderingen aanwezig te zijn. Zij kunnen er beiden het vraagrecht uitoefenen.

Voor door de vennootschap uitgegeven aandelen die het voorwerp zijn van een recht van vruchtgebruik, wordt het stemrecht op de algemene vergadering steeds uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

De volle eigenaar van de aandelen heeft het recht om, over de in deze bepaling genoemde rechten, een andersluidende regeling te bepalen. De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om over de in deze bepaling genoemde rechten een andersluidende overeenkomst te sluiten. Deze andersluidende regeling of overeenkomst is tegenwerpelijk aan de vennootschap op de vijfde werkdag na de verzending van het schrijven waarmee er haar een kopie van de betrokken akte is meegedeeld.

- BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal eindigen op eenendertig december 2015.

- BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE.

De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Elk aandeel verleent een gelijk recht bij de verdeling van de winsten en het resultaat van de vereffening.

Alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, komen in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

- VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Deze verdeling zal vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. - BENOEMINGEN

a) wordt als zaakvoerder benoemd: de heer SCHELFHOUT Peter Jozef Maria, geboren te Beveren op 3 februari 1983, wonend te 9120 Beveren, Bijlstraat 87, die deze benoeming aanvaardt.

b) Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting.

c) Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden tot de algemene vergadering daar niet anders over

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

beslist.

- COMMISSARIS

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft. Zij

gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Volmacht administratie

De comparanten, geven hierbij volmacht aan :

1) Interaxi bvba, Louis Van Craenstraat 3, 2100 Deurne vertegenwoordigd door Sabine Bulcke;

2) PR Belastingconsulenten bvba, 2100 Deurne, Ter Rivierenlaan 105, vertegenwoordigd door de heer Patrick Roelant;

3) Xerius ondernemingsloket bvba,

dit met recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke inschrijvingen en/of wijzigingen in de kruispuntbank van ondernemingen en bij alle belastingsadministraties te verrichten, dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de handelsrechtbank te Gent (afdeling Dendermonde) conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Vincent Lesseliers te 9120 Beveren

Coordonnées
DE JUISTE WEG

Adresse
OUDE ZANDSTRAAT 70 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande