DE KAZEMATTEN

Association sans but lucratif


Dénomination : DE KAZEMATTEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 808.073.148

Publication

28/03/2012
ÿþ MOD 2.2

B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



lI

u

101

NE.t.rcixt,Lir.tyL

6 NRr 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 808.073.148

Benaming

(voluit) : De Kazematten

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kazemattenstraat 17, 9000 Gent

Onderwerp akte : Wijziging statuten en ontslag/benoeming bestuurders

De buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen op 12 december 2011 aanvaard volgende wijziging In de statuten van De Kazematten VZW:

Art, 5

De integrale tekst wordt vervangen door: "De vereniging heeft effectieve en toegetreden leden. Het aantal effectieve leden is onbeperkt, maar moet minstens zes bedragen. Nieuwe leden moeten aanvaard worden door de Algemene Vergadering."

Art, 9

De tekst "De Raad van Bestuur is samengesteld uit minstens zeven leden" wordt vervangen door "De Raad van Bestuur is samengesteld uit minstens vijf leden".

Art. 10

De tekst "Elke VZW bepaalt zelf zijn vertegenwoordiging, die vertegenwoordigers worden aangevuld met drie onafhankelijken" wordt vervangen door "Elke VZW bepaalt zelf zijn vertegenwoordiging, die vertegenwoordigers worden aangevuld met minimum één en maximaal drie onafhankelijke bestuurders".

Art. 12

De integrale tekst wordt vervangen door: "De bestuurders duiden onder elkaar een voorzitter en twee afgevaardigd bestuurders aan. De voorzitter is één van de onafhankelijke bestuurders, is niet betrokken bij de werking van 4hoog productiehuis VZW en Ultima Thule VZW. Eén afgevaardigd bestuurder is een vertegenwoordiger van VZW 4hoog productiehuis, de ander een vertegenwoordiger van Ultima Thule VZW, Vrijwillig ontslag geschiedt schriftelijk en per aangetekend schrijven aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag mag niet leiden tot onbestuurbaarheid van de vereniging. Uitsluiting als bestuurder kan alleen worden uitgesproken door de Algemene Vergadering met twee derde van de uitgebrachte stemmen."

Art. 13

De tekst "Tegenover derden wordt de vereniging geldig vertegenwoordigd door de handtekening van de Voorzitter of van de Afgevaardigd Bestuurder" wordt vervangen door "Tegenover derden wordt de vereniging vertegenwoordigd door de handtekening van de voorzitter of van beide afgevaardigd bestuurders".

Art. 14

De integrale tekst wordt vervangen door, "De door de Raad van Bestuur aangestelde afgevaardigd bestuurders, worden belast met de dagdagelijkse opvolging van de werking alsook met de externe vertegenwoordiging of onderdelen daarvan."

Art. 15

De integrale tekst wordt vervangen door "Voor alle handelingen en verrichtingen die minder dan 10.000 ¬ bedragen volstaan de handtekeningen van beide afgevaardigd bestuurders. Voor alle handelingen en verrichtingen die meer dan 10.000 ¬ bedragen zijn de handtekeningen van beide afgevaardigd bestuurders én de voorzitter nodig."

De buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen op 12 december 2011 aanvaardt het onslag van

volgende bestuurder:

- Aerts Peter, wonende Alexis Dallièrestraat 12 te 9050 Ledeberg

Ferket Chris, wonende Forelstraat 83 te 9000 Gent

Proot Ingmar, wonende Peterseliestraat 5 te 8000 Brugge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MoD 2.2

Luik B - Vervolg

De buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen op 12 december 2011 duidt bestuurder Wim De Wulf niet langer aan als voorzitter en bestuurder Lieve Moeremans niet langer als afgevaardigd bestuurder.

De buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen op 12 december 2011 benoemt volgende personen tot bestuurders:

- Van Overmeiren Koen, wonende Knabbelare 6, 9032 Wondelgem, geboren op 03/05/1981 te Oudenaarde - De Munck Marieke, wonende te Londenstraat 22, 9000 Gent, geboren op 28/07/1976 te Deinze

De buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen op 12 oktober 2011 benoemt bestuurder Medaer Bart tot voorzitter en bestuurders De Munck Marieke en Van Overmeiren Koen als afgevaardigd bestuurders.

Bart Medaer,

Voorzitter

Gecoördineerde statuten werden als bijlage neergelegd,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE KAZEMATTEN

Adresse
KAZEMATTENSTRAAT 17 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande