DE KIEM

Association sans but lucratif


Dénomination : DE KIEM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 445.151.311

Publication

05/03/2014
ÿþ M0D 2.2

B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

be i allia iiiiiuui87 u iii~ui

a *190563

Br Str









IS~E 7,'w<

2 FEO. 2014

RECF-17;"_

KOOPHAN1i3LtTiifje





Ondernemingsnr : 0445.151.311

Benaming

(voluit) : De Kiem

(verkort) :

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Vluchtenboerstraat 7A, 9890 Gavere

Onderwerp akte : Wijzging statuten

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 12/11/2013

Art.9 De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam 'De Kiem'. De zetel van de vereniging is gevestigd te 9890 Gavere, Vluchtenboerstraat 7a, en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent. Deze zetel Kan slechts verplaatst worden op beslissing van de algemene vergadering.

Art.2De vereniging heeft tot doel voorzieningen op te richten en diensten aan te bieden, te beheren en uit te baten, die hulp bieden aan druggebruikers en drugverslaafden in de ruimste betekenis, die eventueel met een ernstige identiteitsproblematiek kampen, en aan hun omgeving. De vereniging kan alle mogelijke initiatieven nemen welke rechtstreeks of onrechtstreeks daarop betrekking hebben.

Art.3Teneinde haar doel te realiseren mag ze giften, toelagen, schenkingen, legaten, intresten of dividenden van deposito's en effecten van inkomsten van gelijk welke aard aanvaarden en erover beschikken, mits goedkeuring door de raad van bestuur en overeenkomstig art. 16 van de wet van 27 juni 9921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Art.4De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Art.5De vereniging bestaat uit zowel gemandateerden van rechtspersonen (vzw's) als individuele Leden, wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden.

Leden-rechtspersonen zijn de gemandateerden van de verenigingen die gehouden zijn tot het ter beschikking stellen van een kapitaal ten betope van 12.394,68 EUR per mandaat en dit onder de vorm van een renteloze lening. Deze overeenkomst is schriftelijk vastgelegd en consulteerbaar op de zetel van de vereniging zonder winstoogmerk. De bijdrage is steeds opvraagbaar onder de voorwaarde dat per aangetekend schrijven hiervan melding wordt gemaakt aan de voorzitter en het bedrag slechts ter beschikking gesteld wordt vanaf de 7e maand volgend op de maand waarin het aangetekend schrijven werd betekend." Het bedrag van deze lening wordt op het passief van de balans van de vereniging als schuld geboekt.''

Deze verenigingen kunnen te allen tijde het mandaat van hun gemandateerde(n) intrekken en een nieuwe gemandateerde(n) voorstellen door middel van een schriftelijke mededeling aan de voorzitter van de raad van; bestuur.

Individuele leden moeten geen kapitaal te beschikking stellen. Zij zijn fysieke personen die omwille van hun kennis en/of verdiensten lid kunnen worden van de vereniging.

Elk lid kan vrijwillig ontslag nemen door een schrijven te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Leden kunnen worden aanvaard of ontslagen via schriftelijk verzoek aan de voorzitter van de raad van bestuur. De algemene vergadering beslist over de aanvaarding of uitsluiting van een lid, op voorstel van de, raad van bestuur. Het ontslag van een lid gaat in één maand na het schriftelijk verzoek, tenzij het aantal leden; onder het wettelijk minimum daalt.

Art.6Het aantal leden-rechtspersonen is onbeperkt doch mag niet minder dan drie bedragen. Het aantali individuele leden is beperkt tot maximum 4 personen. Alle leden zijn ertoe gehouden een jaarlijkse bijdrage te` betalen. Deze wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering en mag nooit meer dan 25 EUR bedragen.

Art.7De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden-rechtspersonen en alle individuele leden en

wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door de (een) ondervoorzitter. Ieder lid kan

zich laten vertegenwoordigen door een ander lid. Een lid kan slechts voor één ander lid volmachtdrager zijn. Art.8Een beraadslaging en beslissing van de algemene vergadering zijn vereist in volgende gevallen: I.Wijziging van de statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

2.Benoeming of afzetting van leden van de raad van bestuur;

3.GoedkeUring van begroting en rekeningen;

4.De vrijwillige ontbinding van de vereniging;

5.Het aanvaarden en de uitsluiting van leden;

6.De benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval deze

wordt toegekend;

7.De kwijting aan de bestuurders en commissarissen;

8.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9.Alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

De algemene vergadering vergadert minstens eenmaal per jaar. De oproeping voor de algemene vergadering wordt schriftelijk (per aangetekende brief, gewone post, fax of e-mail) verstuurd door de voorzitter en bevat plaats, dag en uur, en de agenda, vastgelegd door de raad van bestuur. In geval van een " statutenwijziging dienen deze uitdrukkelijk in de oproep te worden vermeld.

Er wordt eveneens een algemene vergadering samengeroepen wanneer één vijfde van de leden erom vraagt per aangetekende brief aan de voorzitter van de raad van bestuur met vermelding van de te behandelen agendapunten. In dit geval verstuurt de voorzitter binnen de 21 dagen een uitnodiging om de vergadering uiterlijk op de 4Dste dag na het verzoek samen te roepen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

In alle gevallen wordt de uitnodiging minstens acht dagen voor de vergadering verstuurd (per aangetekende brief, gewone post, fax of e-mail).

Wanneer minimum de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde leden akkoord gaat met een wijziging van de agenda, kan over deze gewijzigde agenda geldig beslist worden. Elk onderwerp, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda geplaatst.

Op de algemene vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen als college en dus bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

Over een statutenwijziging en over de uitsluiting van een lid van de vereniging kan de algemene vergadering alleen op een geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging van statuten of een uitsluiting van een lid kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ook voor een beslissing over de ontbinding van de vereniging is een viervijfde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden noodzakelijk.

Indien op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, dan kan een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de vereiste meerderheden ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

De beslissingen worden genotuleerd en achteraf aan alle leden toegestuurd. Op de volgende raadszitting worden zij ter goedkeuring voorgelegd. Tevens worden zij ingeschreven in een register, ondertekend door voorzitter en secretaris of bij afwezigheid door twee leden van de Raad van Bestuur. Dit register wordt bewaard op de zetel van de vereniging en kan worden ingekeken door belanghebbende derden, na schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur, waarna datum en uur van inzage kunnen worden afgesproken. Uittreksels van de vergaderingera worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of bij afwezigheid door 2 leden van de Raad van Bestuur.

Art.9Het bestuur van de vereniging wordt waargenomen door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, die benoemd worden door de algemene vergadering onder de in artikel 5 vermelde leden, waarbij iedere rechtspersoon lid van de vereniging minstens 1 bestuurder telt. Maximum 2 individuele leden kunnen worden benoemd als bestuurder. De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd voor een periode van maximum zes jaar, waarna men herverkiesbaar blijft, en door haar te allen tijde afzetbaar zijn. . Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering. ledere bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Een bestuurder kan slechts voor één andere bestuurder volmachtdrager zijn.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter(s), een secretaris en een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is. Functies binnen die raad worden verkozen en begeven voor een periode van maximum zes jaar, waarna men herverkiesbaar blijft. Het mandaat van de leden van de raad van bestuur eindigt bij het verstrijken van de bestuurstermijn, automatisch indien niet langer wordt voldaan aan de voorwaarden voor het vervullen van het mandaat, tevens bij overlijden, ontslag of uitsluiting door de algemene vergadering. Het ontslag door een bestuurder wordt door de bestuurder of door de vereniging, bedoeld in artikel 5, schriftelijk gemeld aan de voorzitter. Als de voorzitter ontslag wil nemen, dan bezorgt hij zijn schriftelijk ontslag aan de secretaris. Een ontslag gaat in, één maand na dit schrijven, mits het aantal bestuurders daardoor niet onder het minimumaantal daalt.

De voorzitter roept de raad bijeen en zit de raad voor. Indien hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de (een) ondervoorzitter.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

,, Voor-

behoirâen

aan het

Belgisch

Staatsblad

ï uik B - Vervolg

De overeenkomst met de verenigingen en hun gemandateerden is schriftelijk vastgelegd en consulteerbaar op de zetel van de vereniging zonder winstoogmerk.

Art.10De raad van bestuur wordt vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris of bij afwezigheid door twee leden van de raad van bestuur die de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen verbinden. Hij kan alle handelingen van beheer en beschikking stellen voor zover zij niet door de wet of door de statuten bij uitsluiting aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur mag alle nodige verbintenissen aangaan om het doel van de vereniging te realiseren.

Art.11De raad van bestuur beslist als college. Zij kan dus slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die hem vervangt. De beslissingen worden genotuleerd en achteraf aan alle leden toegestuurd. Op de volgende raadszitting worden zij ter goedkeuring voorgelegd. Tevens worden zij ingeschreven in een register, ondertekend door voorzitter en secretaris of bij afwezigheid door twee leden van het dagelijks bestuur. Dit register wordt bewaard op de zetel van de vereniging en kan worden ingekeken door de leden, na schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur, waarna datum en uur van inzage kunnen worden afgesproken. Uittreksels van de vergaderingen worden geldig ondertekend dcor de voorzitter en de secretaris of bij afwezigheid door 2 leden van de raad van bestuur.

Art.12De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken en zijn verantwoordelijkheid overdragen aan de voorzitter en de secretaris of bij afwezigheid aan twee leden van de Raad van Bestuur die de vereniging in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen kunnen verbinden, of zelfs aan een andere persoon die geen lid is van de vereniging noch het bestuursmandaat uitoefent. Aan de leden van de raad van bestuur kan een honorering worden toegekend en/of een vergoeding voor onkosten.

Art.13Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter : goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar,

Art.14De algemene vergadering kan een commissaris-bedrijfsrevisor aanduiden buiten de vereniging, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut voor bedrijfsrevisoren, welke toezicht houden op de rekeningen en begrotingen van de vereniging, Over het financieel beheer wordt door de commissarisrevisor jaarlijks verslag uitgebracht aan de algemene vergadering.

Art.lSSln geval van ontbinding van de vereniging, zal de algemene vergadering de vereffenaar(s) aanduiden, zijn bevoegdheden en vereffeningsvoorwaarden vastleggen en de bestemming aanduiden van het netto-actief van de maatschappelijke bezittingen. Deze bestemming moet verplicht één of meerdere instellingen zijn met analoog doel, aangeduid door de algemene vergadering.

Art.l6Voor alle gevallen die niet voorzien zijn door de statuten zijn de beschikkingen van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, van toepassing.

Onderwerp akte: Benoeming/ontslag bestuurder

UitreKsel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 12/11/2013.

Het dagelijks bestuur houdt op te bestaan.

Benoeming als lid van Raad van Bestuur.

Nancy Van Simaey,Leliepark 42, 9870 Machelen  Zulte ( penningmeester)

Eddy Temmerman, Rode Kruisstraat 44, 9900 Eeklo (ondervoorzitter) Gilbert Demeestere, Ijsvogelstraat 10, 9820 Merelbeke (voorzitter) Jan Willems, Kere 1, 9950 Waarschot (ondervoorzitter)

Patricia Lebeer, Gustaaf Carelshof 44, 9040 Gent (secretaris)

Ontslag ais lid van Raad van Bestuur.

Dirk Martens,Nieuwlandstraat 25, 9890 Asper

Ellen De Wolf, Zulzekestraat 27, 9690 Kluisbergen.

Eric Broekaert, Antwerpse Heirweg 6, 9960 Assende

John Himpe, Vlasstraat 17, 9030 Mariakerke

Jan Willems, Twee dreven 12, 9840 De Pinte

Hugo Van Den Berge, St. KristofPelstraat 8b, 9860 Oosterzele

Piet Pe Becker, Dagmoedstraat 79, 9506 Schendelbeke

Rika Van Mullem, Draverstraat 22, 9810 Nazareth

Willy De Rijcke, Stationsstraat 52, 9890 Gavera

Dirk Allemeersch, Ringlaan 51, 8680 Koekelare

Patricia LEBEER Gilbert DEMEESTERE

Secretaris Voorzitter

J~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2012
ÿþf e MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondememingsnr: 0445.151.311 Benaming

(valut»: DE KIEM

I llIUII 1111111 II IIlII

*12196989*

ui

i;ECH;tifïie VAN

TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkast):

Rechtsvorm :

Zetel : Vluchtenboerstraat 7a, 9890 Gavere

Onderwerp akte : benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 11.09.2012

Benoeming als lid van de Raad van Bestuur

Jan Willems, Twee Dreven 12, 9840 De Pinte.

Patrica LEBBER Gilbert DEMEESTERE

Secretaris-Penningmeester Voorzitter

*

Op de laatste liiz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2012
ÿþ MDD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEEGG

1 5 ~UU1 2012

Ri.lt.. k-i ! i7t~~.is~;~Çfi~~l

OOPHANO .t, TE GE'

iw

" iaiizsos*

V beh as Bel Stan

Ondememingsnr : 0445.151.311

Benaming

(voluit) : DE KIEM

(verkort)

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Vluchtenboerstraat 7a, 9890 Gavere

Onderwerp akte : benoeming/ontslag bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 08.05.2012

Benoeming als lid van de Raad van Bestuur

John Himpe, Vlasstraat 17, 9030 Mariakerke.

Ontslag als lid van de Raad van Bestuur, omwille van overlijden op 10/05/2012

Monique Vandeputte, P. Fredericqstraat 49, 9000 Gent.

Patricia LEBEER Gilbert DEMEESTERE

Secretaris-Penningmeester Voorzitter

,7-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/02/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



bs¬ , MM lp

Ondememingsnr : 0445.951.319 Benaming

(voluit) : De Kiem

NEERGELEGD

15 -02- 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAN $ `j5E GENT

(verkort)

Rechtsvorm : v.z.w,

Zetel : Vluchtenboerstraat 7a, 9890 Gavere

Onderwerp akte : herbenoemingenlontslag bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 08.11.2011

Volgende leden worden opnieuw voorgedragen als werkend lid van de Raad van Bestuur

Patricia LEBEER (Bond Moyson Oost-Vlaanderen)

Dirk ALLEMEERSCH (Bond Moyson Oost-Vlaadneren)

Ellen DE WOLF (CM Midden-Vlaanderen)

Dirk MARTENS (CM Midden-Vlaanderen)

Willy DE RYCKE (CM Midden-Vlaanderen)

Piet DE BACKER (CM Midden-Vlaanderen)

Eddy TI=MMERMAN (CM Midden-Vlaanderen)

Rika VAN MULLEM (CM Midden-Vlaanderen)

Gilber DEMEESTERE (De Pelgrim)

Jan WILLEMS (De Pelgrim)

Hugo VANDENBERGE (De Pelgrim)

Monique VANDEPUTTE (De Pelgrim)

Volgend lid wordt, omwille van zijn exepertise, opnieuw voorgedragen ais "niet-werkend" lid van de Raad; van Bestuur

Prof. Dr. Erik BROEKAERT (Universiteit Gent, vakgroep Orthopedagogiek).

Ontslagnemend lid Raad van Bestuur :

Martin De Gusseme, Kluizestraat 7, 9860 Scheldewindeke

De leden van de Raad van Bestuur zijn verkozen voor een periode van maximum 6 jaar.

De Algemene Vergadering ,van De Kiem bestaat uit alle leden van de Raad van Bestuur, en opnieuw aangevuld met:

Nadine DE SCHUTTER (Bond Moyson, Oost-Vlaanderen)

Bart VANDENDRIESSCHE (CM Midden-Vlaanderen).

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 08.11.2011 :

De Raad van Bestuur bevestigt het voltallig College Dagelijks Bestuur in zijn functie. Worden dus opnieuw

verkozen voor een periode van maximum 6 jaar

Gilbert DEMEESTERE (Voorzitter)

Patricia LEBEER (Secretaris-penningmeester)

Jan WILLEMS (ondervoorzitter)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Éddy TEMMERMAN (ondervoorzitter)

Rika VAN MULLEM (lid)

Monique VANDEPUTTE (lid)

Een bijkomende volmacht om aangetekende zendingen te mogen ontvangen in naam van De Kiem wordt toegekend aan Wesley Bauwens, administratief medewerker.

Patricia LESEER Gilbert DEMEESTERE

Secretaris-Penningsmeester Voorzitter

Annexes dü /ônireur bëIgé

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Versa : Naam en handtekening

27/10/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voorbehouden *11163504"

aan het

Belgisch Staatsblac

SNE RGE,...E a3

17 OKT, 2011

RECHT K VAN KOOPPleie4E GENT



Ondernemingsnr : 0445.151.311

Benaming

(voluit) : De Kiem

(verkort) :

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Vluchtenboerstraat 7a, 9890 Gavere

Onderwerp akte : benoeming/ontslag bestuurders

uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 13.09.2011

Benoeming als lid van de Raad van Bestuur :

Piet De Backer, Dagmoedstraat 79, 9506 Schendelbeke (Geraardsbergen).

Ontslag als lid van de Raad van Bestuur :

Laurent Van Waes, Schietspoelstraat 4, 9900 Eeklo

Patricia LEBEER Gilbert DEMEESTERE

Secretaris-Penningmeester Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

03/04/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 thRiljlje I uII

NEERGELEGD

2 4 MARI 2015

RECIffiRMIK VAN

KoopHANDEE TE GENT

Ondernemingsnr : 0445.151.311

Benaming

(voluit) : DE KIEM

(verkort) :

Rechtsvorm : v.z.w.

Zetel : Vluchtenboerstraat 7A, 9890 Gavere

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 18/06/2014

Danny De Witte werd door de Bond Moyson aangeduid als bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 29/10/2014

Het verslag van de vorige vergadering (17.09.2014) wordt goedgekeurd.

ln opvolging hiervan wordt meegedeeld dat Luc Stas heeft toegezegd om deel uit te maken van de RVB van

De Kiem.

Nancy VAN SIMAEY Gilbert DEMEESTERE

Penningmeester VoorzitterB

se,

Coordonnées
DE KIEM

Adresse
VLUCHTENBOERSTRAAT 7A 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande