DE KIMPE BART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KIMPE BART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.835.082

Publication

03/07/2014
ÿþ Mati Waal 11.1



tam ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 4 JUNI 2014

AFDELINGMDERMONDE

11111!!1à1111W.111111

Ondernemingsnr : 0863.835.082

Benaming

(voluit): DE KIMPE BART & CO

(verkort) :

Rechtsvorm: VOF

Zetel: DE DECKERSTRAAT 27, 9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwetp akte overdracht aandelen

Op de bijzondere algemene vergadering d.d. 31/05/2014 werd het volgende beslist

Aandeelhouder De Becker Dorien draagt in volle eigendom, onder de gewone waarborgen als naar recht, en vrij van enig pend of beslag onder voorwaarden, aan De Kimpe Dirk, de overnemer die aanvaardt 2 aandelen van de VOF "DE KIMPE BART & CO".

De overdrager en overnemer ondertekenen deze overdracht van 2 aandelen in het aandelenregister van de VOF 'DE KIMPE BART & CO"

Er wordt beslist om Leen De Wilde Accountant & Belastingconsulent BVBA, vertegenwoordigd dcor Mevrouw Marleen De Wilde, aan te Caen als lasthebber voor VOF "DE KIMPE BART & CO".

Dit om de nodige formaliteiten te vervuilen betreffende de publicatie ln het Belgisch Staatsblad van de overdracht van aandelen.

De Wilde Marleen

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2014
ÿþ~

(Drn\ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblac GRIFFIE RÉCH

VAN KOOPHANDEL

13 lAt1. 2011 f

D END .~r,

*1402384

011111



'I

Ondernemingsnr : 0863.835.082

Benaming

(voluit) : BART DE KIMPE & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : DE DECKERSTRAAT 27, 9240 ZERE

(volledig adres)

Onderwerp akte : overdracht aandelen

Op de bijzondere algemene vergadering d.d. 31112/2013 werd het volgende beslist

Aandeelhouder De Kimpe Coen draagt in volle eigendom, onder de gewone waarborgen als naar recht, en vrij van enig pand of beslag onder voorwaarden, aan De Becker Dorien, de overnemer die aanvaardt 2 aandelen van de VOF "BART DE KIMPE & CO".

De overdrager en overnemer ondertekenen deze overdracht van 2 aandelen in het aandelenregister van de VOF "BART DE KIMPE & CO".

Er wordt beslist om Leen De Wilde Accountant & Belastingconsulent BVBA, vertegenwoordigd door Mevrouw Marleen De Wilde, aan te stellen ais lasthebber voor VOF "BART DE KIMPE & CO",

Dit om de nodige formaliteiten te vervullen betreffende de publicatie in het Belgisch Staatsblad van de overdracht van aandelen.

De Wilde Marleen

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2015
ÿþmod 1i.1

Ondernemingsnr :0863.835.082

Benaming (voluit) : DE KIMPE BART & CO

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : De Deckerstraat nr 27

9240 ZELE

Onderwerp akte :Statutenwijziging - omvorming naar BVBA

Er blijkt uit een proces-verbaal van 19 december 2014, opgemaakt door Meester Arne Ryssaert, notaris met standplaats te Zele, dat voor hem gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de vennootschap onder firma « DE KIMPE BART & C0», met; ; maatschappelijke zetel te 9240 Zele, De Deckerstraat nr. 27, ondernemingsnummer 0863.835.082,:, opgericht bij onderhandse overeenkomst van 12 februari 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het, Belgisch Staatsblad van 11 maart daarna, onder het nummer 04042218, gewijzigd bij beslissing van de algemene vergadering van 31 mei 2014, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLISSING:

!? Beslissing van de vergadering om de naam van de vennootschap te wijzigen in "De Kimpe Bart" en de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing als volgt: De woorden "De Kimpe Bart & Co" worden vervangen door "De Kimpe Bart".

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

TWEEDE BESLISSING

Vaststelling van de vergadering dat de vennootschap is opgericht met een maatschappelijk kapitaal ;< van 1.000 eur.

Beslissing van de vergadering om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met 17.600 eur om het te brengen van 1.000 eur op 18.600 eur, en dit door incorporatie van beschikbare reserves van de vennootschap, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fraotiewaarde ervan.

Erkenning van de vergadering dat alle 20 aandelen aldus onderschreven en volgestort zijn ten belope van honderd procent, zodat van heden deze som tot de beschikking is van de vennootschap.:, Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

DERDE BESLISSING

Vaststelling van de vergadering dat de kapitaalverhoging door incorporatie van reserves is verwezenlijkt voor een totaal bedrag van 17.600 eur, zodat het geplaatst kapitaal van de vennootschap thans 18.600 eur, bedraagt, vertegenwoordigd door 20 aandelen met fractiewaarde, waarbij elk aandeel 1120sfe deel van het kapitaal vertegenwoordigt. Beslissing om de statuten te wijzigen, om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal en het nieuw aantal aandelen, als volgt:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 eur). Het is verdeeld in twintig (20) aandelen met fraotiewaarde.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

VIERDE BESLISSING

Ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor Luc Callaert voornoemd, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2014, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

FF RE H7-8ANk URN

00FHANDEL GENT

15MN, 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

mod 11.1

Beslissing van de vergadering om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 863 835 082 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het ondernemingsregister te Dendermonde, als tevens het btw nummer.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 september 2014, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard.

VIJFDE BESLISSING

Beslissing van de vergadering om met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer De Kimpe Bart voornoemd, als zaakvoerder van de vennootschap onder firma, en verleent décharge voor het uitgevoerde bestuursmandaat.

ZESDE BESLISSING

Beslissing van de vergadering om de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

VORM-NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "De Kimpe Bart".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te Zele, De Deckerstraat nr. 27. KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) EUR, vertegenwoordigd door twintig (20) gelijke aandelen met een fractiewaarde.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doe!

-installatie, reparatie en onderhoud van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

-de uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en vcorkomen van pollutie, akoestiek, enz.

- vervaardiging en installatie van uitrusting voor de koeltechniek en klimaatregeling, van koeltoonbanken, van machines en apparaten voor de klimaatregeling In besloten ruimten, van warmtewisselaars, van ventilatoren, van koelkasten en vrieskasten, vaatwasmachines en droogtoestellen, van industriële machines, apparaten en toestellen voor de koeltechniek

-het bouwen van koelkamers, kluizen, enz,

-isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, van koelkamers-en pakhuizen

-handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen, in sanitaire artikelen, in overige goederen. -groothandel in bouwmaterialen, in sanitair, in apparaten voor centrale verwarming, in materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming, in overige consumentenartikelen.

-detailhandel in ijzerwaren, verf, bouwmaterialen (inclusief doe-het-zelfzaken)

-reparaties van consumentenartikelen

-het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en kan zij om het even welke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doe! nastreven, of die van aard zijn de ontwikkelingen van haar onderneming te bevorderen.

a rt Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,y









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap is bevoegd dee! te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en 1 of administratie.

De vennootschap mag leningen toestaan aan en waarborg stellen voor derden of voor vennoten, alle roerende goederen verpanden met uitzondering van de verzekeringsportefeuille, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen vcor derden, zaakvoerder en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en

kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend dcch enkel aanwijzend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Hierbij heeft de zaakvoerder de bevoegdheid het doel te interpreteren. De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

DUUR

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf heden.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni van elk jaar, om zeventien uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, in de uitnodiging aangeduid.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per telex of per telefax of welkdanige informatiedrager volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vôôr de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering der vennoten van de vennootschap, die tevens de duur van hun mandaat vaststelt.

Aan een zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De algemene vergadering kan het aantal zaakvoerders ook wijzigen.

Bij ontslag, onbekwaam worden of overlijden van één van de zaakvoerders, indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen de overige zaakvoerders als overblijvende zaakvoerders optreden. Indien er slechts één zaakvoerder zou zijn en deze zou overlijden of in de fysische onmogelijkheid verkeren zijn mandaat uit te oefenen, dan zaf de algemene vergadering van de enige vennoot (vennoten) van de vennootschap onmiddellijk overgaan tot de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) de jaarrekening op, alsmede een jaarverslag, indien wettelijk vereist.

WINSTVERDELING

Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s).

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

t

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder

voor onbepaalde tijd:

De heer Bart De Kimpe voornoemd;

Hij bevestigt deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden

is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig.

De zaakvoerder oefent zijn ambt bezoldigd uit tot een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging meer zou toekennen,

BIJZONDERE VOLMACHT  ONDERNEMINGSLOKET:

De tegenwoordige buitengewone algemene vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: BV oov BVBA Leen De Wilde, met zetel Zele, Gentsesteenweg 236.

Aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en alle welkdanige documenten te ondertekenen teneinde alle wijzigingen te kunnen doorvoeren bij het ondernem ingsloket,

Voor ontledend uittreksel

Meester Arne Ryssaert, notaris te Zele

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte statutenwijziging dd, 19/12/2014

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

- versalg van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

`Vc or-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

15/03/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

b

lul

s

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0.863.835.082

Benaming

(voluit) : DE KIMPE BART & CO

(verkort)

Rechtsvorm : V.O.F.

Zetel : ELSTSTRAAT 84 BUS W3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en uitbreiding maatschappelijk doel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 17/02/2012 blijkt dat :

De maatschappelijke zetel wordt veplaatst naar

De Deckerstraat 27 9240 ZELE

en dat het maatschappelijk doel wordt uitgebreid als volgt:

"het uitvoeren van alle secretariaatswerk en alle administratieve werken in de ruimste zin van het woord."

Mevrouw De Wilde Marleen werd aangesteld als lasthebber voor de publicatie hiervan.

De Wilde Marleen Lasthebber

~~~1~,~

I

GBiFFI ':ûf:;Tz

VAN KOOPHANDEL

- 5 MAART 2012

DENDERMONr2. 7.:

Griffie -

" izo1.a1*

fl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16549-0504-015

Coordonnées
DE KIMPE BART

Adresse
WAASLANDLAAN 10 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande