DE KREKEBEEK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE KREKEBEEK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 560.999.696

Publication

16/09/2014
ÿþIttenell

Mal Word 11.1

t" tel-lIteNK. VAN KOOPHANDEL GENT

- 5 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : SC0 29S (<3e

Benaming

(voluit) : DE KREKEBEEK

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Hoogkamerstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Johanna DE WITTE, geassocieerd notaris te leper, op 29 augustus 2014, momenteel ter registratie neergelegd, blijkt dat de naamloze vennootschap, genaamd "DE KREKEBEEK" werd opgericht, met een kapitaal van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61,500,00 E), vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde

1.rechtsvorm en naam : De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap. Zij draagt de benaming "DE KREKEBEEK".

zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 SINT-NIKLAAS, Hoogkamerstraat 1.

3.duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, vanaf de datum van de notariële akte oprichting.

4. identiteit van de oprichters

1.De Naamloze Vennootschap "SHOPINVEST" met zetel te 9250 Waasmunster, Beukenlaan nummer 1, ondernemingsnummer 0440907956, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Claudine MERGAERT, te vervangende notaris Johanna DE WITTE. te leper, wettelijk belet, in datum van achtentwintig mei, negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien juni negentienhonderd negentig, onder nummer 900615-97 en waarvan de statuten laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van notaris Eric Himpe te: leper, vervangende notaris Johanna De Witte, wettelijk belet, in datum van 26 februari 2014, bekendgemaakt in' de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 maart daarna onder nummer 14062668;

alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd-bestuurder, te weten

De Heer KAESTEKER Etienne Joseph Cornelius, geboren te Poperinge op drie juli negentienhonderd: vierenveertig, nationaal nummer 44,07.03 199-05, wonende te Waasmunster, Beukenlaan 1, herbenoemd tot: gedelegeerd bestuurder van voornoemde vennootschap blijkens beslissing van de raad van bestuur de dato 21 oktober 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 november daarna onderi nummer 11174069',

2. De Heer KAESTEKER Etienne Joseph Cornelius, voornoemd, wonende te 9250 Waasmunster, Beukenlaan 1;

Vertegenwoordiging Volmachten.

De vennootschap "SHOPINVEST" en de Heer KAESTEKER Etienne, beiden voornoemd en beiden oprichters in deze, worden alhier vertegenwoordigd door Mevrouw WAILLY Catherine Rite, geboren te Gent op drie maart negentienhonderd éénentachtig, nationaal nummer 81.03.03-350.21, identiteitskaartnummer 5919577949-77 geldig tot 04 juni 2024,wonende te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Soenenspark 25, handelend in haar hoedanigheidvan bijzondere voImachtdrager ingevolge onderhandse volmachten uitgaande van beide, oprichters, welke aan onderhavige akte gehecht zullen blijven.

5. - 6, Kapitaal - samenstelling

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 E).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen op naam, zonder aanduiding vans

nominale waarde, die ieder één/honderd duizendste deel (100,000 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, thans als.

volledig volstort dient te worden beschouwd, of dus:

- door de vennootschap "SHOPINVEST", voornoemd, voor een bedrag van negenennegentig duizend E);

- door de vennootschap "MUL'INA", voornoemd, ten belope van negenennegentig duizend negenhonderd:

negenennegentig (99.999) aandelen voor een bedrag van éénenzestig duizend vierhonderd negenennegentig

euro achtendertig cent (61.499,38 E);

door de Heer KAESTEKER Etienne, voornoemd, ten belope van één aandeel voor een bedrag van nul

komma tweeënzestig cent (0,62 E);, " " " " " " " " " "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Het kapitaal van de vennootschap is derhalve thans volledig volstort. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 E).

7. Begin en einde boekjaar: Het boekjaar begint op één maart van elk jaar en eindigt op de laatste dag van de maand februari van het daaropvolgende jaar.

8. aanleggen reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening resterend saldo

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Uitkering

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

De algemene vergadering kan evenwel besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Niet geïnde dividenden verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf (5) jaar vanaf de datum van inbetalingstelling.

Interimdividenden

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdhvidend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Verboden uitkering

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschrif-iten was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Ontbinding en vereffening

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over aile machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zolang dit wettelijk vereist is, zal/zullen de vereffenaar(-s) pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

In de gevallen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden.

Bestuur:9.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, welke worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat ten Mien tijde kan worden herroepen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht In naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Zolang het Weiboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling,

door aile middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee

(2) leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 16 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering

geplaatst. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

VOORZITTERSCHAP

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Indien de voorzitter belet is, of bij niet-

benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit. VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voor-'zitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De vergaderingen worden gehouden op datum, uur en plaats die in de uitnodigingsbrieven zijn aangeduid. De uitnodigingsbrieven zullen, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens acht

voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aile bestuurders er in

toestemmen te vergaderen.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail of enig ander communicatiemiddel.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter, of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennoot-'schap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

BESLUITVORMING

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij enkele meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de verga-Idering voorzit, beslissende stem.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaartekening.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of enig ander schriftelijk communicatiemiddel volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

NOTULEN

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in de notulen, die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezigen. Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven. Afschriften of uittreksels zijn ondertekend door de voorzitter, door twee bestuurders of door een gedelegeerd. bestuurder.

TEGENSTRIJDIG BELANG

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogenrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

BEVOEGDHEID

a) algemeen:

De raad van bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van bestuur of van beschikking te stellen, welke de vennootschap aanbelangen.

Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur. Hij heeft namelijk de macht om alle verrichtingen te doen die binnen de bepalingen vallen van het doel van de vennootschap.

b) dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan één of meer bestuurders dewelke de filet van gedelegeerd-bestuurder dragen, toevertrouwen.

Behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur zal de gedelegeerd-bestuurder zelfs indien er verscheidene zijn, voor daden van dagelijks bestuur, alleen mogen optreden.

De raad van bestuur mag insgelijks in of buiten zijn schoot één of meer directeurs, onderdirecteurs, secretarissen en volmachtdragers benoemen, waarvan hij de bevoegdheden en vergoedingen bepaalt, EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan directeurs entof gedelegeerd bestuurders voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 21 van de statuten, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden hetzij door de gedelegeerd-bestuurder, alleen optredend, of door twee be-istuurders, gezamenlijk optredend.

BEKENDMAKING VAN BENOEMING OF AMBTSBEEINDIGING VAN BESTUURDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbe-,ëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken, of die personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennoot-'schap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Dezelfde regels omtrent openbaarmaking van benoeming en ambtsbeëindiging gelden met betrekking tot personen die samen met een bestuurder bevoegd zijn de vennootschap als orgaan te vertegenwoordigen. VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennoot-'schap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoorde-tlijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen,

10. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform het wetsartikel terzake in het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten leste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen warden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Indien een commissaris wordt benoemd wordt bij de aanvang van de opdracht van de commissaris een

bezoldiging vastgesteld door de algemene vergadering, dit overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1. Het verzorgen van facilities activiteiten waaronder begrepen doch niet beperkt tot het onderhoud, het herstel, het coërdineren van (ver)bouwingen, het beheer van onroerende goederen voor derden;

2.Het stellen van aile handelingen met betrekking tot onroerende rechten van gelijk welke aard, en met betrekking tot de goederen en/of roerende rechten die er uit voortvloeien, zoals kopen, bouwen, ontwikkelen, verbouwen, verhuren (hierin begrepen doch niet beperkt tot onroerende leasing), onderverhuren, in erfpacht geven of opstairecht verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks of mits tussenpersoon uitbaten, ruilen verkopen, horizontaal en verticaal verdelen, verkavelen, onder het regime van de mede-eigendom plaatsen en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het commercieel, technisch en/of administratief beheer, de valorisering voor zichzelf of voorde rekening van derden van alle onroerende bebouwde of niet bebouwde eigendommen, alle onderzoeken en schattingen verrichten, alle administratieve toelatingen vragen, aile lastenkohieren opstellen en aile architecten  en/of aannemingscontracten sluiten;

3.Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

4.1-let beheer, de ontwikkeling en de coördinatie van onroerend goed projecten;

5.Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot het beroep van vastgoedmakelaar en vastgoedpromotie;

6.Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot de handel in onroerende goederen (met name de activiteit van handelaar in onroerend goed);

7.Het verrichten van alle handelingen betreffende het leveren, het beheer of de raadgeving met betrekking tot de hierboven beschreven handelingen;

8.Het toestaan van leningen of aile financieringsverrichtingen in de meest ruime zin van het woord;

9. Het financieren van investeringen, eventueel In associatie of met de medewerking van derden of middels de uitgifte van vastgoedcertificaten;

10.Het stellen van waarborgen en zekerheden van welke aard ook en in de meest ruime zin van het woord; 11.De aankoop, verkoop, ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties. Staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten voor eigen rekening;

12.Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt;

Het deelnemen aan hun beheer, bestuur, directie en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen en het waarnemen van het mandaat van vereffenaar;

12.1-Iet adviseren van directieleden, het verrichten van alle handelingen op financieel en commercieel gebied en in het algemeen het verstrekken van advies in de meest ruime zin van het woord.

r,

t. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan aile verrichtingen doen die noodzakelijk of nuttig zijn voor of betrekking hebbende op de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, hierin begrepen het verwerven of houden van financiële instrumenten.

Behoudens voor deze activiteiten waarvoor een wettelijke vergunning vereist is, zal de vennootschap haar maatschappelijk doel mogen uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden. Zij zal onder meer slechts de activiteit van vastgoedmakelaar kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onder-aanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen, in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

12. Jaarvergadering

-) jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand augustus om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft deze vergadering de volgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

-) oproeping vorm

De oproepingen tot een algemene vergadering vernielden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de voorschriften opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit,

-) toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

-) schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. -) deponering van effecten

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volte werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats ln de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

-) vertegenwoordiging van aandeelhouders

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die niet noodzakelijk aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Ieder aandeel geeft in principe recht op één stem, behoudens de preferente aandelen zonder stemrecht welke uiteraard geen stemrecht genieten.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

-) beraadslaging aanwezigheidsquorum

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen zoals aangeduid hiervoor.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de aandeelhouders.

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers.

Deze personen vormen het bureau.

-) verloop algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

-) Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak,

-) Notulen en afschriften

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door een bestuurder.

--) SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR REKENING VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de bestuurders nnogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt en bekrachtigt. De vennootschap neemt aile verbintenissen over aangegaan in haar naam en bekrachtigt deze.

AANVANG VAN DE BEDRIJVIGHEID

De activiteiten van de vennootschap zullen aanvangen bij de oprichting, behoudens hetgeen hiervoor werd uiteengezet betreffende de overname van verbintenissen,

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 518, paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd voor een periode van zes jaar

1/ De Heer KAESTEKER Etienne, voornoemd;

2/ De Naamloze Vennootschap "SHOPINVEST", voornoemd, en voor de uitoefening van dit bestuursmandaat binnen de nieuw opgerichte vennootschap "DE KREKEBEEK" vast vertegenwoordigd door Mevrouw BOGAERTS Caroline Joanna, geboren te Zoersel op twaalf juli negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.07.12-470.05, wonende te 2980 Zoersel, Krekelenberg 39;

3/ De Heer TALPE Pieter Joseph, geboren te Roeselare op 17 september 1978, nationaal nummer 78.09.17-123.01, wonende te 9090 Gontrocle, Kapellendries 87;

4/ De Heer TALPE Kristof Joseph, geboren te Roeselare op 9 juli 1983, nationaal nummer 83.07.09-185.76, wonende te 9250 Waasmunster, Eikenlaan 17;

5/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LOCOFIN", met zetel te 9080 Lochristi, Bunder 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.307.880, en voor de uitoefening van dit bestuursmandaat binnen de nieuw opgerichte vennootschap 'DE KREKEBEEK" vast vertegenwoordigd door de Heer VAN RYCKEGHEM Hans, nationaal nummer 69.06.13-079.52, wonende te 9080 Lochristi, Bunder

Geen van de zopas benoemde bestuurders zijn alhier tegenwoordig zodoende dat zij allen voorafgaandelijk aan heden schriftelijk hebben verklaard dat zo zij naar aanleiding van de oprichting van onderhavige vennootschap "DE KREKEBEEK" zou worden voorgedragen als bestuurder van deze vennootschap, zij dit bestuursmandaat aanvaarden.

Hun opdracht vervalt met de gewone algemene vergadering van tweeduizend en twintig.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld \Lb& de ondertekening van de oprichtingsakte.

Raad van Bestuur

Benoeming, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, van:

- de Heer KAESTEKER Etienne, voornoemd, en;

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LOCOFIN", met zetel te 9080 Lochristi, Bunder 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479,307.880, en voor de uitoefening van dit bestuursmandaat binnen de nieuw opgerichte vennootschap "DE KREKEBEEK" vast vertegenwoordigd door de Heer VAN RYCKEGHEM Hans, nationaal nummer 69.06.13-07952, wonende te 9080 Lochristi, Bunder 4;

Voor-

gehouden aan het Belgisch

etaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

toïg'eÏélegé-er'd'beasiuîdér'ei; ------ ---- We7éi: KAESTEKER Etienne, voornoemd, tot vOOr'Ziîler- van de Riad van Bestuur.

In deze hoedanigheid zullen .de gedelegeerd bestuurders, afzonderlijk optredend, tevens beschikken over ' elle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer het openen van aile rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen ' aile verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere..

Het mandaat van de Heer KAESTEKER Etienne en de vennootschap "LOCOFIN" ais gedelegeerd bestuurders, zef onbezoldigd worden uitgeoefend.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Gelet op de wettelijk verplichting tot aanduiding van een commissaris beslissen de oprichters tot commissaris te benoemen de burgerlijk vennootschap opgericht onder de vorm van een CVBA "MAZARS BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77 bus 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0428.837.889, kantoor houdende te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5IB 1001, die aanduidt ais vertegenwoordiger, de Heer VERHAMME Thomas, bedrijfsrevisor-vennoot, nationaal nummer 75.03.20-081,42, wonende te 8790 Waregem, Zeswegenstraat 112. '

De vergoeding van de commissaris zal in een eerstvolgende algemene vergadering worden opgenomen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op de laatste dag van de maand februari tweeduizend en zestien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand augustus van het jaar tweeduizend en zestien.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze, tot herroeping deze, volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MAZARS LEGAL SERVICES BV", gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5/b 1001, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0464.253.374, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Mevrouw Véronique Ryckaert, de Heer Roeland Vereecken en de Heer Bram Busselot of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, voornoemd, in deze elk afzonderlijke bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook aile hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Mieke Breyne,

Geassocieerd notaris te leper

Gelijktijdig neergelegd:

- een expeditie van de oprichtingsakte dd. 29/08/2014 bevattende ook de volmachten voor de oprichters;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud(

aan he. BelgisE: StaatsbL

iuo

1

Ondernemingsnr : 0560999696 Benaming

(voluit) : DE KREKEBEEK

(verkort) '

GRIFFIE RFCHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

17 NOV, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Hoogkamerstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - RECHTZETTING

Uit een akte verleden voor Meester Johanna DE WITTE, geassocieerd notaris te leper, op 29 augustus 2014, behoorlijk geregistreerd, blijkt dat de naamloze vennootschap, genaamd "DE KREKEBEEK" werd opgericht, met een kapitaal van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. In het uittreksel ter publicatie in het Belgisch Staatsblad neergelegd is een fout geslopen in de rubriek omtrent de samenstelling van het kapitaal, met name was aldaar sprake van een verkeerde identiteit van één der oprichters. Punt 5.-6. van het uittreksel aangaande het "kapitaal - samenstelling" dient derhalve te worden gelezen als volgt

5. - 6. Kapitaal - samenstelling

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd duizend aandelen (100.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

De inschrijvers bij de oprichting, zijn de vennootschap "SHOPINVEST' en de Heer KAESTEKER Etienne, voornoemd, deze laatste inschrijvende in persoonlijke naam, beiden alhier vertegenwoordigd als voormeld.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat op alle honderd duizend (100.000) kapitaalsaandelen door hen, vertegenwoordigd als voormeld, in geld wordt ingeschreven, en wel als volgt

-door de vennootschap "SHOPINVEST", voornoemd, alhier vertegenwoordigd ais voormeld, ten belope van negenennegentig duizend negenhonderd negenennegentig (99,999) aandelen;

-door de Heer KAESTEKER Etienne, voornoemd, alhier vertegenwoordigd als voormeld, ten belope van één (1) aandeel;

TOTAAL : honderd duizend (100.000) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, thans als volledig volstort dient te worden beschouwd, of dus :

- door de vennootschap "SHOPINVEST", voornoemd, voor een bedrag van éénenzestig duizend vierhonderd negenennegentig euro achtendertig cent (61.499,38 ¬ );

door de Heer KAESTEKER Etienne, voornoemd, voor een bedrag van nul euro tweeënzestig cent (0,62 ¬ ); Het kapitaal van de vennootschap is derhalve thans volledig volstort. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Mieke Breyne,

Geassocieerd notaris te leper

Werd gelijktijdig neergelegd met het uittreksel neergelegd ter griffe op 05/09/2014 :

- een expeditie van de oprichtingsakte dd. 29/08/2014 bevattende ook de volmachten voor de oprichters;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 29.02.2016, GGK 11.08.2016, NGL 29.08.2016 16491-0175-030

Coordonnées
DE KREKEBEEK

Adresse
HOOGKAMERSTRAAT 1 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande