DE LANGEN LOCHTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE LANGEN LOCHTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.127.204

Publication

20/09/2011
ÿþ71 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

ne neerlegging ter griFrie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

1111.11121.111111.11111

Oudenaarde

8 SEP. 2011qq

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

OrderCSemirgsrkr : C7 0.1% lql1

, (vottiÎt): i)" " I nnq. n Iiir te

Recltlsvorttt : VOF

Zetel : Paepstraat 27, 9630 Meilegem

Oprichting vennootschap e n benoeming r a a k v o e r d e r s

[n het jaar tweeduizend en elf,

Op twintig juli

Zijn verschenen

1. , Charlotte Ameloot, wonende te 9630 Meilegem, Paepstraat 27, geboren op 12.10.1975, en met rijksregisternummer 75.10.12-118-03.

2. Christiaan De Schuijmer, wonende te 9630 Meilegem, Paepstraat 27, geboren op 15.12.1975, en met rijksregisternummer 75.12.15-357-76.

Teneinde conform het Wetboek van Vennootschappen, de Vennootschap onder Firma De Langen Lochting op te richten en hiervoor navolgende statuten aan te nemen.

Artikel 1: Neem

De vennootschap wordt opgericht onder de benaming "De Langen Lochting"

De vennootschap neemt de rechtsvorm van een vennootschap onder firma aan, afgekort VOF.

De afkorting VOF zal de naam van de vennootschap steeds voorafgaan en zal vermeld worden op alle

documenten uitgaande van de vennootschap.

A rti kef 2: Maatschappelijke rotai

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9630 Meilegem, Paepstraat 27

De vennootschap valt onder het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij unanieme beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3; poel

De vennootschap heeft tot doel:

1. . De leiding, administratie, advies, bestuur en management van bedrijven. Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren assistentie op gebied van management, secretariaatswerk, boekhouding, engineering, consulting en franchising, technisch, commercieel, administratief, milieudeskundig, ecologisch en financieel beheer en advies, opleidingen, trainingen, alsook het ter beschikking stelling, huren en

" verhuren van personeel.

2. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

3. Het uitbaten en commercialiseren van hoevetoerisme met alle bijhorende diensten en dit in de meest ruime zin van het woord.

4. ` Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten kortom het

uitbaten van een bed and breakfast.

Op de laatste blz. van Lik.:Liverme;den.-:" -P----,::: Naam. enkreedanigheid van " de-instrumeaterende.notitaais:" hetzii-.vafl4:1e perso(o)iend.......-.. " -"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen000rd gen

: Naam en handtekening.

, C



5. Het kweken, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van vee (dieren), zowel in aanneming als in: onderaanneming, met in het bijzonder de huur en het verhuren, kopen en verkopen, in- en uitvoeren, vervoer, dressuur en verzorging van paarden, alsook het geven van scholing en trainingsessies.

6. Het verhuren van stallen voor paarden

7. Alle activiteiten die verband houden mec het uitbaten van een manège.

8. Het uitbaten van een horecazaak en het serveren van kleine snacks.

9. Het uitbaten van een restaurant.

10. De exploitatie van land- en tuinbouwbedrijven, en omvat onder meer, het kweken, kopen en verkopen, van alle teelten en dieren, planten, bloemen en alle hiervan afgeleide of verwerkte producten. De aan-en verkoop, de invoer en uitvoer, de kleinhandel en groothandel in alle soorten hoeveproducten.

11. Het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen en onderhouden van machines, motorvoertuigen en koetswerk.

L2. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw, of verbouwing. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als' in het buitenland.

13. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

14. De aan- en verkoop, de uitwerking en de realisatie van projecten, zowel voor particulieren als " bedrijven, op liet gebied van verwarming en isolatie, klimaatbeheersing, koeltechniek, de productie van warm water, elektriciteit en elektronica, en inzonderheid projecten op het gebeid van zonne "

-

energie en milieuvriendelijke energiewinning, energiezuinig bouwen en verbouwen.

15. De levering, plaatsing, integratie en beheer, zowel bij particulieren als bedrijven, zowel autonome als' netgekoppelde systemen, van niet-elektrische, fotovoltaïsche en elektrische panelen, inclusief schakel en verdeelinrichtingen voor het opvangen en omzetten van zonne-energie.

16. Groot en kleinhandel, import en export, aan en verkoop, huur en verhuur, leasing(lessor en lessee), : handelsbemiddeling en verkoop op commissie in systemen, onderdelen en toebehoren voor bet opvangen van zonne-energie en schakel- en verdeelinrichtingen voor elektrische stroom, zowel nieuwe als tweedehandse, inclusief die voor bijzondere doeleinden.

17. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen van roerende en onroerende goederen in het algemeen en in het bijzonder onroerende goederen of delen ervan die nuttig kunnen zijn voor het plaatsen van installaties en systemen voor het opvangen van zonne-energie.

18. Het ontwerp, de fabricatie, de installatie, het onderhoud en herstelling van hernieuwbare energiesystemen en/of de hernieuwbare energie voorgebracht door deze systemen zelf, alsook de aankoop en verkoop, leasing, import en export, groot en kleinhandel ervan.

19. Het ontwikkelen, de studie, de opleiding, de import en export, aan en verkoop, groot en kleinhandel, distributie van alle soorten van conventionele en alternatieve energiesystemen, zoals onder meer voor de productie of omzetting van zonne-energie, windenergie, energie uit waterkracht, en dergelijke en " alle ermee verband houdende toebehoren en onderdelen in al zijn directe en indirecte facetten, levering en plaatsing van de periferische apparatuur.

20. Het ontwikkelen, de studie, de import en export, aan en verkoop, groot en kleinhandel, distributie van warmtepompen en toebehoren.

21. Helpen bij het tot stand brengen van de subsidiedossiers, opvolging van de producties en aanvragen van groenestroomeertificaten.

22, liet uitvoeren van energie-audits, energiestudies of enere eadvies.

23. De promotie van energiebesparende maatregelen, studie van mogelijke energiebesparingen op : industriële- en huishoudelijke installaties.

24. Het coördineren van werken uitgevoerd door onderaannemers met betrekking tot bovengenoemde installaties evenals alle bijhorende werken nodig voor een goede uitvoering en afwerking bij de. plaatsing, waaronder begrepen doch niet beperkend: het vervaardigen, plaatsen, onderhouden,: herstellen van deuren, plinten, vensterluiken, roosters, zoldering, tussenwanden, thermische isolatie, ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering.

25. Het verkopen van installaties die thermische en elektrische energie opwekken uit biomassa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

26. Het optreden als makelaar/verkoper voor het leveren van thermische en elektrische energie, Groene Stroom certificaten, Warmtekrachtkoppeling Certificaten tussen de diverse leveranciers en de afnemers.

27. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

28. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

29. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen. van aile bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten,; laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

30. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

31. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden' of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële,: commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen ven-ichten die rechtstreeks: of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële' tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar: bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van Voeren.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of' vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

1Je vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving: op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan' reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

" ,Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 250 Euro.

" Verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en onderschreven, en gestort als volgt

1. Charlotte Ameloot, wonende te 9630 Meilegem, Paepstraat 27, geboren op 12.10.1975, en met

rijksregisternummer 75.10.12-118-03 "

voor een bedrag van 125 Euro.

2. Christiaan De Schuijmer, wonende te 9630 Meilegem, Paepstraat 27, geboren op 15.12.1975, en met

rijksregisternummer 75.12.15-357-76

voor een bedrag van 125 Euro.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 250 C, verdeeld over 250 aandelen op naam zonder nominale waarde, elk één honderdvijventivintigste van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6 :Overdraagbaarheid

Behoudens de uitdrukkelijke toestemming van alle vennoten, kunnen de aandelen van de vennootschap niet:

" overgedragen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 7: Overlijden vennoot

Bij het overlijden van een vennoot blijft de vennootschap voortbestaan onder de overlevende vetuto(o)t(en) die indien nodig zorg(t)(en) voor het aanstellen van een nieuwe vennoot Indien door het overlijden het aantal ;

" vennoten kleiner is dan twee, dient een nieuwe vennoot gezocht te worden. Het niet naleven van deze clausule leidt tot de ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in specién kunnen

" opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 11 van onderhavige statuten na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende de welke de overleden nog deel uitmaakte van de

" vennootschap.

" Artikel 8: Zaakvoerderschap

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

\Tiet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders met: unanimiteit der stemmen.

. Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

Charlotte Ameloot

' Christiaan De Schuijmer

Artikel 9: Bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid zaakvoerders

Tedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

" doel.

Bij pluraliteit van zaakvoerders, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap jegens derden en in : rechte als eiser of verweerder.

Artikel 10: Aansprakeltikheid

De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit met de firma geschied is.

De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zulten de winsten in dezelfde verhouding verdelen.

Artikel 11: Jaarvergadering

De vennootschap houdt haar jaarlijkse algemene vergadering op de tweede maandag van de maand oktober om

' 16 uur op de maatschappelijk zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Artikel 12: Bevoegdheid algemene vergadering

De algemene vergadering beraadslaagt en beslist over alk aangelegenheden die de. statuten haar heeft voorbehouden en/of die door de zaakvoerder aan haar beoordeling worden onderworpen.

Behoudens afwijkende bepalingen terzake in de wet of in de statuten, neemt de algemene vergadering alle beslissingen met unanimiteit van stemmen waarbij minstens 3/ van de vennoten dienen aanwezig te zijn.

Artikel 13: Bevoegdheid buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name . te besluiten tot: wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van een vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvoren.

Artikel 14: Boekjaar

Het boekjaar begint op 01.07 van elk jaar om te eindigen op 30.06 van elk jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30.06.2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

ivoor-_..  1

'' behouden

bet Betgiseh I Artikel 1â: Ontbindin¢ en vereffening

;Siaaublad

De vennootschap kan op gelijk welk moment ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering

1

E.-4 beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging. Na haar ontbinding

f : wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Artikel 16: Benoeming en werkwijze van de vereffenaars

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en ' volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van : obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van bet bedrag van de in omloop zijnde

" obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeniugsjaar een

omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie . overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

` Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten ." de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

" onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft,

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Artikel 1 Z_:Geschillen

Alle geschillen terzake van deze vennootschap tussen de vennootschap en haar vennoten, of zaakvoerders en gewezen zaakvoerders, tussen zaakvoerder en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief . beslecht worden door de rechtbanken en hoven van hel gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de

vennootschap gevestigd is. "

Artikel IS : Wetboek van Vennootschappen

Voor al wat niet uitdrukkelijk statutair geregeld is, wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerder,

Ameloot Charlotte

-De Schuijmer Christiaan

,zaakvoerder

Op co ti,;atsep blz. van LI.21_113 uers[ic'itlSn : eeCto : Naam ars lto4:da!7igheid van r!9 3n;.ttï::nf3FrierE:i:d2: !`piariS, t:4?UU ,ir?n píir:>c(oj??;e5;

bevoogd rea,htsr,rarstxfse ton aanzien van d.;rrirxn tg vs" rtet}anuioerdi{let:

Verso : Naam on tkn,!'.Qt&rPr4 ng

Coordonnées
DE LANGEN LOCHTING

Adresse
PAEPSTRAAT 27 9630 MEILEGEM

Code postal : 9630
Localité : Meilegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande