DE LANGHE DAK- & ZINKWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LANGHE DAK- & ZINKWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.246.119

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 25.06.2014 14222-0197-016
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 28.06.2013 13233-0035-016
27/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0230-016
17/10/2011
ÿþ Mod 2.1

rL~u j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 5 OKT. 2011

Griffie

III llhI II llhI I I 1 1 I nll~

" 11156506*

V< beht

aai

Bel! Staa

ui

Ondernemingsar : 0425.246.119

Benaming

(voluit) : DE LANGHE DAK- & ZINKWERKEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winston Churchillstraat 42 - 9770 Kruishoutem

Onderwerp akte : met fusie gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) - algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 20 september 2011, geregistreerd te Kruishoutem op 21 september 2011 boek 473, blad 48 vak 5, houdende de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten/aandeelhouders van:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN"", met zetel te 9770 Kruishoutem, Winston Churchillstraat 42, ondernemingsnummer BTW BE 0425.246.119, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde.

Hierna genoemd de overnemende vennootschap.

2/ De naamloze vennootschap "IDEMO", met zetel te 9700 Oudenaarde, Herlegem 20, ondernemingsnummer BTW BE 0445.421.525, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde. Hierna genoemd de over te nemen vennootschap of de overgenomen vennootschap.

Dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

- Kennisname en bespreking van het fusievoorstel zoals opgemaakt door de bestuursorganen van beide vennootschappen, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde op 6 juli 2011 zoals voormeld. Na bespreking keuren de algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IDEMO" en de algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN" het voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goed.

- De algemene vergadering van de naamloze vennootschap IDEMO besluit ingevolge voormelde goedkeuring van het fusievoorstel de vennootschap te ontbinden zonder vereffening met het oog op voornoemde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN.

- De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN besluit over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, door overname van het gehele vermogen zonder uitzondering noch voorbehoud van de naamloze vennootschap IDEMO, en dit ingevolge de ontbinding zonder vereffening van deze vennootschap; zoals dit vermogen blijkt uit de jaarrekening afgesloten per 31 december 2010 en met alle rechten en plichten, onder algemene titel.

Vermits de overnemende vennootschap DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap IDEMO, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap IDEMO ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

- Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2011, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN

- Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap. De overgang geschiedt op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2010, waarin de activa en passiva beschreven zijn. Alle activa- en passivabestanddelen, zonder enige uitzondering of voorbehoud, van de overgenomen vennootschap IDEMO gaan met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en elf met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden ver-gunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de han-delsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfs-organisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

onderneming en verbonden met haar handelszaak.Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar aandeelhouder, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken. Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

- Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap: De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

- Vaststelling dat aangezien zowel de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit tot wijziging van het huidige doel van de overnemende vennootschap ingevolge uitbreiding ervan met de activiteiten zoals vermeld in het doel van de overgenomen vennootschap.

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit om artikel 23 van de statuten inzake ontbinding - vereffening aan te passen aan de gewijzigde wetgeving terzake

De vergadering besluit de statuten van de overnemende vennootschap DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN overeenkomstig de hiervoor genomen besluiten om de statuten aan te passen als volgt:

1.Artikel 3 van de statuten zal uitgebreid worden met volgende tekst, in te voegen na de eerste alinea.

"- het beheer van vennootschappen, adviezen bedrijfsconsulent, bedrijfseconomische raad- en toelichtingen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Advies en bijstand verlenen in alle domeinen die gepaard gaan met de aan- en verkoop, huur- en verhuur en ruiling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen. Het bezitten en beheer van vermogen bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop en onverdeelde rechten daarin; effecten, portefeuillewaarden, meubilair en andere roerende goederen, speciën, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, het plaatsen van kapitalen;

- zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel."

2. In artikel 23 van de statuten wordt de tweede alinea aangevuld met volgende tekst:

'De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd."

- Overeenkomstig artikel 727 Wetboek van Vennootschappen zal de jaarrekening van de overgenomen vennootschap IDEMO over het tijdvak begrepen tussen de datum van de jaarafsluiting van het laatste boekjaar (31 december 2010) en de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht wordt te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN (1 juli 2011), worden opgemaakt door het bestuursorgaan van de overgenomen naamloze vennootschap IDEMO. Zij wordt onderworpen aan de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap DE LANGHE DAK- EN ZINKWERKEN. Onverminderd artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de algemene vergadering van de overnemende vennootschap over het verlenen van kwijting aan de bestuurs- en toezichtsorganen van de overgenomen vennootschap.

Machtiging aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren en onder meer de vernietiging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, alsook te waken over het verloop van de overdrachtsbewerkingen betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van de overnemende vennootschap. De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de ovememende ven-pootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koop-handel.

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook aile hoegenaamde akten, documenten en formulieren te tekenen jegens de bevoegde instanties: de heren Dirk Vandorpe en Piet Provoost, vennoten van Accountantskantoor Vandorpe, Provoost, De Lille & Co te Olsene, Oudenaardestraat 113 a.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd. 20/9/2011

- gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

w"

"

19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 14.07.2011 11297-0458-015
18/07/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



eiNiNiimnNN~u~~

*11109705*

i lo,snacz, rde

6 »Li zon

Griffie

Ondernemingsnr : 0425246119

Benaming

(voluit) : DE LANGHE DAK-& ZINKWERKEN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : WINSTON CHURCHILLSTRAAT 42 - 9770 KRUISHOUTEM

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel dd. 30 juni 2011 opgesteld overeenkomstig artikel 719 Wetboek Vennootschappen, overneming door de BVBA DE LANGHE DAK-SS ZINKWERKEN, met zetel te Kruishoutem, Winston Churchilistraat 42, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0 425 246 119, van de NV IDEMO, met zetel te Oudenaarde, Herlegem 20, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0 445 421 525.

DE LANGHE Alain

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.07.2010, NGL 19.07.2010 10322-0376-013
06/01/2010 : OU039494
28/08/2009 : OU039494
24/06/2008 : OU039494
28/06/2007 : OU039494
03/01/2007 : OU039494
13/06/2005 : OU039494
30/06/2004 : OU039494
02/07/2003 : OU039494
01/01/1992 : KO111684
01/01/1988 : KO111684
14/06/1986 : KO111684
01/01/1986 : KO111684
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16553-0559-016

Coordonnées
DE LANGHE DAK- & ZINKWERKEN

Adresse
WINSTON CHURCHILLSTRAAT 42 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande