DE MEYER LUT

Divers


Dénomination : DE MEYER LUT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 819.489.058

Publication

16/10/2012
ÿþOndememingsnr : 0819.489.058

Benaming

(voluit) : De Meyer Lut

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Scheldestraat 30, 9040 Sint-Amandsberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing ;maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 21 september 2012:

Met akkoord van alle vennoten wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar 9070 Destelbergen, Scheldekant 20 vanaf 21 september 2012.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i "12170636"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Lutgart De Meyer

beherend vennootlzaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

14/11/2011
ÿþ Motl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1IJI1uui9u~imu1!m

Ondernemingsnr : 0819.489.058

Benaming

(voiuit) : De Meyer Lut

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Scheldestraat 30, 9040 Sint-Arnandsberg

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een onderhandse akte van 1 oktober 2011 blijkt dat een buitengewone algemene vergadering de: volgende wijzigingen heeft aangebracht aan de statuten:

De vennootschap wordt omgevormd naar een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone: commanditaire vennootschap.

Het doel van de vennootschap wordt als volgt aangepast:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het uitoefenen door de vennoot ofi vennoten van het beroep van advocaat voor haar rekening, alsook het vervullen door de vennoot of vennoten, voor haar rekening van gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten, in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen.

Voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- het verwerven en vervreemden van roerende en onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen als vastgoedhandelaar; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van: soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten: bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen;

het verwerven, huren, beheren, verhuren en verkopen van eigen onroerende goederen;

- de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in burgerlijke ondernemingen, zowel Belgische als' buitenlandse; het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving door deelneming,, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere middelen van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op de wijzen die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels, eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen.

Zij mag aile burgerlijke roerende- en onroerende verrichtingen doen die van aard zijn de verwezenlijkingen van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen, de vennootschap mag. daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen,, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te: bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen: voor derden, zaakvoerders en vennoten of aval verlenen. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke en deontologische beperkingen ter zake.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op de wijze die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen-als buitenland.

Bij de inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en: reglementen aangenomen door de Orde van Advocaten, onder meer deze betreffende associaties en/of: vennootschappen van advocaten, zowel door de Orde van Vlaamse Balies als desgevallend de plaatselijke' Orde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotojn(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

3 1 OKT. 2Q11

RECHTBANK VAN

t KOOPHANOffliffE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Enkel advocaten kunnen beherend vennoot zijn.

De beherende vennoten zijn aansprakelijk, solidair met de vennootschap, voor alle handelingen behorende tot de uitoefening van het beroep van advocaat, en derhalve ook voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de cliënt. De beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap zowel als deze van de vennoten dient te worden verzekerd.

Tuchtrechterlijke bepalingen:

Iedere vennoot dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot die geschorst wordt door de Raad van de Orde, verliest de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen. De vennoot, die door de Raad van de Orde verplicht wordt zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt van rechtswege op deel uit te maken van deze vennootschap.

Alle betwistingen die zouden ontstaan tussen de vennoten onderling, tussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbenden, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten en hun rechthebbenden, of tussen zaakvoerders, vennoten en de vennootschap, zullen in laatste aanleg worden beslecht door de stafhouder van de Orde van Advocaten waartoe de vennoten behoren, of zijn vervanger, of door een college van drie scheidrechters aangeduid door de stafhouder van de Orde van Advocaten tot dewelke de vennoten behoren, of in gemeenschappelijk overleg tussen de stafhouders van de verschillende Ordes tot dewelke zij behoren en, in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Orde van de Vlaamse Balies. "

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, dewelke advocaat dient te zijn. Tot die bevoegdheid werd benoemd voor onbepaalde duur, Mevrouw Lutgart De Meyer.

De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Zij kan alle daden van beheer en beschikking stellen.

Afstand van aandelen bij leven en overdracht bij overlijden:

De aandelen van een beherende of stille vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste twee/derden der stille vennoten.

De aandelen van een stille vennoot moeten daarenboven eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten (desgevallend in verhouding tot hun participatie), die gedurende een termijn van ten minste één maand van een voorkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet, of niet volledig uit, dan kan het volledige aandelenpakket vrij overgedragen worden of overgaan mits de goedkeuring wordt bekomen zoals hiervoor bepaald.

Voorzettingsbeding:

Het overlijden, het ontslag, de afzetting, de onbekwaamverklaring, het faillissement, de verhindering of de afwezigheid van een zaakvoerder of een beherend vennoot heeft niet van rechtswege de ontbinding van de vennootschap tot gevolg welke, bij gebrek aan aanwijzing in de statuten van een zaakvoerder-opvolger, zal verder gezet worden onder het bestuur van de overige zaakvoerders of, bij gebrek aan zaakvoerders, onder het bestuur van beherende vennoten welke alsdan van rechtswege zaakvoerder worden tenzij zij met eenparigheid van stemmen één van hen als zaakvoerder aanwijzen.

Bij volledig gebrek aan beherende vennoten of zaakvoerders die in de opvolging kunnen voorzien en bij gebrek aan statutaire regeling van de opvolging blijft deze vennootschap voortbestaan en kan, op initiatief van elke stille vennoot, een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden teneinde een nieuwe zaakvoerder aan te duiden. Inmiddels kan elke stille vennoot, bij wijze van zaakwaarneming, conform artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen als voorlopige bewindvoerder worden aangesteld teneinde de dringende zaken van louter beheer te verrichten zonder dat hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, doch mits hij bij elke rechtshandeling duidelijk kenbaar maakt dat hij enkel als voorlopig bewindvoerder optreedt en mits hij binnen de vijftien dagen na zijn aanstelling de algemene vergadering samenroept teneinde, met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der staturen, te besluiten hetzij tot aanwijzing van tenminste één nieuwe beherende vennoot, hetzij tot de ontbinding van de vennootschap, hetzij tot omzetting in een andere rechtsvorm waarbij de aansprakelijkheid der vennoten beperkt blijft tot hun inbreng.

Elke stille vennoot kan ook om de aanstelling van een voorlopige bewindvoerder verzoeken aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is, overeenkomstig artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uiteraard kan ook door om het even welke stille vennoot rechtstreeks een dergelijke algemene vergadering worden samengeroepen met zelfde agenda als hoger genoemd.

Heeft bedoelde buitengewone algemene vergadering niet plaatsgevonden binnen de negentig dagen na het overlijden, het ontslag, de afzetting, de onbekwaamverklaring, het faillissement, de verhindering of de afwezigheid van de laatste zaakvoerder of beherende vennoot of wordt deze buitengewone algemene

vergadering geheven zonder dat tot een besluit is gekomen dan is de vennootschap van rechtswege ontbonden.

De vennootschap zal noch van rechtswege, noch gerechtelijk ontbonden zijn door de vereniging van alle aandelen in één hand.

Opdat de aldus eenhoofdig geworden vennootschap haar eigenheid als commanditaire vennootschap zou bewaren dient de enige vennoot, als hij beherende vennoot is, binnen de zestig dagen één of meer van zijn aandelen over te dragen aan een derde, die stille vennoot zal zijn, tenzij hij verkiest de vennootschap om te zetten in een andere rechtsvorm die eenhoofdig kan bestaan.

Is de overblijvende vennoot een stille vennoot en wenst hij de vennootschap verder te zetten dan verliest hij ` als enige aandeelhouder deze hoedanigheid en wordt hij aanzien als beherende vennoot met onbeperkte aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de vennootschap tenzij hij binnen de zestig dagen één of meerdere van zijn aandelen overdraagt aan een derde, die bij besluit van de buitengewone algemene vergadering wordt aangewezen als beherende vennoot tenzij hij verkiest de vennootschap om te zetten in een andere rechtsvorm die eenhoofdig kan bestaan.

" I. V4or- behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Lutgart De Meyer

beherend vennootlzaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: akte buitengewone algemene vergadering met vaststelling gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE MEYER LUT

Adresse
SCHELDESTRAAT 30 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande