DE MULDER-VAN CROMBRUGGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MULDER-VAN CROMBRUGGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.166.422

Publication

03/01/2012
ÿþMod Word 11-1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" 12001589*

Ondernemingsnr : 0427.166.422

Benaming

(votuit) . DE MULDER - VAN CROMBRUGGE

(verkort) .



2 r~ryr~

20

Griffie

F .A

Voc

behoo

aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisc7i S aatsbre = 03711172012 - Annexes du Moniteur l;élgé

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hauwaart 105 te 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie - machten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, op vijftien december tweeduizend en elf, houdende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE MULDER - VAN CROMBRUGGE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Hauwaart 105, dat de volgende besluiten genomen werden, allen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de- besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE MULDER  VAN CROMBRUGGE door fusie, overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATROM, met zetel te' 9700 Oudenaarde, Hauwaart 105x.

De enige vennoot heeft erkend uiterlijk één maand vôôr de datum van de vergadering een afschrift van het` fusievoorstel ontvangen te hebben.

De bestuursorganen hebben zich ervan vergewist en hebben bevestigd dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van de vergadering zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

TWEEDE BESLUIT

§1. Principieel besluit tot fusie

De algemene vergadering heeft besloten tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het'. oog op de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATROM, en, zonder toekenning van aandelen.

Dit besluit werd door de vergadering in al zijn onderdelen goedgekeurd.

§2. Gevolgen van de fusie

§2.1 Overgang onder algemene titel van het vermogen van de overgenomen vennootschap

Door de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap en de fusie door overneming.

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE MULDER  VAN CROMBRUGGE door de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATROM, gaat het gehele vermogen van de- overgenomen vennootschap DE MULDER  VAN CROMBRUGGE, zowel de rechten als de verplichtingen, onder algemene titel over op overnemende vennootschap PATROM die houdster is van alle aandelen van de. overgenomen vennootschap.

De aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit van de overnemende vennootschap zullen. door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigd worden.

a) Algemene voorwaarden van de eigendomsovergang

De vergadering heeft haar goedkeuring verleend aan de eigendomsovergang van het vermogen van de: overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het, voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen' vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het overgenomen vermogen omvat tevens :

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook;

- aile eventuele handels- en andere huurovereenkomsten waarbij de overgenomen vennootschap partij is: als huurder of verhuurder;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- alle eventuele intellectuele rechten en rechten van industriële eigendom waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is.

In dit verband heeft de overgenomen vennootschap verklaard dat zij geen titularis of beneficiaris is van rechten van intellectuele en industriële eigendom.

De vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel omvat ook alle lopende overeenkomsten. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de fusie door overneming om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van het onroerend goed toebehorende aan de overgenomen vennootschap en hierna vermeld onder liftera b).

De schuldvorderingen in het voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten gewaarborgd zijn, gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf 15 december 2011 door de overnemende vennootschap bewaard.

b) De vergadering heeft akte genomen van het feit dat ingevolge de voormelde overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap, het volgende onroerend goed toebehorend aan de overgenomen vennootschap DE MULDER  VAN CROMBRUGGE eigendom wordt van de overnemende vennootschap PATROM :

Stad ZOTTEGEM  eerste afdeling

Een woon- en handelshuis met afhangen en medegaande grond, gelegen Stationsplein 7, kadastraal bekend sectie A, nummer 691 A 4, met een oppervlakte volgens kadaster van drie are vijftig centiare (3a 50ca). Hypothecaire toestand

Het hierboven beschreven onroerend goed is vrij, zuiver en niet belast met enige inschrijving of overschrijving van welke aard ook.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

1. Eigendom  genot  gebruik :

De overnemende vennootschap PATROM verkrijgt vanaf 15 december 2011 de volle eigendom van het hierboven beschreven onroerend goed. Zij heeft het genot van het hierboven beschreven onroerend goed verkregen vanaf 1 oktober 2011.

De overgenomen vennootschap heeft uitdrukkelijk verklaard dat het hierboven beschreven goed vrij is van gebruik en dat het niet verhuurd is. De overnemende vennootschap is bijgevolg sedert 1 oktober 2011 in het genot getreden van het hierboven beschreven goed door het werkelijke bezit ervan, op voorwaarde er vanaf deze datum alle lasten en taksen van te dragen.

2. Belastingen : de overnemende vennootschap PATROM draagt vanaf 1 oktober 2011, voor wat het lopend fiscaal dienstjaar betreft, haar deel in de onroerende voorheffing, alsook in de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen gemeentebelastingen.

3. Staat  Gebreken : het goed is overgegaan naar de overnemende vennootschap PATROM in de staat waarin het zich op 15 december 2011 bevond.

4. Oppervlakte : de hierboven vermelde oppervlakte van het overgedragen onroerend goed wordt niet gewaarborgd, zelfs al overtrof het verschil meer dan één/twintigste, dit verschil za! in voor- of nadeel blijven van de overnemende vennootschap.

5. Erfdienstbaarheden : hef hierboven beschreven onroerend goed is overgegaan in zijn huidige toestand met al de actieve en passieve, voor- en nadelige, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden die eraan kunnen kleven, behoudens het recht van de overnemende vennootschap PATROM om zich op eigen risico en kosten tegen de ene te verzetten en de andere in haar voordeel te doen gelden.

Het hierboven beschreven onroerend goed werd overgedragen met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

6. Brandverzekeringspolis : de overnemende vennootschap PATROM zal het nodige dienen te doen om het hierboven beschreven onroerend goed te verzekeren tegen brand en aanverwante risico's.

7. Water  gas  elektriciteit : de overnemende vennootschap is verplicht alle eventueel bestaande contracten betreffende water-, gas- of elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen en er de premies en de vergoedingen van te betalen vanaf de ingenottreding.

De meters, leidingen en alle voorwerpen die besturen of derden zouden bewijzen hun toe te behoren en die in het overgedragen onroerend goed zouden zijn geplaatst, maken geen deel uit van de overdracht en zijn voorbehouden aan degene die er recht op heeft.

8. Gemene muur  afsluitingen : het hierboven beschreven onroerend goed is overgeaan met alle rechten en verplichtingen inzake eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het overgedragen goed en de aanpalende eigendommen.

§2.2 Boekhoudkundige datum

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt bepaald op 1 oktober 2011. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert 1 oktober 2011 en alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2011 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

§3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten worden toegekend.

§4. Bijzondere voordelen bestuusorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

§5. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering heeft ondergetekende notaris verzicht vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT

Vervolgens heeft de algemene vergadering ten gevolge van de fusie door overneming door de besloten . vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATROM van het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap DE MULDER  VAN COMBRUGGE vastgesteld :

enerzijds dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE MULDER  VAN CROMBRUGGE door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATROM verwezenlijkt werd;

` anderzijds dat de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE MULDER  VAN CROMBRUGGE, definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen, aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap PATROM voor de uitvoering van de besluiten die voorafgaan.

Vermits aile aandelen op naam zijn, werden aile machten verleend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen. VIJFDE BESLUIT

De vergadering en de aanwezige zaakvoerders hebben, voor zoveel als nodig, mevrouw Nathalie Vander Haeghen, wonende te 9700 Oudenaarde, Galgestraat 22, aangesteld als bijzondere gemachtigde met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle wijzigingen of doorhalingen in de ' Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij de BTW-administratie te vervullen en te dien einde ook alle stukken, akten en documenten te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal de dato 15 december 2011

" `Voor "

eiiehouden aan het Belgisch l

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 26.11.2011, NGL 22.12.2011 11649-0376-021
10/11/2011
ÿþi Mod 2.1

LoGh P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

staatsblac

CII

ui

iA

u

i

i

*11170428*

I I

Oudereards

28Cï.2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0427.166.422

Benaming

(voluit) : DE MULDER - VAN CROMBRUGGE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hauwaart 105, 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van fusie door overneming

De zaakvoerders leggen een voorstel van fusie door overneming neer, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen (geruisloze fusie). Dit voorstel voorziet dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PATROM, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Hauwaart 105, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het ondememingsnummer 0827.494.231, in haar hoedanigheid van overnemende vennootschap, het gehele vermogen zal verkrijgen van de over te nemen vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE MULDER - VAN CROMBRUGGE, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Hauwaart 105, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het ondememingsnummer 0427.166.422.

Carlo Roman

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011 : OU029375
01/03/2011 : OU029375
22/07/2010 : OU029375
14/05/2010 : OU029375
19/05/2009 : OU029375
01/04/2008 : OU029375
11/06/2007 : OU029375
28/07/2005 : OU029375
12/07/2005 : OU029375
30/08/2004 : OU029375
11/08/2003 : OU029375
13/07/2000 : OU029375
17/07/1999 : OU029375
01/01/1992 : OU29375
15/05/1990 : OU29375

Coordonnées
DE MULDER-VAN CROMBRUGGE

Adresse
HAUWAART 105 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande