DE NEVE ADVIESKANTOOR, AFGEKORT : DNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE NEVE ADVIESKANTOOR, AFGEKORT : DNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.876.350

Publication

01/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder iiiiiIiiiifitp16111.151111111111

aan het

Belgisch Staatsblal

NEERGELEGD

22 SEP. 2014

RECHTBANIQym

KOOPHANDEL TE GENT

' Ondememingsnr : 056e. 35k0

Benaming (voluit) : De Neve Advieskantoor

(verkort) : DNA

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dentergemstraat 64

9800 Deinze (Wontergem)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, te Tielt (Aarsele), op 16 september 2014, is; . opgericht door:

1. De naamloze vennootschap "ZAKENKANTOOR DE NEVE", met zetel te 9800 Deinze (Wontergem), Dentergemstraat 62, RPR Gent afdeling Gent BTW BE 0432.909.812. Opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma bij akte van 28, december 1987, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 1988, ; onder nummer 880114-3, waarvan de statuten herhaalde malen werden gewijzigd, onder meer. door aanneming van huidige rechtsvorm, en het laatst bij akte verleden voor ondergetekende ; notaris Nicolas Verstraete, te Tielt, op 15 november 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het; Belgisch Staatsblad van 11 december daarna, onder nummer 13185475, en sindsdien niet: verder gewijzigd, aldus verklaard. Alhier vertegenwoordigd door de heer LOOTENS Philippe

Henri Lieven, geboren te Deinze op 5 juli 1960, wonende te 9800 Deinze (Wontergem),

Dentergemstraat 62, gedelegeerd bestuurder, handelend overeenkomstig artikel 18 van d&'

statuten, en hiertoe benoemd bij de algemene vergadering van 25 mei 2013, bekendgemaakt in;

de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 september daarna, onder nummer 13144489 en

nog steeds in functie, aldus verklaard.

De heer LAGRANGE Tom, echtgescheiden, geboren te Waregem op 30 juni 1972, wonende te ; 9800 Deinze, Loskaai 17.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

i; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming ""DE NEVE ADVIESKANTOOR", afgekort "DNA", met zetel te 9800 Deinze (Wontergem), Dentergemstraat 64, Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op éénentwintigduizend euro (21,000 EUR), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd twintigste (1/120e) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven als vole

: 1, door voornoemde naamloze vennootschap "ZAKENKANTOOR DE NEVE"

' ten belope van zestig (60) aandelen, hetzij voor tienduizend vijfhonderd euro

(10.500 EUR) 60

2, door voornoemde heer LAG RANGE Tom ten belope van zestig (60)

aandelen, hetzij voor tienduizend vijfhonderd euro (10.500 EUR) 60

Totaal: honderd twintig (120) aandelen 120

De comparanten verklaren dat aile aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in

speciën ten belope van éénentwintigduizend euro (21.000 EUR).

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE18 7512 0719 4565 op naam

; van de voormelde vennootschap in oprichting bij AXA Bank Europe.

; Het uittreksel uit de statuten luidt als volqt:

Artikel 1: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

aangenomen, onder de benaming "DE NEVE ADVIESKANTOOR", afgekort "DNA".

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

:4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer, 5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze (Wontergem), Dentergemstraat 64. Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van : de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de taalwetten.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake heeft de vennootschap als doel, in België, de Europese Unie en derde landen, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, ais voor rekening van derden

I. Specifieke activiteiten

" Het uitoefenen van alle agentschapactiviteiten van spaarbanken, financiële instellingen, en , vennootschappen.

" Het bemiddelen bij het afsluiten van leningen en financieringen tussen erkende financiële instellingen en derden, voor rekening van deze financiële instellingen,

" Uitvoeren van financiële verrichtingen tussen erkende financiële instellingen en derden, zijnde spaarverrichtingen, geldplaatsingen, geldverhandelingen en alles wat hiermee verband houdt of. kan houden;

" De uitbating van een verzekeringskantoor, dit in de meest algemene zin, het bemiddelen ais verzekeringsmakelaar tussen diverse erkende verzekeringsmaatschappijen en derden, prospecteren van klanten, afsluiten van polissen, bemiddelen bij schadegevallen en alles wat met het beroep van verzekeringsmakelaar verband houdt of kan houden.

" Het verlenen van diensten aan personen en bedrijven meer bepaald, een studie- en raadgevend bureau inzake verzekeringen, juridische financiële- en fiscale aangelegenheden, boekhouding, sociale wetgeving, loonadministratie en organisatie enzovoort.

" Dit alles in de meest ruime zin van het woord,

" Het maken van kosten of investeringen in roerende of onroerende goederen om legale voordelen te kunnen verstrekken aan personeel, zaakvoerders, enzovoort, deel uitmakend van, hun verloningspakket, zowel in geld als in natura.

" Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

" Het uitoefenen van een managementvennootschap, en daartoe aile mogelijke vergoedingen en commissies ontvangen.

" Het patrimonium, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit' onroerende goederen te verwerven, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Het kopen, verkopen, uitbaten, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, enzovoort, van aile onroerende en roerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen ' rekening. Het bouwen en verbouwen voor eigen rekening om deze gebouwen dan eventueel in huur te nemen.

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen voor eigen ' rekening.

De handel in eigen onroerend goed flatgebouwen en woningen en niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond.

Algemene activiteiten.

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ta:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod11.1

Zij kan zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkocp, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doe

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag filialen openen. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding

kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering,

beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 5: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op éénentwintigduizend euro (21,000 EUR),

vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één

honderd twintigste (1/120e1 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de

vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één

zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering,

die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een

statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan (let Belgisch Steatsblad

F.

G.

A.

B.

D.

nad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 11: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 12: CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

Artikel 13: DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om elf uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Artikel 15: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op " 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 16: BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

; Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een landere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 17: VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de rechtbank hun benoeming heeft bevestigd overeenkomstig artikel 184, § 2, van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te ; doen.

De vereffenaar(s) moet(en) overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen

" verslag uitbrengen bij de rechter, tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184, § 5, van het Wetboek van vennootschappen.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan, tenzij de vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184, § 5, van het ; Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-1 ^ ^y ^ - " - .` A p

L _^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor. behouden aanehet Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het resterend actief van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun

aandelenbezit.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening

in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

10 er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig

; vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelfs rato van hun aandelenbezit.

Artikel 18 : VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal warden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

"

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde

griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in mei 2016

- De comparanten beslissen tevens onder voormelde opschortende voorwaarde, met éénparigheid

van stemmen aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur;

;* de naamloze vennootschap "ZAKENKANTOOR DE NEVE", hier tegenwoordig en verklarende dit

mandaat te aanvaarden voor de voormelde duur. De naamloze vennootschap "ZAKENKANTOOR

" DE NEVE" beslist om haar gedelegeerd bestuurder, de heer LOOTENS Philippe, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap "ZAKENKANTOOR DE NEVE" voor de duur van haar zaakvoerdersmandaat. De heer LOOTENS Philippe, hier tegenwoordig, verklaart dit mandaat te aanvaarden.

;* De gewone commanditaire vennootschap "SOCAFIN", RPR Gent afdeling Gent BTW BE 0556.759.907, met zetel te 9800 Deinze, Loskaai 17, opgericht op 19 juif 2014, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli daarna, onder nummer 14147427", hier tegenwoordig en verkiarende dit mandaat te aanvaarden voor de voormelde duur. De gewone commanditaire vennootschap "SOCAFIN", beslist om haar zaakvoerder, de heer LAGRANGE Tom, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de gewone commanditaire vennootschap "SOCAFIN" voor de duur van haar zaakvoerdersmandaat. De heer LAGRANGE Tom, hier tegenwoordig, verklaart dit mandaat te aanvaarden.

- Volmacht wordt gegeven aan "TITECA ACCOUNTANCY BRUGGE" naamloze vennootschap, met kantoor te 8000 Brugge, Oude Oostendse Steenweg 77, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij aile formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel afgeleverd voor registratie teneinde neerleg ging op

de rechtbank van koophandel

Nicolas Verstraete, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte van de akte van 16 september 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

^ a _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

22/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1.

h de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de RG ELEG D



i





10 DEC. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANerIE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0562.876.350

Benaming

(voluit) : De Neve Advieskantoor

(verkort) : DNA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dentergemstraat 64 - 9800 WONTERGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 Wetboek van Vennootschappen)

neerlegging van het bijzonder verslag dd. 29-10-2014 opgesteld door het bestuursorgaan en van het controleverslag dd. 27-10-2014 opgesteld door de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar bestuurder Sven Vansteelant.

Tom Lagrange, zaakvoerder

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16533-0428-015

Coordonnées
DE NEVE ADVIESKANTOOR, AFGEKORT : DNA

Adresse
DENTERGEMSTRAAT 64 9800 WONTERGEM

Code postal : 9800
Localité : Wontergem
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande