DE NIEUWSBRON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE NIEUWSBRON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.202.572

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 25.08.2014, NGL 24.09.2014 14596-0391-015
29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.08.2013, NGL 26.11.2013 13668-0022-015
08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.08.2012, NGL 04.10.2012 12602-0349-015
30/05/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.202.572

Benaming

(voluit) : De Nieuwsbron

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aalterbaan 159, 9990 Maldegem

Onderwerp akte : Neerleggen van verslagen

Neerleggen van verslagen:

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 4 Maart 2011

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 7 April 2011

- Verslag van de bedrijfsrevisor inzake de geplande quasi-inbreng d.d. 4 Maart 2011

Van Poucke Jurgen, Zaakvoerder

lIIl~u~~~ui~u~u~wu~1~

" 1181185

be

E

st:

14/03/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 -03- .2011

RECHTBANK VAN KOOPle-lff L TE GENT

ion RI i





*11039772*

:; Ondernemingsnr :

Benaming : DE NIEUWSBRON

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Aalterbaan 159

9990 Maldegem

Onderwerp akte :OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 28 februari 2011, is!

opgericht door :

1/ De heer VAN POUCKE Jürcen Alain Maurice Jozef, geboren te Brugge op 10 juli 1971,,

echtgenoot van hierna genoemde mevrouw PIERT Evelyne,wonende te 9990 Maldegem, Sint-!

Jansherenplein 3.

2/ Mevrouw PIERT Evelyne Anne Marie Lucien, geboren te Brugge op 1 mei 1975, echtgenote van:

voornoemde heer Jürgen Van Poucke, wonende te 9990 Maldegem, Sint-.Jansherenplein 3.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE NIEUWSBRON" met!

maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Aalterbaan 159.

De vennootschap heeft als doel :

- Detailhandel in kranten en kantoorbehoeften in gespecialiseerde winkels, Lotto-verkooppunt,!

verkoop van boeken, tijdschriften, magazines.

- Detailhandel in tabaksproducten in gespecialiseerde winkels.

- Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment.

- Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (Koude Bakkers); verkoop!

van belegde broodjes, diverse snacks.

- Tussenpersoon in de handel bij verhuur van Auto's en Bestelwagens aan particulieren en! zelfstandigen.

- De aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

- Het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een! erfpacht.

- Diverse dienstverleningen : het opmaken van plaatsbeschrijvingen bij huur/verhuur of bouwwerken. De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen! waarnemen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van onroerende, roerende of financiële aard die, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan! kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke! wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel van haar! maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen,! die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen! en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van; neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ ; 18.600,001, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam. met ieder een breukwaarde. van éénhonderdste.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

" mod 2.1

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

1/ De heer Jürgen VAN POUCKE voornoemd verklaart in te schrijven voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke gedeeltelijk volstort worden voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

2/ Mevrouw Evelyne PIERT voornoemd verklaart in te schrijven voor vijftig (50) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke gedeeltelijk volstort worden voor drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00).

Het saldo, hetzij TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerders, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Ailes wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders, met bezoldigd mandaat, voornoemde heer VAN POUCKE Jürgen, en voornoemde mevrouw PIERT Evelyne hier beiden aanwezig, die aanvaarden. De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanweziaheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschapoeliik jaar begint de eerste april en eindigt de éénendertigste maart van ieder jaar. De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de laatste maandag van augustus om 19 uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan boekhoudkantoor De Deyne Gino BV BVBA, te 9980 Sint-Laureins, Leemweg 34/101 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN

1/ overgangsregeling zaakvoerders

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De aldus statutair benoemde zaakvoerders, hebben verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste maandag van augustus in 2012.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 maart 2012.

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf datum verlijden der akte oprichting. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel ter publicatie in het Belgisch Staatsblad

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd : expeditie van de oprichtingsstatuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 23.09.2015 15595-0196-015
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 29.08.2016, NGL 04.10.2016 16641-0007-015

Coordonnées
DE NIEUWSBRON

Adresse
AALTERBAAN 159 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande