DE PAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE PAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.931.152

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.07.2013, NGL 25.07.2013 13351-0105-014
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.07.2012, NGL 29.08.2012 12477-0281-013
12/05/2011
ÿþOndernemingsnr : © 3 " . 3 4 .4

Benaming :

(voluit): DE PAU

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Marktstraat 49 - 9990 MALDEGEM

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lonli23,

Vs behr aar Belt Staal"

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bart Vandeputte te Brugge op zevenentwintig april tweeduizend en elf, nog te registreren, dat

1/ Mevrouw Kelly DE PAU, geboren te Eeklo op 16 november 1980, wonende te 9990 Maldegem, Boudewijn Lippensstraat 11 bus 3, ongehuwd, en

2/ De heer Dieter DE ROO, geboren te Eeklo 27 juli 1986, wonende te 9990 Maldegem, Veldstraat 87, ongehuwd,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbepaalde duur, met volgende kenmerken:

1. NAAM: `DE PAU'

2. ZETEL: 9990 Maldegem, Marktstraat 49

3. DOEL:

1. Het doel van de vennootschap is in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden:

groot- en kleinhandel in boeken, dag- en weekbladen, revues, magazines, modepatronen, verkoop en verhuur van CD's, DVD's en andere mediadragers en van muziekstukken;

groot- en kleinhandel in papierwaren, bureelmateriaal, kantoorbenodigdheden en kantoormachines, telefoonkaarten, GSM-toestellen, wens-, prent- en briefkaarten, postzegels, fantasieartikelen, souvenirs, geschenken, speelgoed, caddeaubons, uurwerken en dergelijke meer; kleinhandel in snoepgoed, producten van suikerbakkerij, roomijs, voorverpakte snacks, frisdranken, water en andere niet-alcoholische en alcoholische dranken;

kleinhandel in sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen;

het verhandelen van weddenschappen op lotto en andere kansspelen, toegelaten door het ministerie van financiën; de uitbating van een lotto-depot, een tiercé-kantoor en aanverwanten;

- de uitbating van een kopiecenter, onder meer door het voorzien van accommodaties en het uitvoeren in

selfservice en/of in full-service van alle formaat ontwerp- en kopieerwerk en printing, alsook het voeren van

alle bijkomende apparatuur en service die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks te maken kan hebben;

de organisatie van tentoonstellingen en workshops

het optreden als tussenpersoon in de handel door aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en

vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

Deze lijst geldt als voorbeeld en is niet beperkend.

2. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, waarvan haar maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Tevens kan zij het mandaat van bestuurder en/of vereffenaar van vennootschappen uitvoeren.

3. De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn, met inbegrip van alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen]

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voorbehouden ,aan het BëlgisiilFi Staatsblad Luik B - vervolg

! voor haar ontwikkeling.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten i behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheelanaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

7. Het verlenen van investering- en beleggingsadvies

8. Het uitbaten en beheren van landbouw- en tuinbouwactiviteiten, pachten van gronden en handel drijven in land en tuinbouw producten en aanverwanten.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als !` tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

4. KAPITAAL: 18.600,00 EUR, verdeeld in 100 aandelen op naam zonder nominale waarde. s Het kapitaal is volledig geplaatst en er werd op gestort in geld voor 113` op de rekening nr BE80 0016 4076 2777 bij BNP Panbas Fortis.

5. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de 1 Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Onmiddellijk na de oprichting werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw Kelly DE PAU, wonende te 9990 Maldegem, Boudewijn Lippensstraat 11 bus 3, die haar functie slechts zal kunnen opnemen na de neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel.

6. CONTROLE

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer coin- missarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

7. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei, in de zetel van de vennootschap of op elke plaats in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering zal voor het eerst bijeenkomen in 2012.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

In een buitengewone algemene vergadering is voor een statutenwijziging de aanwezigheid noodzakelijk van aandelen die ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een statuten wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

8. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op I januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

9. WINSTBESTEMMING

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste 11205E vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze 1110e van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders l verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.



























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge



















































Luik B - vervolg

lGeen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

10. VEREFFENING

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerders) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege

vereffenaar(s).

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa

onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het

kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, i hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in. een groter gedeelte werden volgestort.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Voor- behouden ° aân tibt

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte .

Bart VANDEPUTTE

Notaris

Spiegelrei 47 - 8000 BRUGGE

T 050 33 58 50 - F 050 33 66 43

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE PAU

Adresse
MARKTSTRAAT 49 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande