DE POUDRIERE

Divers


Dénomination : DE POUDRIERE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 476.962.361

Publication

30/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0476.962.361

Benaming (voluit) : DE POUDRIÈRE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Burgemeester De Rouckstraat 13

9890 Gavere (Dikkelvenne)

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

IIVN~YMYNDIVMONY'~IIVI~IN

*1909137

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Debbie Hebbelinck te Kortemark op twee april tweeduizend veertien, geregistreerd te Oostende 1 op 11 april 2014, vijf blad(en), geen verz, boek: 771, blad 29, vak 1, Ontvangen: vijftig euro (¬ 50), De Adviseur Heidi GRYSON (getekend).

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE POIJDRIERE", volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de reeds eerder genomen beslissing tot; zetelverplaatsing naar huidig adres door de algemene vergadering gehouden op 7 december 2009,; bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2010, onder nummer 10000528.

ji Artikel 2: Er wordt een eerste zin toegevoegd aan dit artikel als volgt:

"De zetel is gevestigd te 9890 Gavere, Burgemeester De Rouckstraat 13",,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering érkent kennis te hebben genomen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 maait 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van; driehonderdzesenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 376.500,00), waarop tien procent (10%) roerende, voorheffing verschuldigd is, hetzij zevenendertigduizend zeshonderdvijftig euro (¬ 37.650,00), en dit door=

;; onttrekking aan de beschikbare reserves.

Aile aandeelhouders verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (hierna WIB) te willen inbrengen in het kapitaal van de; vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%); van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 WIB.

DERDE BESLUIT

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, beslist de vergadering het kapitaal te verhogen' met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde; driehonderdachtendertigduizend achthonderdvijftig euro (¬ 338.850,00) om het kapitaal te brengen van honderd( en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 112.500,00) op vierhonderdeenenvijftigduizend driehonderdvijftig euro (¬ ' 451.350,00), met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden;

!i aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

Vergoeding voor de inbreng "

Ter vertegenwoordiging van deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van driehonderdachtendertigduizend; achthonderdvijftig euro (¬ 338.850,00) voorafgaandelijk aan de akte overeenkomstig artikel 606 van heli wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE78 7430 5496 7486; bij KBC Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest op 29 maart 2014, dat; aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde;

!: kapitaalverhoging van driehonderdachtendertigduizend achthonderdvijftig euro (¬ 338.850,00) daadwerkelijk' verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderdeenenvijftigduizend; driehonderdvijftig euro (¬ 451.350,00) vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van waarde.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen.

Artikel 5: De tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdeenenvijftigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 451.350,00) en is verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist de statutaire bepalingen aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur gehouden op 5 december 2011, geregistreerd op het eerste kantoor der registratie te Kortrijk op 21 december 2011, twee bladen, geen renvooien, Boek 6/183, Blad 05, Vak 21, Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 ¬ ), getekend voor de eerst aanwezend inspecteur Desender, tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, ais volgt:

Artikel 7: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

Artikel 18: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten warden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist artikel 10 van de statuten aan te passen aan de thans vigerende wetgeving inzake de mogelijkheid tot het aanwijzen van rechtspersonen als bestuurder.

Artikel 10: De tweede alinea van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanpassing van artikel 27 van de statuten aan de thans vigerende wetgeving inzake ontbinding en vereffening van vennootschappen, meer bepaald door toevoeging dat de benoeming van de vereffenaar(s) gebeurt onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

Artikel 27: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet. Hij/Zij wordt/worden bovendien gemachtigd om alle handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging van de algemene vergadering vereist."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

T$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Voce behouden aan hot Belgisch Staatsblad

, mod t1.1

Debbie Hebbelinck

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 2 april 2014; gecoordineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 14.02.2014 14038-0398-013
18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 11.12.2012 12662-0417-012
27/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 21.02.2012 12042-0208-013
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 18.02.2011 11039-0260-012
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 11.12.2009 09885-0203-012
29/04/2009 : GEA026852
18/02/2009 : GEA026852
28/12/2007 : GEA026852
19/01/2007 : GEA026852
09/01/2007 : GEA026852
27/01/2006 : GEA026852
13/01/2005 : GEA026852
24/12/2003 : GEA026852
17/12/2003 : GEA026852
14/11/2003 : GEA026852
14/01/2003 : GEA026852
24/10/2002 : GEA026852
09/03/2002 : GEA026852

Coordonnées
DE POUDRIERE

Adresse
9890 Gavere (Dikkelvenne)

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande