DE RAEDT ALGEMENE BOUWONDERNEMING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE RAEDT ALGEMENE BOUWONDERNEMING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.806.497

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14230-0504-013
04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 30.05.2013 13140-0446-013
15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 10.05.2012 12113-0253-013
06/01/2012
ÿþMoei Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 E. 12. ril

DENDGUrgOONDE

Voor-

behoudE

aan hel

Belgisc

Staatshl,

11I 111IIIVVVIINNIIIIIIII

*12004754*



Ondernemingsnr : Benaming 0462.806.497

(voluit) : N.V. DE RAEDT ALGEMENE BOUWONDERNEMING

(verkort) : naamloze vennootschap

Rechtsvorm : 9270 Laarne (Kalken), Zomerstraat 30.

Zetel : OMZETTING KAPITAAL  OMZETTING AANDELEN - WIJZIGING STATUTEN - AANNEMING NIEUWE STATUTEN - ONTSLAG EN HERBENOEMING BESTUURDERS - MACHTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte :



Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van Steenberge te Laame op drieëntwintig december tweeduizend en elf, neer te leggen ter registratie, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering' van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N.V. DE RAEDT ALGEMENE: BOUWONDERNEMING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laame (Kalken), Zomerstraat 30.

Welke met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen nam:

EERSTE RESOLUTIE

De vergadering beslist het kapitaal om te zetten van Belgische frank naar euro, zodat het kapitaal thans, éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) bedraagt. De vergadering beslist dienovereenkomstig artikel 5 van de statuten aan te passen.

TWEEDE RESOLUTIE

De vergadering beslist de aandelen aan toonder af te schaffen en om te zetten in aandelen op naam.

En terstond werd het aandelenregister ingevuld en ondertekend door de aandeelhouders en werden de

gedrukte aandelen vernietigd bij akte.

DERDE RESOLUTIE van artikel 8 van de statuten te

Dienovereenkomstig beslist de vergadering de eerste twee zinnen

schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst.

VIERDE RESOLUTIE

De vergadering beslist artikel 18 van de statuten, met als titel "OPROEPING" te schrappen en te vervangen'

door een nieuwe tekst.

VIJFDE RESOLUTIE

De vergadering beslist artikel 19 van de statuten, met als titel "DEPONERING VAN AANDELEN" te,

schrappen.

ZESDE RESOLUTIE

De vergadering beslist een nieuw alinea toe te voegen aan artikel 26 van de statuten in verband met de'

schriftelijke besluitvorming op de algemene vergadering.

ZEVENDE RESOLUTIE

De vergadering beslist in de statuten de woorden "algemeen bestuurder" telkens te vervangen door de

woorden "gedelegeerd bestuurder".

ACHTSTE RESOLUTIE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bljlagen lsij getB-elgisth- Stáutsblat1 06/0172012 - Annexes cru 1Clbnitënr bélgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist in de statuten de woorden "de Vennootschappenwet" te schrappen en te vervangen door de woorden "het Wetboek van Vennootschappen"; alsook om iedere verwijzing naar wetsartikelen uit het Wetboek van Vennootschappen te schrappen.

NEGENDE RESOLUTIE

De algemene vergadering beslist om de statuten te vervangen door een nieuwe tekst, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen en met het Wetboek van Vennootschappen, als volgt:

1. Naam - rechtsvorm: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "N.V. DE RAEDT ALGEMENE BOUWONDERNEMING".

2. Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9270 Laame (Kalken), Zomerstraat

30.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden : om het even welke industriële, burgerlijke-, handels-, financiële-, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het bereiken van het maatschappelijk doel met name :

- aanneming van algemene bouwwerken en oprichten van gebouwen en woningen voor alle gebruik en in de ruimste zin,

- het aannemen en uitvoeren van alle soorten bouw-, verbouwings- en veranderingswerken;

- ondememing voor industriebouw, bouwwerken, dakwerken, gevelwerken, en alle werkzaamheden in verband met het optrekken en oprichten van gebouwen, inbegrepen pleister- en voegwerken, dakbedekking werkzaamheden, stukadoorswerken, metsel- en bezettingswerken, betegelingswerken, betonwerken, bevloeringswerken, schilder- en behangwerken, Loodgieterij en schrijnwerkerij, alsmede alle werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze voltooiingswerken in de mate dat zij door onderaannemers uitgevoerd worden.

De aankoop, verkoop en verhuur van alle materialen en producten nodig in verband met bovenstaande activiteiten en dit in de meest uitgebreide zin.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroeps-verenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in nauwe samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan eveneens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen en voorschriften.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

4. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij mag vervroegd ontbonden worden bij de beslissing van de algemene vergadering.

5. Kapitaal - aandelen: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd naar keuze van de respectieve aandeelhouder(s).

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

6. Bestuur - vertegenwoordiging: Behoudens in de gevallen waar de wet anders toelaat, wordt de vennootschap bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Zo aan de wettelijke criteria is voldaan, kan worden volstaan met twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, hetzij door twee bestuurders samen optredend.

Tenzij wanneer de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt, is het bestuurders-mandaat onbezoldigd; normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke zij kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

7. Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem, behoudens in de gevallen van wettelijke schorsing.

8. Boekjaar - winstverdeling: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voor-

bèt.auden

" aan het Belgisch Staatsblad

9. Ontbinding: Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de

algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TIENDE RESOLUTIE

De vergadering beslist het ontslag van mevrouw VAN IMSCHOOT Antoinette, wonende te 9070 Destelbergen, Graaf Wichmanstraat 15, als bestuurder van de vennootschap te aanvaarden en haar algehele décharge te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

ELFDE RESOLUTIE

De vergadering beslist te herbenoemen als bestuurders voor een duur van zes jaar:

- de heer DE RAEDT Octaaf, wonende te 9070 Destelbergen, Graaf Wichmanstraat 15 ;

- de heer DE RAEDT Mario, wonende te 9270 Laarne (Kalken), Zomerstraat 30.

Zij verklaren dit mandaat te aanvaarden.

TWAALFDE RESOLUTIE

De vergadering beslist aan de raad van bestuur de machten toe te kennen om boven aangehaalde beslissingen uit te voeren, om de statuten te coördineren en om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en verbetering van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen de herbenoemde bestuurders met algemene stemmen te herbenoemen als gedelegeerd

bestuurder: de heer DE RAEDT Mario voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard Van Steenberge,

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de akte (afgeleverd voor de formaliteit van de registratie)

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 23.06.2011 11201-0519-014
26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 20.05.2010 10124-0175-014
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 02.07.2009 09355-0177-014
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.05.2008, NGL 27.05.2008 08164-0256-014
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 08.05.2007 07137-0295-013
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 02.06.2015 15143-0569-013
08/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.05.2005, NGL 06.06.2005 05207-3202-015
09/12/2004 : GE188683
06/07/2004 : GE188683
27/08/2003 : GE188683
14/08/2002 : GE188683
09/03/2002 : GE188683
04/07/2001 : GE188683

Coordonnées
DE RAEDT ALGEMENE BOUWONDERNEMING

Adresse
ZOMERSTRAAT 30 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande