DE RETARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RETARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.746.908

Publication

14/02/2014
ÿþVoor

btihnlidoel

aan het

Betr~i~~l1

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4il~lr rIG f1L.s_r. ~ r r.,N ~e" .~i

VAN F:Q~PHlaf~i~~L ~

-5 FER. 2014

DEN ZMC3NDE

111111.1p1121,171M111111

ancfarnelningsnr : 0538.746.908

Benaming

(voluit) DE RETARD

(verkort)

Rechtsvorm ° B.V.B.A.

Zetel _ Stationsstraat 64 - 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap

dd. 31 december 2013 heeft met eenparigheid van stemmen het ontslag beslist van de heer

Andy Vanderpoorten als zaakvoerder. Zijn ontslag treedt in voege op 31 december 2013.

Cynthia Van Der Haegen

Zaakvoerder

op de laatvte tslx Vaii kte t_'," vtenneiden : Recto : Nam hoedanigheid ven de ineunlenterende notaris, netrij van de perso(o)r1(e11)

bevoegd de rechtspersoon ten manzien van derden te vertegen voordigen Vomi) Naam en handtekening.

30/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRfFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 SEP. 2013

DENCIDekMONDE

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

!1111j1 J1111

" 13148

Ondernemingsnr : sb11, î 4 6 9(z)~

Benaming

(voluit) : DE RETARD

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9400 Ninove, Stationsstraat 64

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove, de dato 18 september 2013

blijkt:

11 Dat tussen:

A. Mevrouw Van Der Haegen Cynthia, geboren te Ninove op 28 september 1966, echtgenote van de heer De Dobbeleer Patrick Gustaaf, wonende te 9400 Ninove, Preulegem 30 bus 1.

B. De heer Vanderpoorten Andy, geboren te Geraardsbergen op 14 april 1982, ongehuwd, wonende te 9400 Ninove, Graanmarkt 5.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam DE RETARD, en reet zetel te 9400 Ninove, Stationsstraat 64.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van een café met eetgelegenheid;

- de verkoop van loterijen en kansspelen;

- de uitbating van caféspelen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan bovendien persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tegen vergoeding tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming, en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 60 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van één/derde door inbreng in geld.

41 Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

61 Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

71 Dat als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, zijn aangesteld:

A. Van Der Haegen Cynthia, voornoemd;

B. Vanderpoorten Andy, voornoemd;

C. De Dobbeleer Stefanie, wonende te 9400 Ninove, Preulegem 30 bus 1.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2014, met dien verstande dal de vennootschap alle verrichtingen sedert 1 september 2013 namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

w

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 16.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of Indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen,

111 Dat als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: COFIAC, met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 113/8, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte

Voor-

behouden aan het Beigisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE RETARD

Adresse
STATIONSSTRAAT 64 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande