DE RIDDER

Divers


Dénomination : DE RIDDER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 477.070.051

Publication

08/10/2014
ÿþ " MM Marri 19.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0477.070.051

Benaming

(voluit) : DE RIDDER

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bosstraat 142, 9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een onderhandse akte, neergelegd ter registratie op 29 september 2014 dat :

Is bijeengekomen op 1 juli 2014 :

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Gewone Commanditaire, Vennootschap "DE RIDDER" met zetel te 9255 Buggenhout, Bosstraat 142, opgericht bij onderhandse akte op 1 maart 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 maart daarna onder nummer, 20020323-620, en waarvan de statuten werden gewijzigd bij onderhandse akte op 14 augustus 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 september daarna onder nummer 13146626.

Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling: Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0477.070.051.

SAMENSTELLING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Zijn aanwezig, de volgende aandeelhouders, eventueel vertegenwoordigd als gezegd, die naar zij verklaren de volgende aandelen bezitten:

1.Anne De Ridder, NN 591210 274 70 , wonende te 9255 Buggenhout, Bosstraat 142, beherende vennoot en onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk

Eigenares van negen (9) aandelen zonder nominale waarde

2. Frank Van Causbroeck, NN 510109 073 56, wonende te 9255 Buggenhout, Bosstraat 142, beherende

vennoot en onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk ;

Eigenaar van negen (9) aandelen zonder nominale waarde

3. Philippe Van Causbroeck, NN 880827 343 72, wonende te 9255 Buggenhout, Bosstraat 142, stille

vennoot;

Eigenaar van één (1) aandeel zonder nominale waarde

4. Charlotte Van Causbroeck, NN 860527 324 28, wonende te 2020 Antwerpen,

Camille Huysmanslaan 40 bus 1;

Eigenares van één (1) aandeel zonder nominale waarde

Totaal vertegenwoordigde aandelen: twintig (20) zonder nominale waarde, die elk één / twintigste deel van

het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen:

OPENING VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om 10 uur. De vergadering wordt voorgezeten door Anne De Ridder. Gelet

op het beperkt aantal aanwezigen, wordt er verder niet overgegaan tot de vorming van een bureau.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter verklaart :

A. Dat de huidige algemene vergadering werd belegd om te beraadslagen en te besluiten over volgende

agenda:

1. Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato zeventien juni tweeduizend veertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

2. Verslag van de zaakvoerder over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng In natura en de kapitaalverhoging.

3. Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, verhoging van het kapitaal door inbreng van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweeëntachtig duizend achthonderd euro (¬ 82.800,00), om het kapitaal te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op drieëntachtig duizend achthonderd euro (¬ 83.800,00), door uitgifte van zesenzeventig (76) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande Op de laatste blz van luik J3 vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrurnt.nte:ende notaris, hetzij van de perso:o.nienr bevoegd de rechtspersoon ten aanzien va' derden te vertegenwoordigen

Verso Naaar en handtekening,

bef az Be Sta

i







\__

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 9 SEP. 201+

LFDELtNGDMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen. De zesenzeventig (76) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de inbrengers als vergoeding voor de inbreng van de schuldvorderingen, zijnde de vorderingen tot een dividenduitkering, die zij lastens de Vennootschap bezitten. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

4. inschrijving en storting op de nieuwe aandelen.

5. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

6. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

7. Coördinatie van de statuten.

B. Dat het kapitaal thans duizend euro (¬ 1.000,00) bedraagt, verdeeld in twintig aandelen (20) zonder

nominale waarde die elk één ! twintigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

C. Dat op huidige algemene vergadering de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigd is, zodat zij rechtsgeldig is samengesteld om te beraadslagen en te besluiten over de punten op de agenda, zonder dat verantwoording dient gegeven te worden over de wijze van bijeenroeping.

D. Dat de vennootschap geen andere effecten heeft uitgegeven.

E. Dat de zaakvoerder, Anne De Ridder, voornoemd, alhier aanwezig is.

F. Dat de vennootschap geen commissaris heeft benoemd.

G. Na vorenstaande algemene toelichtingen stelt de voorzitter voor van de onderscheiden punten op de

agenda één na één te bespreken en terzelfdertijd één na één ter stemming aan de vergadering voor te leggen. De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. Zij stelt vast dat zij geldig werd

samengesteld en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen en te besluiten. De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda:

UITWERKING VAN DE AGENDA EN STEMMINGEN

Na beraadslaging, gaat de vergadering over tot de volgende besluiten bij eenparigheid van stemmen:

1. Eerste Besluit

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de buitengewone algemene vergadering van zeventien juni laatstleden houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van tweeënnegentig duizend euro (92.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij negenduizend tweehonderd euro (9.200,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het dividend werd toegekend als volgt:

o aan de beherende vennoot, Anne De Ridder, voornoemd ten belope van een bruto-dividend van éénenveertig duizend vierhonderd euro (¬ 41.400,00);

o aan de beherende vennoot, Frank Van Causbroeck, voornoemd, ten belope van een bruto-dividend van éénenveertig duizend vierhonderd euro (¬ 41.400,00);

o aan de stille vennoot, Philippe Van Causbroeck, voornoemd, ten belope van een bruto-dividend van vierduizend zeshonderd euro (¬ 4.600,00);

o aan de stille vennoot, Charlotte Van Causbroeck, voornoemd, ten belope van een bruto-dividend van vierduizend zeshonderd euro (¬ 4.600,00);

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De aandeelhouders hebben verklaard dit dividend overeenkomstig artikel 537 WiB ónmiddellijk en-volledig te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

2. Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag de dato 1 juli laatstleden opgesteld door de zaakvoerders over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

3. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, tot verhoging van het kapitaal door inbreng van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweeëntachtig duizend achthonderd euro (E 82.800,00), om het kapitaal te brengen van duizend euro (E 1.000,00) op drieëntachtig duizend achthonderd euro (¬ 83.800,00), door uitgifte van zesenzeventig (76) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap.

Zijn hier tussengekomen:

1. Anne De Ridder, voornoemd, die verklaart in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van haar vordering op uitkering van het tussentijds dividend voor een netto waarde van zevenendertig duizend tweehonderd zestig euro (¬ 37.260,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voór> behouden aan het Belgisch Staatsblad

2. Frank Van Causbroeck, voornoemd, die verklaart in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging door ' inbreng van zijn vordering op uitkering van het tussentijds dividend voor een netto waarde van zevenendertig duizend tweehonderd zestig euro (¬ 37.260,00).

3. Philippe Van Causbroeck, voornoemd, die verklaart in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van zijn vordering op uitkering van het tussentijds dividend voor een netto waarde van vierduizend honderd veertig euro (¬ 4.140,00).

4. Charlotte Van Causbroeck, voornoemd, die verklaart in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van haar vordering op uitkering van het tussentijds dividend voor een netto waarde van vierduizend honderd veertig euro (¬ 4.140,00).

6. Uitgifte van nieuwe aandelen

De algemene vergadering besluit tot uitgifte van zesenzeventig (76) aandelen zonder nominale waarde, met

toekenning van deze aandelen aan de inbrengers, zijnde als volgt:

° aan Anne De Ridder, voornoemd vierendertig (34) aandelen voor de door haar gedane inbreng;

° aan Frank Van Causbroeck, voornoemd, vierendertig (34) aandelen voor de door hem gedane inbreng;

° aan Philippe Van Causbroeck, voornoemd, vier (4) aandelen voor de door hem gedane inbreng;

° aan Charlotte Van Causbroeck, voornoemd, vier (4) aandelen voor de door haar gedane inbreng.

4. Vaststelling kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeëntachtig duizend achthonderd euro

(¬ 82.800,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

drieëntachtig duizend achthonderd euro (¬ 83.800,00), vertegenwoordigd door zesennegentig (96) aandelen

zonder vermelding van waarde.

5. Wijziging van artikel vijf van de statuten.

tje algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het artikel vijf van de statuten aan te

passen aan de genomen beslissing en dienaangaande artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende

tekst:

"ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëntachtig duizend achthonderd euro (83.800,00 EUR),

vertegenwoordigd door zesennegentig (96) aandelen zonder vermelding van de waarde, die elk

een/zesennegentigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

SLOT

Na afzonderlijke stemming van alle voormelde agendapunten wordt tot slot het geheel van de voorgestelde

wijzigingen gestemd en worden deze alle aanvaard en bevestigd met éénparigheid van stemmen.

Aangezien alle punten van de agenda afgehandeld zijn, wordt de vergadering gesloten.

Opgemaakt te Buggenhout, op 1 juli 2014.

Anne De Ridder

Zaakvoerder

Op de Matste blz van Lu¬ k B vermelden Recto Naam en hoedanigheid  arp dr instrumenterende notaris heul van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsperscon ten aanzien van derden te verteq nv,onrdigen

Verso Naam en handtekenir,.;

26/09/2013 : DET000499
01/10/2002 : DET000499
23/03/2002 : DEA009193

Coordonnées
DE RIDDER

Adresse
Zetel : Bosstraat 142, 9255 Buggenhout

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande