DE RIDDER - VERHULST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RIDDER - VERHULST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.649.472

Publication

17/10/2014
ÿþ Md Word iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Soldatendreef 1A-1B te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onclerwer. akte Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

tin een akte verleden voor ons, meester Joost VERCOUTEREN, notaris met standplaats te Beveren op 27: augustus 2014, geregistreerd te Sint-Niklaas op 1 september 2014, register 5, boek 600, bled 87, vak 6, blijkt dat:

Is BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE RIDDER-VERHULST", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Soldatendreef 1A-1B. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent afdeling Dendermonde met BTW-nummer 0456.649.472.

De vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris André Depuydt niet standplaats te Rupelmonde op 04 december 1995, houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29' december 1995 onder nummer 951229-516,

Wijziging boekjaar en jaarvergadering ingevolge akte verleden voor notaris André Depuydt niet standplaats te Rupelmonde op 28 december 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2002 onder nummer 20020122-918 en waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vèrvulling van de wettelijke formaliteiten.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

Op 14 augustus 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

Op 20 augustus 2014, heeft de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Conscius bedrijfsrevisoren gevestigd te 9100 Sint-Niklaae, Gentsebaan, 71A bus 101. vertegenwoordigd door de heer G. Koslowski op 20 augustus 2014, overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt: -

Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 30-06-2014 aangesteld door de heer Roby De Ridder, zaakvoerder' van de BVBA DE RIDDER - VERHULST om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het, Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 31-05-2014, van de BVBA DE RIDDER VERHULST. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten, van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van E 2.205.910,69 en een netto actief van ;¬ 2.045.672,47.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passive per 31-05-2014  op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld  volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap Op de laatste blz. van Luik B, vermelden: Recto: Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

1111111§j!,111111

1/2/

bah aa Bel Stai

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

7 8 OKT. 2014

AFDELMeNDERMONDE

Ondernemingsnr 0456.649.472

Benaming

(voluit): DE RIDDER-VERHULST

{verkoro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen

worden door de vereffenaar.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Niklaas, 20-08-2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski

Vennoot-Bedrijfsrevisor

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Beveren, Peperkoren, 16.

De tweede zin van artikel 2 van de statuten wordt geschrapt en herschreven als volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Peperkoren, 16.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap, die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Conscius bedrijfsrevisoren gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan, 71A bus 101, vertegenwoordigd door de heer G. Koslowski op 20 augustus 2014, overeenkomstig artikel 181§1 het wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 mei 2014.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Dendennonde van de benoeming van de na gemelde vereffenaar.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van deze vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Dendermonde overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna

volgende statutaire zaakvoeder van rechtswege ontslagnemend is:

- de heer Roby De Ridder, voornoemd.

Hem wordt kwijting gegeven voor zijn bestuur.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar: de heer Roby De Ridder,

voornoemd.

ZESDE BESLISSING

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt..

Behoudens bijzopdere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen' door de vereffenaar,

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

ACHTSTE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De veigadered tieeist de statuten als volgt te wijzigen:

Voor-

tehorticejlien

aan hot

Bolgisch

Staatsbad

- De tekst van de één van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

is in vereffening. Haar benaming luidt "DE RIDDER-VERHULST ".

- De tekst van artikel vier van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst;

De vennootschap bestaat met ingang van zevenentwintig augustus tweeduizend veertien, enkel nog voor

haar vereffening.

ONROERENDE GOEDEREN

De algemene vergadering beslist dat het de bedoeling zal zijn om bij de sluiting van de vereffening de hierna beschreven onroerende goederen aan de vennoten tot te bedelen, te weten

GEMEENTE BEVEREN

Gemeentenummer 46003

Twee werkplaatsen met alle aanhorigheden en grond, gestaan en gelegen te Beveren, eerste afdeling, Soldatendreef, nr VA en 1/B, gekend ten ten kadaster sectie B nummer 647/P, groot vijfhonderd zestig vierkante meter en nr 647/R groot vierhonderd drieënnegentig vierkante meter en thans gekend ten kadaster Soldatendreef, 1/A en +1/A, sectie B nummer 0647X met een oppervlakte van dertig vierkante meter en sectie , B nummer 0647Y met een oppervlakte van duizend drieëntwintig vierkante meter.

Oorsprong van eigendom

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE RIDDER-VERHULST' met zetel te Beveren, Soldatendreef, 1/A en 1/B, is eigenares van voorschreven goederen ingevolge akte verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde, houder der minuut en notaris Joost Vercouteren te Beveren op 04 december 1995, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 26 december 1995, boek 4915 nummer 3, houdende aankoop jegens de Vereniging zonder winstgevend doel "VLAAMSE JUDOFEDERATIE" met maatschappelijke zetel te Zele, Lange Akker nr. 10.

GEMEENTE BEVEREN

Gemeentenummer : 46003

In het complex, bestaande uit showroom met twee appartementen en garagewerkplaats, te Beveren aan de Kallobaan, nr 78, ten kadaster gekend sectie B nr 474/9 2 groot éénenzestig centiare en nr 647fr groot veertien are zeven centiare, samen groot volgens titel en kadaster veertien are achtenzestig centiare thans gekend ten kadaster sectie B nr. 647Z met een dezelfde oppervlakte.

Oorsprong van eigendom

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE RIDDER-VERHULST" met zetel te Beveren, Soldatendreef, 1/A en 1/B, is eigenares van voorschreven goederen ingevolge akte verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 30 september 2002, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 12 november 2002 onder formaliteitsnummer 55-T-12/11/2002-1045, houdende aankoop jegens de echtgenoten Henri Alfons Marie Verhulst-Seghers Annie Marie te Beveren.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

TIENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ELFDE BESLISSING

De comparanten geven bijzondere volmacht met recht van in de plaats stelling aan AKANTA, & PARTNERS NV, boekhouding-fiscaliteit, gevestigd te 9140 Temse-Steendorp, Kapelstraat, 299, vertegenwoordigd door haar ; volmachtdrager om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder * de .B.T.W.' alsook te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

'

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH ,

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor

en de beschikking van de Rechtbank van Koophandel te dént-. afdeling Dendermonde. n cle "bekaL vjdigetC"-owisiet4.5

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rKeii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/10/2014
ÿþ Mocl Wou' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111!1,11§1111,1111

GRIFFIE

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 OKT. 2014

AFDELING DEIQSSIONDE

OndernemingSnr ; 0456.649.472

Benaming

(voluit) DE RIDDER-VERHULST

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in vereffening

Zetel Soldatendreef 1A-1B te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: VEREFFENING  DEFINITIEVE OPNAME VAN EEN VDEEL VAN HET VEREFFENINGSSALDO -TOEBEDELING ONROEREND GOED

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29 september 2014, vôôr registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "DE RIDDER-VERHULST", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Soldatendreef 1A-1B. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent afdeling Dendermonde met BTW-nummer 0456.649.472.

De vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris André Depuydt met standplaats te Rupelmonde op 04 december 1995, houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 1995 onder nummer 951229-516.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vervulling van de voorafgaande wettelijke formaliteiten.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap werden vervuld voorafgaand aan deze

vergadering, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) Op 27 augustus 2014 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten, de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Roby De Ridder, benoemd tot vereffenaar;

b) Bij vonnis van 22 september 2014 van de rechtbank van koophandel te Dendermonde werd de benoeming van de vereffenaar bevestigd;

c) De onder a) vermeide beslissing werd aangeboden ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van.

d) in afwachting van de sluiting van de vereffening dient, overeenkomstig artikel 190, § 1 van het Wetboek

van Vennootschappen, de vereffenaar

- het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen

aan de bevdegde rechtbank van koophandel,

- een akkoord-vonnis te bekomen af te leveren over het bedoelde plan voor de verdeling en

, bet vereffeningsverslag op te maken met bijhorende vereffeningsrekeningen stavingstukken op te

mak-en door de vereffenaar.

Eerste beslissing

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaart de aandeelhouder te verzaken aan de' wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoekrecht beschikken betreffende de vereffenings-rekeningen en de daarbij behorende stavingstukken.

De vergadering beslist de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het voorlopig vereffeningsverslag, zoals dit document werd voorgelegd door de vereffenaar.

Op de laotste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

: y.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslag, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

Tweede beslissing

De vergadering verklaart in afwachting van de sluiting van de vereffening een definitief voorschot op het vereffeningssaldo toe te kennen aan de enige vennoot door de toebedeling van de onroerende goederen die tot het patrimonium van de vennootschap behoren, te weten:

GEMEENTE BEVEREN

Gemeentenummer : 46003

Twee werkplaatsen met alle aanhorigheden en grond, gestaan en gelegen te Beveren, eerste afdeling, Soldatendreef, nr 1/A en 1/B, gekend ten ten kadaster sectie B nummer 647/P, groot vijfhonderd zestig vierkante meter en nr 647/R groot vierhonderd drieënnegentig vierkante meter en thans gekend ten kadaster Soldatendreef, 1/A en -1-1/A, sectie B nummer 0647X met een oppervlakte van dertig vierkante meter en sectie B nummer 0647Y met een oppervlakte van duizend drieëntwintig vierkante meter.

Oorsprong van eigendom

Oe Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE RIDDER-VERHULST" met zetel te Bevaren, Soldatendreef, 1/A en 1/B, is eigenares van voorschreven goederen ingevolge akte verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde, houder der minuut en notaris Joost Vercouteren te Beveren op 04 december 1995, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 26 december 1995, boek 4915 nummer 3, houdende aankoop jegens de Vereniging zonder winstgevend doel "VLAAMSE JUDOFEDERATIE" met maatschappelijke zetel te Zele, Lange Akker nr. 10.

GEMEENTE BEVEREN

Gemeentenummer: 46003

In het complex, bestaande uit showroom met twee appartementen en garagewerkplaats, te Beveren aan de

Kallobaan, nr 78, ten kadaster gekend sectie B nr 474/S 2 groot eenenzestig centiare en nr 647/T groot

veertien are zeven centiare, samen groot volgens titel en kadaster veertien are achtenzestig centiare thans

gekend ten kadaster sectie B nr. 647Z met een dezelfde oppervlakte:

A.ln het hoofdgebouw de showroom op het gelijkvloers, omvattende

e)ln privatieve en exclusieve eigendom : de showroom zelf, een keuken, een berging voor centrale

verwarming en bureel op dezelfde breedte als de keuken.

o)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : tweehonderd / duizendsten (200/1000) in de gemene

delen waaronder de grond.

B.In het garagegebouw op het gelijkvloers:

a)In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid driehonderd / duizendsten (300/1000) in de gemene

delen waaronder de grond.

b)De opgerichte gebouwen behoren aan de vennootschap toe ingevolge een toelating tot bouwen van 20

mei 2001, geregistreerd te Beveren op 30 september 2002, boek 6/2.20 blad 2 vak 109.

Zoals voorschreven goederen staan aangeduid in de basisakte opgemaakt voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 30 september 2002, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde onder nummer 55-T-12/11/2002-10455.

Oorsprong van eigendom

De Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "DE RIDDER-VERHULST" met zetel te Beveren, Soldatendreef, 1/A en 11B, is eigenares van voorschreven goederen ingevolge akte verleden voor notaris André Depuydt te Rupelmonde op 30 september 2002, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 12 november 2002 onder formaliteitsnummer 55-T-12/11/2002-1045, houdende aankoop jegens de echtgenoten Henri Alfons Marie Verhuist-Seghers Annie Marie te Beveren.

Aanbedeling

De heer Roby De Ridder, verklaart hierbij in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap, toe te bedelen aan de heer Roby De Ridder, voornoemd, die aanvaardt de voile eigendom van het onroerend goed hiervoor beschreven, waardoor de onroerende goederen ingevolge de bepalingen van het huwelijkscontract zullen toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hem en mevrouw Katty Verhuist, hier aanwezig

en verklarende deze akte mede te ondertekenen.,;,, -

De vereffenaar verklaart hierbij afgifte te doen-aan de echtgenoten De Ridder Verhulst als een definitief

voorschot op het vereffeningssaldo.

De overdracht van het voorschreven onroerende goederen geschiedt aan de volgende voorwaarden:

De huwelijksgemeenschap die bestaat tussen de heer Roby De Ridder en mevrouw Katty Verhulst, bekomt

de volle eigendom van voormelde onroerende goederen als naar recht.

VERKLARING PRO FISCO

De overname gebeurt op basis van de waarde van voormelde onroerende goederen, in onderling akkoord

tussen aile partijen unaniem vastgesteld op achthonderd vijfenzeventiduizend euro (¬ 875.000,00).

Uit hoofde van deze ontbinding en de af te wikkelen vereffening verklaart de enige vennoot dat hij bij wijze van deze toebedeling reeds een definitief voorschot op het vereffeningssaldo heeft ontvangen, waarover deze akte dient als kwijting en bewijs, eventueel dubbel uitmakend met alle andere kwijtingen gegeven voor hetzelfde doel.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

I.

,. Voor-)behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

..,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 21.03.2014 14069-0243-013
25/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 19.03.2013 13068-0207-014
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 27.03.2012 12072-0138-014
23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 21.03.2011 11061-0298-015
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 22.03.2010 10071-0484-015
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 23.03.2009 09085-0336-015
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 27.03.2008 08085-0207-015
23/06/2015
ÿþ Mod Word 71.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i III



bi

~

st

*15088603*



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOr,Pi`l4Nr}Fl CF-te

12 JUNI 2015

7 AFpEL.lNG pGetF-1É21VlON>DE

. _.---- -- -------  y-  '

Ondernemingsnr : 0456.649.472

Benaming

(voluit) : De Ridder - Verhuist

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Peperkoren 16 - 9120 Beveren-Waas

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Sluiten na vereffening

De bijzondere algemene vergadering der vennoten van de

De Ridder - Verhulst BVBA

Peperkoren 16

9120 Beveren

werd gehouden op 1/6/2015 in de lokalen van de maatschappelijke zetel onder voorzitterschap van de heer De Ridder Roby.

De voorzitter stelt vast dat alle vennoten aanwezig zijn.

Daar alle vennoten aanwezig zijn en het ganse maatschappelijk kapitaal dus vertegenwoordigd is, kan de

algemene vergadering wettig zetelen en geldige beslissingen treffen.

De vergadering besluit onmiddellijk over te gaan tot de sluiting van de afrekening en tot de definitieve en

volledige vereffening van De Ridder - Verhuist BVBA zodat de vennootschap definitief

opgehouden heeft te bestaan op datum van de algemene vergadering van 1 juni 2015.

Alle gewezen vennoten der vennootschap bekennen alhier hun aandeel in de voornoemde vennootschap

ontvangen te hebben, waarvan wederkerige kwijting en ontlasting.

Onmiddellijk na de invereffeningstelling werden volgende beslissingen genomen:

De vergadering besluit volledige ontlasting en décharge te verlenen aan de heer De Ridder Roby

voor zijn fucntie als vereffenaar:

De vergadering beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren na lezing van het verslag van de

vereffenaar.

De vergadering beslist volledige ontlasting te geven aan de heer De Ridder Roby voor zijn beheer als

vereffenaar van de in ontbinding gestelde vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de vereffening afgesloten is en dat De Ridder - Verhulst BVBA

opgehouden heeft te bestaan vanaf 1 juni 2015 zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

Alle voorgaande besluiten werden opgenomen en verricht met algemeenheid van stemmen.

De boeken en bescheiden der vennootschap zullen neergelegd worden en gedurende ten minste tien jaar worden bewaard bij de heer De Ridder Roby te Peperkoren 16 - 9120 Beveren-Waas.

De Ridder Roby

vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 17.03.2006, NGL 07.04.2006 06107-0370-015
04/04/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 18.03.2005, NGL 01.04.2005 05103-5159-015
14/04/2004 : SN055889
08/04/2003 : SN055889
22/01/2002 : SN055889
01/08/2001 : SN055889

Coordonnées
DE RIDDER - VERHULST

Adresse
PEPERKOREN 16 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande