DE RIJCKE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE RIJCKE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.428.149

Publication

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 22.10.2013 13634-0193-014
22/12/2014
ÿþ!ad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0435428149

Benaming

(voluit) : DE RIJCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LANGEVELDE 35 TE 9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 23-06-2044 dat de BVBA Centimmo, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Koen De Rijcke ontslag neemt als bestuurder met ingang van 23-06-2014. Een algemene ontlasting over het mandaat wordt verstrekt.

Koen De Rijcke

bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter

i

I

Voor I!IIIIII/IIIIII/I/iIIiI/IiIII!IllhIIIII/II!iIi!iIiz.

behoude aan hel Belgisc'

Staatsbil

GRIFFIE RECI-M3ANIÇ VAN

KOOPHANDEL GENT

11 DEC. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 05.10.2012 12602-0426-014
09/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-.rom, -Fc p !-ti ' \re\IL,

1% AN [<O O P HA!,!: ' - L

2î. 12, 2011

`12005944"

8

DENDERMONDE

Griffie

: Ondernemingsnr : 0435.428.149

Benaming (voluit) : De Rijcke

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Langevelde 35

9240 Zele

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering

Uit aan proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze"

vennootschap "De Rijcke" gehouden voor Notaris Christiane Denys, te Zele, op 20 december 2011,

neergelegd voor registratie

Blijkt het volgende:

' * De vergadering besliste de aandelen aan toonder af te schaffen en de aandelen om te zetten in

aandelen op naam.

De vergadering stelde vast dat alle aandeelhouders hun aandelen afgeven aan het

bestuursorgaan en dat deze worden vernietigd door het bestuursorgaan.

De vergadering beslist tot verwezenlijking van de omzetting.

Aldus is de vergadering op dit ogenblik overgegaan tot inschrijving van de aandelen in het

register van de aandelen op naam.

De vergadering stelde vast dat de omzetting op heden effectief verwezenlijkt is zodat alle

aandelen van de vennootschap thans op naam zijn.

* De vergadering beslist dat de vennootschap rechtsgeldig kan vertegenwoordigd worden door het optreden van de gedelegeerd bestuurder alleen.

* De vergadering besliste de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en het Wetboek van Vennootschappen en keurde volgende nieuwe statuten goed:

* Naam: "De Rijcke"

' * De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Langevelde 35

* De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

* Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzesstigduizend euro (62.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierhonderd negenentwintig aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Alle aandelen zijn en blijven op naam.

* De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van een werkzaamheid als bemiddelaar in verzekeringen, hetzij als verzekeringsmakelaar, hetzij als verzekeringsagent.

Zij heeft eveneens tot doel, de bemiddeling inzake spaar- en kredietverrichtingen, financieringen en beleggingen van welke aard ook. Hiertoe kan zij advies verstrekken, bemiddelen, gelden of; andere waarden ontvangen, uitbetalen of in bewaring houden voor rekening van alle derden. In beide gevallen zowel deze bedoeld in de eerste als in de tweede paragraaf, kan zij haar diensten aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of.: instellingen, zo in België als in het buitenland en kan zij anderzijds samenwerken met elke erkende verzekeringsmaatschappij of financiële instelling, met andere verzekeringkantoren, wisselagenten en dergelijke.

zal deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, en voor rekening ; van derden, al dan niet vennoten.

Zij heeft eveneens tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

motl tt" t

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt:

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig

" beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten

" ultrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een aktiviteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

3. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar' doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

' Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zijn te worden geïnterpreteerd.

Zij kan hiertoe samenwerken onder vorm van deelneming, associatie of welke vorm dan ook, : zowel in België als in het buitenland, met andere natuurlijke of rechtspersonen of met ondernemingen in het algemeen.

Zij zal mogen deelnemen aan het bestuur van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten zowel van roerende als van onroerende aard, die tot de verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel. Zij kan zich borg stellen voor haar vennoten of voor vennootschappen waarin zij een deelneming of een participatie heeft.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

* De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand september om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de

" nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de .vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de Raad van Bestuur bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

f) De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren naar het voorschrift van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste zes bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die ;

Op de laatste blz. van Luik k3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

i * De vergadering aanvaardt het ontslag ingediend door een bestuurder van de vennootschap vanaf heden, te weten door Mevrouw Laure Chaleteix, Zele, Langevelde 35.

Wordt benoemd tot bestuurder voor een duur van 6 jaar ingaande van heden: Mevrouw Nelis ' Denise, wonende te Zele, Huivelde 214W2, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

' De vergadering machtigde ondergetekende Notaris tot neerlegging van onderhavige akte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

" De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de Heer Stijn Goossens, wonende te Dendermonde, Bookmolenstraat 1, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren .

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Tegelijk hiermee worden neergelegd

- afschrift van het proces-verbaal met ingevoegd de nieuwe statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

~Voor-

.~ behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 30.09.2011 11559-0299-014
23/09/2011 : DE042800
01/10/2010 : DE042800
02/10/2009 : DE042800
02/10/2008 : DE042800
15/05/2008 : DE042800
26/09/2007 : DE042800
18/09/2006 : DE042800
04/09/2006 : DE042800
15/09/2005 : DE042800
24/09/2004 : DE042800
26/09/2003 : DE042800
04/10/2002 : DE042800
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 29.09.2015 15604-0423-014
20/03/2001 : DE042800
27/07/1994 : DE42800
27/11/1993 : DE42800
01/01/1992 : DE42800
01/01/1990 : DE42800
04/11/1988 : DE42800

Coordonnées
DE RIJCKE

Adresse
LANGEVELDE 35 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande