DE ROO JOHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ROO JOHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.346.366

Publication

16/07/2014
ÿþ Ma Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudE

aan he'

Belgisc

Staatsbh

R1.14111311U II

II





Ondernerningsnr 0427.346.366

Benaming

(voluit) : De Roo Johan

(verkort) :

NEER GELEGD

-7-07-2014

RECHT BANIàNM

KOOPHANDEL TE GENT

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oostveldstraat 227, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging (kapitaalverhoging door inbreng in natura in het kader van art. 537 WIB92, kapitaalverhoging door omzetting van de uitgiftepremie)

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, Notaris met standplaats te Kaprijke, op 25 juni 2014, "Geregistreerd lste registratiekantoor Gent 2 op 26 juni 2014, vier bladen, geen verzendingen, Boek 452 Blad 42 Vak 15, Ontvangen; vijftig euro, (get.) Haers David adj.-financieel assistent", dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid De Roo Johan, met zetel te 9900 Eeklo, Oostveldstraat 227, houder van het

ondernemingsnummer 0427.346.366.

Deze vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste besluit

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering de dato 19 juni 2014 waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 WIB 92, voor een bruto bedrag van 800.000,00 euro.

Tweede besluit kapitaalverhoging door inbreng in natura

Deze vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door een inbreng van een netto dividend van 720.000,00 euro.

a. Verslagen

Verslag van de zaakvoerder

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de. zaakvoerder een bijzonder verslag opgesteld en ondertekend op datum van 24 juni 2014.

Deze buitengewone algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het genoemde verslag: van de zaakvoeder en dit goed te keuren.

Dit verslag zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

a.2. Verslag van de bedrijfsrevisor

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen werd mevrouw Martine Buysse, te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, als bedrijfsrevisor aangeduid. Deze heeft een verslag opgesteld en ondertekend op datum van 20 juni 2014.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"6. BESLUITEN

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 4 juni aangesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE ROO JOHAN om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature van schuldvorderingen ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 720.000,00 Euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in nature en dat de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE ROO JOHAN verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels niet betrekking tot de procedure voort uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

-De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit de inschrijving van 12.400 nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE ROO JOHAN zonder vermelding van nominale waarde op naam van de inbrengers, pro rata hun huidige deelneming in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 20 juni 2014.

(getekend)

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor"

Deze buitengewone algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het genoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

Dit verslag zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

b. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering besluit om het kapitaal van 31.000,00 euro te verhogen met een bedrag van 307.620,00, om het te brengen op 338.520,00 euro, door inbreng in nature van de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves en die heden, in het voormeld derde besluit van deze buitengewone algemene vergadering werden uitgekeerd.

Een en ander kadert in de overgangsmaatregelen voorzien door de Programmawet van 28 juni 2013.

c. Onderschrijving en volstorting van het kapitaal

Zijn hier tussengekomen;

1. voormelde Heer Johan DE ROOI die een inbreng doet van dividenden die voortkomen uit de belaste reserves, geraamd op 360.000,00 euro, waarvoor hem 6.200 volgestorte aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde worden toegekend;

2. voormelde Mevrouw Gerda VAN DEN BOSSCHE, die een inbreng doet van dividenden die voortkomen uit de belaste reserves, geraamd op 360.000,00 euro, waarvoor haar 6.200 volgestorte aandelen zander aanduiding van de nominale waarde warden toegekend;

Volgens het bedrijfsrevisoraal verslag komen deze aandelen niet volledig overeen met de ingebrachte goederen, maar wordt er een uitgiftepremie van 412.480,00 aire geboekt

d. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te acteren dat de verrichtingen van kapitaalverhoging verwezenlijkt zijn en dat het geplaatst kapitaal daadwerkelijk met 307.520,00 is verhoogd, waarvoor er 12.400 nieuwe aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde worden gecreëerd.

Zodoende werd het maatschappelijk kapitaal gebracht op 338.520,OD euro en wordt het vertegenwoordigd door 13.650 aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde,

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde besluit: kapitaalverhoging door omzetting van de uitgiftepremie in het kapitaal, zonder dat er nieuwe aandelen worden gecreëerd

a. kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op 338.520,00 euro, te verhogen met een bedrag van 412.480,00 euro, om het te brengen tot 751.000,00 euro, door omzetting van de hiervoor vermelde uitgiftepremie, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

b. vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te acteren dat de verrichtingen van

kapitaalverhoging verwezenlijkt zijn en dat het geplaatst kapitaal daadwerkelijk op 751.000,00 euro is gebracht

door omzetting van de uitgiftepremie en zonder dat er nieuwe aandelen werden gecreëerd.

Tevens besluit de algemene vergadering om de statuten pas in een volgend besluit aan te passen.

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met

eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde besluit aanpassingen van de statuten

Ingevolge wat voorafgaat besluit deze vergadering het artikel vijf van de statuten te vervangen door de

volgende tekst

"Artikel 5: kapitaal.

4

liet maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd éénenvijftigduizend eurO (751.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door dertienduizend zeshonderd vijftig (13.650) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde."

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met ' eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vijfde besluit machten

De algemene vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de hiervoor genomen beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Stemming

Nadat dit besluit ter stemming aan de buitengewone algemene vergadering wordt voorgelegd, wordt dit met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jozef Van Eeckhoudt

Gelijktijdig neergelegd:

- uitgifte akte

bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder dd. 24 juni 2014

verslag van de bedrigsrevisor dd. 20 juni 2014

- gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbrad

Bijlagen hij het-Belgisch- Staats b lad - 4 610.7120.14--Annexe s- du- Moniteuf -belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2013 : GE141754
14/03/2013 : GE141754
10/12/2012 : GE141754
05/12/2011 : GE141754
06/12/2010 : GE141754
01/12/2009 : GE141754
23/12/2008 : GE141754
03/12/2007 : GE141754
01/12/2006 : GE141754
14/11/2005 : GE141754
10/11/2004 : GE141754
29/10/2003 : GE141754
13/11/2002 : GE141754
21/10/2015 : GE141754
10/11/2000 : GE141754
10/11/1999 : GE141754
01/01/1993 : GE141754
01/01/1992 : GE141754
01/01/1988 : GE141754
07/11/1986 : GE141754

Coordonnées
DE ROO JOHAN

Adresse
OOSTVELDSTRAAT 227 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande