DE ROP + LEROY, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ROP + LEROY, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.488.037

Publication

10/06/2014
ÿþOndernemingsvr ;® c~~ 3 4`D - O S

Benaming (voluit) : DE ROP + LEROY, geassocieerde notarissen

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edestraat 21

9990 Maldegem

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Lieven Demolder, geassocieerd notaris te Eeklo, vervangende zijn ambtgenote meester Kathleen De Rop, notaris te Maldegem, wettelijk belet, op 27 mei 2014 (ter registratie neergelegd) dat

1 Mevrouw DE ROP Maria Kateliine Jeanne Leon, geassocieerd notaris, geboren te Beveren op 15 november 1952, [Identiteitskaart nummer 591-7908468-63 - Rijksregister nummer 52.11.15234.97], echtgenote van de heer LEROY Pierre Léon, wonende te 9990 Maldegem, Van Strydoncklaan 13;

2) Mevrouw LEROY Julie Stéphanie Maurice Marie Norbert, geassocieerd notaris, geboren te Gent op 27 april 1979, [Identiteitskaart nummer 591-1445904-27 - Rijksregister nummer 79.04.27-356.36], echtgenote van de heer VAGENENDE Bert Paul Maria Rita, wonende te 9000 Gent, Vlaamsekaal 7; een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM: DE ROP + LEROY, geassocieerde notarissen

ZETEL: 9990 Maldegem, Edestraat 21

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van de beroepsactiviteit van notaris door de vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, mits naleving van alle wettelijke, reglementaire en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van dat beroep.

Zij mag alle lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen verwerven en bezitten die verband houden met` haar professionele activiteit.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen werden onderschreven en het kapitaal werd volstort ten belope van de helft door inbreng in speciën, op een bijzondere rekening met nummer BE65 3631 3489 3896, geopend bij ING België, op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders persoonlijk of door hun bestuursvennootschap, die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken ' van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden ais zaakvoerder, zodra de betrokkene geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen.

Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris tijdens de duur van de schorsing.

De geassocieerde notarissen persoonlijk en/of de eenpersoonsvennootschappen van de geassocieerde notarissen zijn met de vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de beroepsfouten die zijn begaan, onverminderd verhaal van de vennootschap op de vennoten zelf.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Met betrekking tot de hierna vermelde handelingen is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist:

- het afsluiten van samenwerkings- en/of associatieovereenkomsten;

- elke hypotheekstelling of in borg geven van activa van de vennootschap;

Op de laatste bil. van .uik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hot7ij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ui

Il

Vo beha aan Belg Staat:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~NEERGELEGD

2 8 MEI 2014

, RECH7BAeit;lf~, ient

tennqEIArtBE1 TE CENT

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mue 11.1

het afsluiten van om het even welke overeenkomst, waarvan 'de waarde hoger is dan honderd duizend euro (¬ 100.000,00);

het opstarten en/of beëindigen van administratieve, gerechtelijke of arbitrale procedures voor bedragen hoger dan honderd duizend euro (¬ 100.000,00);

de (des)investeringen van de vennootschap voor bedragen hoger dan honderd duizend euro (¬ 100.000,00)

- het aanwerven en/of ontslaan van personeelsleden;

het afsluiten van overeenkomsten met vennoten (direct of indirect) of met hun echtgenoot en/of ,

familieleden.

Deze beperking van de bevoegdheid der zaakvoerders is niet tegenwerpelijk ten opzichte van derden.

De zaakvoeders kunnen hun gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze volmachten mogen

niet de uitoefenen van het beroep van notaris tot voorwerp hebben.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd:

1) Mevrouw DE ROP Maria Katelijne Jeanne Leon, geboren te Beveren op 15 november 1952, jRijksregister nummer 52.11,15-234.97], wonende te 9990 Maldegem, Van Strydoncklaan 13.

2) Mevrouw LEROY Julie Stéphanie Maurice Marie Norbert, geboren te Gent op 27 april 1979, [Rijksregister nummer 79.04.27-356.36], wonende te 9000 Gent, Vlaamsekaai 7.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerders is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december om elf uur (11.00u.) BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE: Elk jaar maken de zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/20ste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds 1/10de van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSBEPALINGEN: Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank en eindigt op 30 juni 2015.De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar 2015. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2014.Deze overneming " zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Comparanten hebben bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het rechtspersonenregisters, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-en diverse administraties, aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cnockaert & Salens, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

getekend geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behi,udgn eraan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bh van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

19/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







tungu NEERGELEGD

0 9 -02- 2015 E& AN

KOREOHTOEHANDE GENT









On dernemingsnr: 0553488037

Benaming

(voluit) : De Rop + Leroy, geassocieerde notarissen

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 9990 Maldegem, Edestraat 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VERSLAG QUASI INBRENG

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor inzake de quasi-inbreng.

Kathleen DE ROP Julie LEROY

statutair zaakvoerder statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE ROP + LEROY, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Adresse
EDESTRAAT 21 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande