DE SCHEEMAECKER - CORNELIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE SCHEEMAECKER - CORNELIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 527.955.657

Publication

06/05/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wosd 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : d 5 a >1- . q55 . G 5

Benaming

(voluit) : DE SCHEEMAECKER - CORNELIS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : MOLENDREEF 27 - 9920 LOVENDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Artikel één

Tussen de ondergetekenden:

1)De heer DE SCHEEMAECKER Ronny (rijksregistemumrner. (81.10.23-059.52) wonende te 9940 EVERGEM, Doornstraat 22.

en

2) Mevrouw CORNELIS Eva (rijksregistemummer: 80.11.04-096.86)

wonende te 9940 EVERGEM, Doornstraat 22.

Wordt hierbij een vennootschap onder firma (V,O.F.) opgericht, onder de maatschappelijke benaming:

" DE SCHEEMAECKER  CORNELIS "

Artikel twee

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9920 LOVENDEGEM, Molendreef 27.

De overbrenging van de zetel naar een andere plaats kan door de algemene vergadering met meerderheid

van stemmen besloten worden.

Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- de niet-gespecialiseerde kleinhandel in algemene voedingsmiddelen;

- kleinhandel in alcoholische en andere dranken;

- kleinhandel in tabaksproducten;

kleinhandel in toiletartikelen;

- kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften;

- de activiteit in verband met de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van

deelnemingsformulieren;

het optreden als tussenpersoon in de handel

- verhuring van divers materieel

ilottipAguo

sr

.....«~ -" -" ~----~

24 ARR, 201;

RECHTBANK VAN

KOOPHAÎ~rDrrL TE GENT

zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen die op haar hierboven vermeld maatschappelijk doel betrekking hebben en in bijzonderheid:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

a)het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, van aandelen, obligaties, andere roerende waarden, onder welke vorm dan ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

c)het verrichten van werkzaamheden, bijstand en diensten te verlenen en het verstrekken van adviezen van algemeen beheer, van financiële, fiscale, technische, commerciële, administratieve, juridische en organisatorische aard in de ruimste zin van het woord en het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen ;

d)het waarnemen door haar zaakvoerders) van bestuursopdrachten en het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel ;

e)het verhuren of huren, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd aanvang nemende op heden. Zij mag ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen.

Artikel vijf

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op 500,- Euro

Het kapitaal is volledig onderschreven en volstort door:

De heer DE SCHEEMAECKER Ronny: Mevrouw CORNELIS Eva: 250,- Euro

250,- Euro

Artikel zes

Buiten de geschreven toestemming van alle medevennoten, mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap noch geheel, noch gedeeltelijk overdragen, noch last geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel zeven

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, te benoemen door de statuten of door de algemene vergadering.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid,

ledere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in de handelingen of in rechte. Het mandaat van zaakvoerder(s) wordt niet vergoed, tenzij andere beslissing genomen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van het kapitaal.

Artikel acht

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan twee zaakvoerders, te weten de heer De

SCHEEMAECKER Ronny en mevrouw CORNELS Eva, die aanvaarden.

De duur van hun mandaat is onbeperkt en hun afzetting kan slechts plaats hebben om ernstige redenen.

Zij beschikken over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend,

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap: zij beschikken, elk afzonderlijk, over de maatschappelijke handtekening voor alle daden van dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere, elk afzonderlijk, alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Hun afzonderlijke handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, ongeacht het bedrag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor het kopen, verkopen, huren, verhuren, hypothekeren van alle onroerende goederen; voor aile leningen, ontleningen en kredietopeningen; voor het vestigen van waarborgen; voor het aanwerven en ontslaan van personeel; voor aankopen en investeringen waarvan de waarde duizend Euro (1.000 ¬ ) overschrijdt, moeten beide zaakvoerders gemeenschappelijk optreden..

Het mandaat van de heer DE SCHEEMAECKER Ronny is onbezoldigd.

Artikel negen

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder(s), om welke reden ook, brengt, tenzij hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaam verklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Artikel tien

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder. Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet de vennoot die de meeste deelbewijzen bezit, de algemene vergadering bijeenroepen binnen de maand na het neerleggen van de functie, om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel elf

Het maatschappelijk boekjaar loopt van 1 april tot 31 maart van ieder jaar. Bij wijze van overgang begint het eerste boekjaar op 10 april 2013 en eindigt op 31 maart 2014.

Artikel twaalf

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris opmaken overeenkomstig de wet.

Artikel dertien

Het batig saldo van de jaarrekening, na de aftrek van de algemene onkosten van alle aard, eventuele interesten aan de vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerders en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Deze nettowinst, na vorming van de reserves door de vennoten besloten, zal tussen deze laatste verdeeld worden, in evenredigheid met hun deelneming in het kapitaal.

De algemene vergadering kan echter elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Artikel veertien

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling der winsten. Nochtans kan de vergadering bij gewone meerderheid elke andere wijze van toewijzing van het verlies beslissen.

Artikel vijftien

leder jaar, de eerste woensdag van de maand september om 20.00 uur, voor de eerste maal in tweeduizend en veertien, moet de jaarvergadering gehouden worden. Zij moet plaatshebben in het arrondissement waar de zetel gevestigd is; op de maatschappelijke zetel zelf, of op gelijk welke andere plaats vermeldt in de oproepingsbrieven, In geval bovenvermelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering worden gehouden de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal tot doel hebben: de goedkeuring van de jaarrekening, alsmede de verdeling van de winst.

leder vennoot heeft het recht de algemene vergadering der vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen bij aangetekende brief, ten minste acht dagen váór de vergadering in de post afgegeven. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In alle vergaderingen is het stemrecht van ieder vennoot evenredig met zijn aandeel in het kapitaal, Ten gebreke aan ander beding dan de statuten, worden de beslissingen bij eenvoudige meerderheid getroffen.

Artikel zestien

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden dan ook, zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s) op het ogenblik in functie. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt bij artikel 184 e.v. van het vennootschappenwetboek geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder daartoe de toestemming van de algemene vergadering te moeten vragen.

Artikel zeventien

De netto-opbrengst van de vereffening zal tussen de vennoten verdeeld worden, in diezelfde evenredigheid ais deze in artikel 13 hierboven voorzien.

Gedaan te EVERGEM

Op 10 april 2013.

In twee exemplaren,

Comelis Eva

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE SCHEEMAECKER - CORNELIS

Adresse
MOLENDREEF 27 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande