DE SCHEPPER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE SCHEPPER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.309.218

Publication

27/10/2011
ÿþ" ., nnod 2.0

."

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- " 11163102*

behouden

aan éae2

3e!gisct

Staatsblad

Ondernemingsnr : gy o . 30 . 02A?

Bena,a óng

(voluit) : DE SCHEPPER

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 9120 Beveren, August De Boeckstraat 2

Qnc:er,,,vea2eirt4Q. : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een onderhandse akte de dato 16 augustus 2011, neergelegd ter registratie, dat volgende vennootschap onder firma werd opgericht door:

1J De Heer DE SCHEPPER Patrick, en, en

2./ Mevrouw VAN DE MERLEN Marie-Jeanne, samenwonende te 9120 Beveren, August De Boeckstraat 2 Artikel 1 De benaming van de Vennootschap Onder Firma is "DE SCHEPPER".

Artikel 2 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren, August De Boeckstraat 2. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

Het organiseren en geven van educatieve programma's en voorts al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag in eigen naam onroerende goederen aankopen.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 : De heer De Schepper brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijftig euro (¬ 50,00) in en Mevrouw Van de Menen een som van vijftig euro (¬ 50,00), die geboekt worden op een maatschappelijke bankrekening.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van honderd euro (¬ 100,00).

Artikel 8 : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: Mevrouw Van de Merlen Marie-Jeanne, voornoemd.

Artikel 10 : Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2012. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot. De algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand mei. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

Artikel 11 : De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen even-eens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal warden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 14 : De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere ven-noten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zo-als bepaald in artikel 15 hierna.

°3f&

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 15 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vôôr de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

Artikel 18 : In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de één vereffenaar aangesteld overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voomoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschap-'pelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 19 : Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld wonden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 11 en 12.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

VOLMACHT: Speciale volmacht wordt gegeven aan de Heer Van Hoeyweghen Marc met kantoor adres te 9120 Beveren Peter Benoitstraat 53 om de inschrijving en wijzigingen bij de BTW en de KBO te volbrengen. De Heer Marc Van Hoeyweghen heeft levens het recht van in de plaatsstelling en elke gemachtigde heeft de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen worden aangesteld. Hij kan een derde(n) machtigen, zo ook externe firma's of ondernemingen om deze volmacht uit te voeren.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgische Staatsblad. Van de Meden Marie-Jeanne, zaakvoerder

Samen hiermede neergelegd: exemplaar van de onderhandse akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE SCHEPPER

Adresse
AUGUST DE BOECKSTRAAT 2 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande