DE SMET HOLDING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE SMET HOLDING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 895.654.349

Publication

10/04/2012
ÿþr: y~ Mod Word 11.1

ihdr' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i II

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbias







" 12070658'



NEERGELEGD

2 8 MMRT 2012

R1wCH7'BANKy~~

KOOPHg1VDEL TT~~

Ondernemingsnr : Benaming 0895.654.349

(voluit) : (verkort) : De Smet Holding

Rechtsvorm Vennootschap onder Firma

Zetel Goedingenstraat 30, 9051 Afsnee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsvermindering

Er blijkt uit een proces-verbaal van 6 februari 2012 dat de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma De Smet Holding de volgende besluiten heeft genomen:

"De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope 340.000,00 EUR door het te brengen van één miljoen zeshonderd tachtigduizend Euro (1.680.000,00) op één miljoen driehonderd veertigduizend Euro (1.340.000,00) EIJR. Deze kapitaalsvermindering wordt volledig aangerekend op de post "geplaatst kapitaal",

De kapitaalsvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met vermindering naar evenredigheid van de nominale waarde van alle aandelen in het maatschappelijk kapitaal. De kapitaalsvermindering zal plaatsvinden met terugbetaling aan de vennoten van een toekenning in natura enerzijds en een uitkering in speciën anderzijds.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal het bedrag van de kapitaalsvermindering gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalsvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks worden uitgekeerd aan de aandeelhouders.

In navolging van het hiervoor genomen besluit, beslist de algemene vergadering het artikel 5 van de statuten aangaande het "KAPITAAL" van de vennootschap aan te passen als volgt:

"5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt één miljoen driehonderd veertigduizend (1.340.000,00) EUR. Het is verdeeld in 750 deelbewijzen".

De vergadering machtigt de zaakvoerders om de voorafgaande beslissingen uit te voeren, Meer in het bijzonder verleent de vergadering aan de zaakvoerders een bijzondere volmacht voor het opstellen en ondertekenen van de coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

de- ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan elk van onderstaande personen, met het recht van indeplaatsstelling, om de coördinatie van de statuten neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, om de formulieren te ondertekenen voor het Belgisch Staatsblad, de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van de diensten van het Belgisch Staatsblad, de griffie van de Rechtbank van Koophandel en enig andere administratie teneinde het nodige te doen de beslissingen van huidige vergadering te implementeren:

- Sotie Matthys,

- Pierre Van Heuverswyn

- enige andere medewerker van Mazars Tax Consultants met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, Bellevue

5, b1001. "



Chris De Smet

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: coördinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE SMET HOLDING

Adresse
GOEDINGENSTRAAT 30 9051 AFSNEE

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande