DE SMET LODE - KINESITHERAPIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SMET LODE - KINESITHERAPIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.692.083

Publication

09/07/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





St 1111111111jIIIM11 II 1111111111111

Ondernemingsnr : 0429.692.083 Gent

, Afdeling Oudenaarde

3 0 JUN1 2014

Griffie

Benaming (voluit) LODE DE SMET - KINESITHERAPIE

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Scheldestraat

9636 Zwalm

Onderwerp akte :ONTBINDING - VEREFFENING - AFSLUITING VEREFFENING - AFGIFTE ONROERENDE GOEDEREN

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 27 juni 2014

Dat cie buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LODE DE SMET - KINESITHERAPIE", met maatschappelijke zetel te 9636 Zwalm, Scheldestraat 1, ondernemingsnummer 0429.692.083, rechtspersonenregister Gent, afdeling Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LODE DE SMET - KINESITHERAPIE", met zetel te 9636 Zwalm, Scheldestraat 1, wordt ontbonden en dit:  vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT

Er werd en wordt geen vereffenaar aangesteld.

Gemelde vennootschap werd vif& haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door haar voornoemde (statutaire) zaakvoerder.

Hij wordt ontslagen van deze taak. Hij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

DERDE BESLUIT

Al de vennoten en de zaakvoerder hebben kennis genomen van de bovenvermeld verslagen en staat en beschouwen de voorlichtingsvoorwaarden van artikel 181, §2 van het Wetboek van Vennootschappen als vervuld« Zij keuren de rekeningen van de vereffening goed en verzaken voor zoveel als nodig aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

Aan de zaakvoerder wordt volledige kwijting verleend voor de door hem verrichte vereffening "de facto".

:VIJFDE BESLUIT

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, wat zij verklaren te aanvaarden.

De vennoten verklaren en verbinden zich ertoe de eventueel niet gekende schulden, persoonlijk ten laste te nemen.

Op de laatste biz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

=d 11.1

De vergadering stelt vast dat alle schulden ten aanzien van derden, hetzij reeds terugbetaald werden, hetzij geconsigneerd werden v6dir het verlijden van de akte, zoals blijkt uit de voorgelegde staat, afgesloten op 25 juni 2014 en de voorgelegde betalingsbewijzen.

De vergadering beslist dat alle eventuele bijkomende lasten of schulden die alsnog na de sluiting van de vereffening zouden komen vast te staan, zullen ten laste genomen worden door de vennoten.

De vennoten verklaren dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap, afgifte wordt gedaan van de hierna vermelde onroerende goederen aan de hierboven vermelde vennoten, de heer Lodewijk DE SMET en mevrouw Marie Christine THOMAS, die aanvaarden, onder de hierna gemelde voorwaarden en lasten:

1. Gemeente ZWALM - 12de kadastrale afdeling - NEDERZVVALM-HERMELGEM

Een woning met bijgebouwen, op en met grond, te ZWAM (NEDERZWALM-HERMELGEM), SCHELDESTRAAT 1, bekend ten kadaster volgens titel (voor de grond) sectie B deel van nummer 301, met een oppervlakte volgens meting vermeld in titel van 16 a. 62 ca, bekend ten kadaster volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 301/B, voor een oppervlakte van eveneens 16 a. 62 ca.

2. Gemeente KNOKKE-HEIST - Vierde kadastrale afdeling - KNOKKE

In een GARAGECOMPLEX te KNOKKE-HEIST, opgericht in de ondergrond van het VAN BUNNENPLE1N (Van Bunnenplein +1), bekend ten kadaster volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 1/02, voor een oppervlakte van 37 a. 25 ca.:

90/100s(en onverdeeld in volle eigendom in volgend onroerend goed:

"De AUTOBOX nummer 95, gelegen op het eerste ondergrondse niveau (- 1), waaraan verbonden:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de autobox zelf

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 1/236ste in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de ondergrond.

Dit.goed is thans bekend ten kadaster sectie B nummer 1/02 D.AP.GEB.#G.0G1/95/. ZESDE E3ESLUIT

Gezien de afgifte van de goederen aan de vennoten verklaart de vergadering dat de vereffening als beëindigd beschouwd wordt en dat zij hierbij wordt afgesloten. De vennootschap houdt definitief op te bestaan met ingang van heden.

ZEVENDE BESLUIT

De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden door en ten huize van de heer Lodewijk DE SMET te 9636 Zwalm (Nederzwalm-Hermelgem), Scheldestraat 1.

ACHTSTE BESLUIT

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Fiscovan", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2 (ondernemingsnummer 0449.881.446, RPR Oudenaarde) en de gewone commanditaire vennootschap "LeadService", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Stationsstraat 173 (ondernemingsnummer 0821.029.477, RPR Kortrijk), of elke andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen, met inbegrip van schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van Ondernemingen en het indienen van de aangifte van stopzetting van werkzaamheden bij de B.T.W.-administratie en bij alle andere administraties.

Uit de uiteenzetting van de voorzitter van de vergadering en de bespreking blijkt tevens wat volgt:

1. De voorzitter stelt vast dat, overeenkomstig bovenvermelde samenstelling van de vergadering, al de vennoten, die gezamenlijk het kapitaal van ¬ 37.500,00 vertegenwoordigen, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn

2. a) Dat de zaakvoerder op 21 mei 2014 het verslag heeft opgesteld met toelichting van

de ontbinding...van._de,,vennootschap,_ overeenkomstig- artikel_1.8.1_,§1 van._ he

Op de laatste biz. van Luik là vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Voor-behouritm aan het Belgisch Staatsblad

 Voor-behbuciln aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1



Wetboek van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd, waaruit de toestand van de vennootschap blijkt op 31 maart 2014. Luidens deze staat en de voorgelegde staat waaruit de toestand van de vennootschap blijkt op 25 juni 2014, zijn er geen passive als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Dat de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, handelende als zaakvoer van BV ovv BVBA J. Vende Moortel & C°, Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, aangewezen door de zaakvoerder, op 28 mei 2014 het verslag heeft opgesteld over de staat, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA LODE DE SMET - KINESITHERAPIE een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 698.810,21 euro en een netto-actief van 559.943,48 euro. Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passive afgesloten op 31 maart 2014 van de vennootschap LODE DE SMET - KINESITHERAPIE BVBA, met maatschappelijke zetel te 9636 Nederzwalm-Hermelgem, Scheldestraat 1, nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding.

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap.

Op grond van de controievverkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat, behoudens onze opmerking hieronder, op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale en/of sociale schulden en andere toekomstige schulden die naar aanleiding van deze vereffening zouden ontstaan of die naar aanleiding van een fiscale en/of sociale controle aan het licht zouden kornem".

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder staat van activa en passia

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : OU031089
25/07/2012 : OU031089
22/06/2011 : OU031089
29/06/2010 : OU031089
27/07/2009 : OU031089
25/07/2008 : OU031089
03/08/2007 : OU031089
02/08/2005 : OU031089
08/10/2004 : OU031089
05/08/2003 : OU031089
03/01/2003 : OU031089
14/10/2002 : OU031089
08/09/2001 : OU031089
12/08/2000 : OU031089
05/10/1999 : OU031089

Coordonnées
DE SMET LODE - KINESITHERAPIE

Adresse
SCHELDESTRAAT 1 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande