DE SPIEGELEIRE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE SPIEGELEIRE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 476.312.956

Publication

29/07/2011
ÿþ Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

[

11111,1.111!1111111

..,,.,"~'°~=",',`,~~

RU ~N~~

~ ~ »~~o ~~"w

---- _ TE

KOOPHA GEN--'

~° . 0476.312.956

~===~"~

Benaming

(voluit) : DE SPIEGELE1RE Rechtsvomo: VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA Zetel : VAARTLAAN 27 TE 9880 AALTER

Onderwerp akte: UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL

Uit de bijzondere algemene vergadering gehouden door de vennoten ten maatschappelijke zetel op 05 juli . 2011 blijkt het volgende :

De vennoten besluiten om het doel van de vennootschap als volgt uit te breiden

- De vennootschap mag alle meæmdn, onroerende, finanoiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke: handelingen vonich0æn, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn. . de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen.

" maar bevorderend zijn. - De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het:

" oordeelkundig behmmr, de uitbeid|ng, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend; th pammunium~

' ' Daarenboven mag de vennootschap belangen nomnn, onder gelijk welke vurm, in alle vennootschappen,'

ondememingen, economische yumenwnddngoxerbandan, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of' op te hchban, zowel in België als in het bvKon|and, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel' nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

- De vennootschap is bevoegd deel te neman, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding.' omzmtbng, fuyie, upu|orpinQ, het bestuur en controle van ondernemingen met gæ|Ukoardiga, aanverwante of; aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belan stelt onder: meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of mdm|n|o\rotie, het waarnemen van mmndaton, opdmchtmn, bnmtuursmandoten, toezicht en controletaken en het' ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van. ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- De vennootschap kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen mismede ten: voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen 1oæmuomn, alle roerende goederen varpandan, alle onroerende goederen met hypotheek bazwæren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag ciuh, eveneens voor hen borg stellen en hun |oningnn, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De vergadering geeft bijzondere volmacht aan de heer Etienne Verbraeken, boekhouder, te 9041; Oostakker, Gentstraat 359/ , N.N. 520101-663.18 om alle administratieve verplichtingen te vervullen. VERBRAEKEN ETIENNE

Gevolmachtigde

Tegelijk hierb neergelegd : verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 05/07/2011 gecoördineerde statuten

.

opde laatste blz. van Luik 13 vermelden :Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam enhandtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/04/2005 : GE201430
19/07/2002 : GE201430
25/12/2001 : GEA026468

Coordonnées
DE SPIEGELEIRE

Adresse
VAARTLAAN 27 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande