DE TOLLENAERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE TOLLENAERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.987.641

Publication

01/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hl 1111131111111

*14163048*

Ondernemingsnr : 0504.987.641

Benaming

(voluit) : De Tollenaere

(verkort)

JR BELGE

NEERGELEGD

8- 2014 0 6 AUG. 2014

STAATSBLAD RcrarNK VA KOOP ÂiALTE CENNT





MONITE

2 5,. -

BELGISCH

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Stoepestraat 18 te 9940 Evergem-Ertvelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelwijziging

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder, werd de zetel van de vennootschap per 01 juli 2014 verplaatst naar Heremietstraat 5 te 9960 Assenede.

Opgesteld op 01 juli 2014

De Tollenaere Dimitri

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

28/02/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(voluit) : De Tollenaere

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Ertvelde, Stoepestraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - verklaringen - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent op 6 februari 2013, geregistreerd, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met ais:

1) Benaming: De Tollenaere

2) Zetel: 9940 Ertvelde, Stoepestraat 18

3) Aandeelhouders:

a/ DE TOLLENAERE Dimitri, geboren te Eeklo op zesentwintig januari negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 9940 Ertvelde, Stoepestraat 18.

b/ VAN VOOREN Tim, geboren te Eeklo op twee oktober negentienhonderd eenentachtig, wonende te 9961 Boekhoute, Stationsstraat 5.

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Elektrotechnische installatiewerken.

De installatie van elektrische bedrading en toebehoren.

De installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

De installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming).

De installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

De installatie van antennes en bliksemafleiders.

Stukadoorswerk.

Aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

III ii 1i1ii iiiii flhI

Ondernemingsnr: (}SOü DZi

Benaming

18 FEB, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAW L TE GENT

VI behr

aar

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Plaatsen van tussenwagen van gipsplaten.

Isolatiewerkzaamheden.

Voeg-en cementeerwerken.

Reinigen van gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden.

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enz...

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving, of op welke wijze ook mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, welke overeenkomen met het maatschappelijk doe! of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van alle onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden.

5) Duur: Onbepaalde duur. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6) Kapitaal: Achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd onderschreven als volgt:

11 De heer De Tollenaere Dimitri, schreef in op vijfennegentig (95) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstortte door inbreng van een bedrag van vijf duizend achthonderd negentig euro (5.890,00 EUR).

2/ De heer Van vooren Tim, schreef in op vijf (5) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstortte door inbreng van een bedrag van driehonderd en tien euro (310,00 EUR);

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 652-8283573-49 bij Record bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 januari tweeduizend en dertien afgeleverd bankattest, dat in het dossier van ondergetekende notaris wordt bewaard.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven is volgestort ten belope van één/derde.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR),

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

7) Zaakvoerders:

Eén niet- statutaire zaakvoerder te weten:

De heer De Tollenaere Dimitri, wonende te 9940 Ertvelde, Stoepestraat 18.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

ledere zaakvoerder kan alle verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere personen of lasthebbers, al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen, waarvan hij de omvang en de duur bepaalt.

8) Boekjaar: van één januari tot eenendertig december van hetzelfde jaar en het eerste vanaf datum van oprichting om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

9) Jaarlijkse algemene vergadering: vierde vrijdag van juni om negentien uur dertig. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Eerste algemene vergadering in tweeduizend en veertien.

10) Aanleggen reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvende netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit in zover dat zij volstort zijn.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in Speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

11) Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De algemene vergadering van vennoten heeft de bevoegdheden haar toegekend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven of een gelijkaardige kennisgeving met ontvangstbewijs gericht aan de vennoten, minstens vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats.

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat deze laatste zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

De zaakvoerder mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze minstens vijf volle dagen voor de vergadering op de plaats door hem aangeduid, worden neergelegd.

12) Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de

13) Volmacht.

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Voorbehouden "ean het Belgisch Staatsblad

Door de zaakvoerder werd bijzondere volmacht verleend aan de heer De Grave Aimé, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Marcus Van Vaernewijckstraat 21, om alle formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen en bij het ondernemingsloket, de fiscale administraties (onder meer BTW), de registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris CALLIAUW Peter te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte oprichting, de dato 6 februari 2013

Bijlagen bij hiët Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 18.12.2015 15692-0153-013

Coordonnées
DE TOLLENAERE

Adresse
HEREMIETSTRAAT 5 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande