DE TORENSPURTERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE TORENSPURTERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 540.592.975

Publication

24/10/2014
ÿþ'Luik B

Benaming (voluit) :

(verkort):

Rechtsvorm

Vennootschap onder Firma

De Torenspurters

Zetel:

(volredig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst :

In de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op 30 september 2014 ten maatschappelijke zetel wordt aan de aandeelhouders het ontslag voorgesteld mevrouw Van Londersele Roselien, wonende J.B. Van Langenhaeckestraat 4 te 9400 Ninove (Appelterre) als zaakvoerder van de vennootschap. Dit ontslag gaat in vanaf 30 september 2014.

Dit voorstel wordt met algemeenheid van stemmen aanvaard en er wordt aan de voorzitter opgelegd te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

J.B. Van Langenhaeckestraat 4 te 9400 Ninove (Appelterre)

Mod Per 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie valide akte

GRIFFIE RECHTBCK VAN

111111111J!1j111I1j111111111

Voor-behoude aan hel Belgiscl Staatsble

(entfie

KOOPHANDEL GEN r

15 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Ondernemingsnr :oSit0592.975

Van Londersele Roselien, zaakvoerder

Op de laatste blz. varjLuikB vermerden kecto : Naam en hoedanigfisfid van de instrumenterende notes, hetzij van de persoZo)*n)

bevoegd de rechtspersoon ten áanzlen van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

e

BiRagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes dujNignittur_belge

17/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : (volledig adres)

Onderwerp(en1 akte :Oprichting-benoemingen Tekst

Mod POP 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

dk1~F~l~lEw'r+'wí:ri'f'i5AN '

VAN KOOPHANDEL



Lift B



0 8 OKT 2013

pENDE~CI~y;Ictql~DE

Voor-

gehouden aan het Belgisch

Staatsblad

t1llI~~~,ww~au~1n~

131 883

"

Ondernemingsnr : 5({o 5.51 D TS

Benaming (voluit) : De Torenspurters

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

J.B. Van Langenhaeckestraat 4 te 9400 Appelterre

Fr blijkt uit een onderhandse akte van 2 september 2013 dat er werd overgegaan tot de oprichting van een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma heeft aangenomen. Hieronder uittreksel van de oprichtingsakte zoals bepaald in artikel 69 van het Wetboek Vennootschappen:

1° De vennootschap heeft de vorm van een Handelsvennootschap die de rechtsvorm van een "Vennootschap Onder Firma" (V.O,F.) heeft aangenomen, onder de naam:"De Torenspurters" 2° De zetel van de vennootschap is gevestigd Joannes-Baptiste Van Langenhaeckestraat 4 te 9400 Ninove (Appelterre),

3° De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4° De hoofdelijke aansprakelijke vennoten zijn de heer Kiekens Nikolaas, Appelterre-dorp 38 te 9400 Appelterre (rijksregistemummer 65.02.15-407,37) en mevrouw Van Londersele Roselien, J.B. Van Langenhaeckestraat 4 te 9400 Ninove (Appelterre) (rijksregisternummer 86.07.19-082-39).

5° Het kapitaal bedraagt 6.000,00 euro, vertegenwoordigd door 60 aandelen op naam van 100,00 euro elk.

6' De samenstelling van het kapitaal van de vennootschap is als volgt: een inbreng in geld door de heer Kiekens Nikolaas voor 3.000,00 euro waarvoor hem dertig aandelen worden toegekend van 100,00 euro elk en een inbreng in geld door mevrouw Van Londersele Roselien voor 3.0000,00 euro waarvoor haar dertig aandelen worden toegekend van 100,00 euro,

7° Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van een burgerlijk jaar. Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op 2 september 2013 en eindigt op 31 december 2014.

8° Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst en wordt bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

9° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en benoemd met éénparigheid van stemmen door de vennoten De zaakvoerder werkt, tot herroeping dezer, onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist, Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoek - en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op de informatie bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen. Tot gewone (niet-statutaire) zaakvoerders worden benoemd vanaf 2 september 2013 enerzijds Kiekens Nikolaas, Appelterre-dorp 38 te 9400 Appelterre en anderzijds mevrouw 2. Mevrouw Van Londersele Roselien, J,B. Van Langenhaeckestraat 4 te 9400 Ninove (Appelterre).

10° De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met éénparigheid van stemmen. Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun bevoegdheden en vergoedingen vaststelt,

Kiekens Nikolaas, vennoot-zaakvoerder Van Londersele Roselien, vennoot-zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam enhoedanig1iéid van cfe instrumenterende notaris, héf ij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2,1

Luik B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Ondernemingsnr : 0540.592.975

Benaming

(voluit) : De Torenspurters

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Joann.-8apt.Van Langenhaeckestraat 4 te 9400 Ninove

Onderwerp akte : Ontbinding-invereffeningstelling-benoeming vereffenaar

Op de buitengewone vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 27'

december 2014 om 14.00u werd besloten tot het volgende:

1.Ontbinding van de vennootschap:

De voorzitter geeft ter kennis dat er op basis van het verslag van de zaakvoerder, dd 27 december 2014, de

vervroegde vrijwillige ontbinding gevraagd wordt te rekenen vanaf 27 december 2014. De vennootschap bestaat

dan nog enkel voor haar vereffening. , . " r ,cf': ,c)ieut "

De algemene vergadering beslist met algemeenheid van,sternmen de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf 27 december 2014.

2.Aanstelling van de vereffenaar:

De algemene vergadering stelt vervolgens als vereffenaar van de vennootschap voor de heer Kiekens Nikolaas, geboren op 15 februari 1965 te Ninove, gekend met rijksregisternummer 65.02.15-407.37 en wonende Appelterre-dorp 3B te 9400 Appelterre, waarvan de aanvaarding door de rechtbank werd gehomologeerd op 26 januari 2015.

3.Vaststelling van de machten van de vereffenaar:

De algemene vergadering beslist overeenkomstig artikel 13 van de oprichtingsstatuten daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide machten zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien door artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar mag alle handelingen stellen voorzien in het artikel 181 van voormelde wet, zonder machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe vergadering in de gevallen waarin deze voorzien zijn in de wet. De vereffenaar zal alle derden - lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke macht toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden..

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve inschrijving, hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijyingen,.pverschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. Hij wordt er van vrijgesteld boedelbeschrijving'té doen opmaken en kan verwijzen naar de bceken en registers van de vennootschap. Hij kan derden in zijn plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

4. Bezoldiging van de vereffenaar:

Het mandaat van vereffenaar in'deze vennootséhàp is kosteloos voor de aangestelde vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van aarivaarding door'dé rechtbaneiibmologatie). De algemene vergadering beslist met algemeenheid van stemmen dat het mandaat kostefoosjs.oCtl .~ .

5.Kwijting zaakvoerder:

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de nog enig overblijvende zaakvoerder, de heer Kiekens Nikolaas, wonende Appelterre-dorp 38 te 9400 Appelterre, te rekenen vanaf heden. Kwijting wordt verleend'ovér de uitoefening van zijn functie.

De algemene vergadering beslist met algemeenheid van stemmen het ontslag te aanvaarden en kwijting te verlenen aan de zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd het afschrift vonnis benoeming vereffenaars

Kiekens Nikolaas

GRIEFIF RFCI'ITBANK VAN!

KOOPHANDEL GENT

1 1 MMIU 2015

AFDELING DENDERMONDE

Grifffe

r

111111

*15043208*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening;

i

ti

" 7 ." }' , .1 .

Coordonnées
DE TORENSPURTERS

Adresse
J.B. VAN LANGENHAECKESTRAAT 4 9400 APPELTERRE-EICHEM

Code postal : 9400
Localité : Appelterre-Eichem
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande