DE UITVOERDERIJ

Association sans but lucratif


Dénomination : DE UITVOERDERIJ
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 456.804.276

Publication

27/11/2012
ÿþy" e3 MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voor- 1111111,1,1 111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

16 NOV. 2012

RECH1 :9.eik. VAN

,-KOOP.H.ANDLL TE GENT.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm "

Zetel

0456.804276

Mandala Productions vzw MP vzw

vereniging zonder winstoogmerk

l~$\OUt;traat27, 9032 Wondelgem

Onderwerp akte : wijziging, benaming en maatschappelijke zetel

In uitvoering van de beslissingen van de Algemene Vergadering op 25 oktober 2012 wordt door ondergetekenden, allen van de Belgische Nationaliteit, overeengekomen dat de bestaande statuten van Mandala Productions vzw (verenigingsnummer 24026/95) integraal worden vervangen door onderstaande tekst, die geldt als nieuwe statuten:

Artikel 1: Benaming.

De vereniging draagt de naam "de Uitvoerderij vzw".

Artikel 2: Doel.

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de culturele ontwikkeling en vorming binnen de Vlaamse Gemeenschap en de stimulering van nationale en internationale culturele initiatieven.

De vereniging heeft tot doel het produceren, beheren, ondersteunen en verspreiden van culturele en - multiculturele produkties in welke vorm ook (boek, plaat, video, geluidsdragers, concerten, beurzen, promotiemateriaal, events, gezelschappen, groepen, ." .) met het oog op algemene culturele vorming, algemeen culturele spreiding en integratie van mediatechnieken in verband met (multi)culturele aspecten van muziek in het algemeen.

Hiertoe zal de vereniging in haar structureel kader projecten ontwikkelen en ondersteunen. De vereniging zal zich in de eerste plaats richten naar jongeren tussen 12 en 35 jaar.

Hiertoe kan de vereniging alle door de wet toegelaten werkzaamheden verrichten of handelingen stellen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks toe bijdragen, inzonderheid, maar zonder beperking, a) co5rdinatie van optredens, voorstellingen, wedstrijden en workshops, b) het begeleiden, ondersteunen en vertegenwoordigen van beginnende artiesten en/of kunstenaars alsook hun produkten, c) het uitgeven van audiovisuele dragers, d) het oprichten van een secretariaat, e) het uitgeven van een tijdschrift, boeken en andere gedrukte publicaties, f) het beheren van internetsites evenals g) het zoeken van sponsoring.

De vereniging kan alle roerende en onroerende goederen voor de verwezenlijking van haar doel verkrijgen, bezitten en overdragen en er alle eigendoms- en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Artikel 3: Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel van de vereniging wordt gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Gent, op het adres Sint-Andrieslaan 1, 9960 ASSENEDE.

Artikel 4: Lidmaatschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verse " Naam en handtekeninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging telt minimaal vijf leden, waarvan minimaal drie werkende leden, hierna bestuursleden genoemd.

Er is een Raad van Bestuur, die bestaat uit de bestuursleden van de vereniging en een Algemene Vergadering, die bestaat uit de bestuursleden en toegetreden leden.

De jaarlijkse bijdrage voor lidmaatschap wordt door de Algemene Vergadering vastgelegd, met een maximum van 50 E.

Artikel 5: Toetreding.

Lidmaatschap van de vereniging kan enkel verkregen worden na schriftelijke aanvraag en een beslissing van de Raad van Bestuur. Door het lidmaatschap krijgen de toegetreden leden onmiddellijk zitting in de Algemene Vergadering met de daarbij horende rechten en plichten. Het lidmaatschap is persoonlijk:

Artikel 6: Uittreding.

Lidmaatschap van de vereniging kan op persoonlijk schriftelijk verzoek worden stopgezet. Dit verzoek kan pas uitwerking krijgen nadat de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid heeft beslist dat geen rechten of plichten worden geschonden en na gunstig advies van de Raad van Bestuur,

De verwijdering van leden van de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering kan bij beslissing met tweederde meerderheid van de Algemene Vergadering na beslissing bij tweederde meerderheid van de Raad van Bestuur.

Artikel 7: Bevoegdheden AV en RvB.

De bevoegdheden van de Algemene Vergadering zijn deze zoals opgesomd in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk (hierna Wet genoemd). Alle leden hebben één stem. Elk lid kan maximaal één volmacht om te stemmen van één ander lid uitoefenen.

Alle beslissingen van de Algemene Vergadering worden genomen bij tweederde meerderheid van de uitgebrachte stemmen en minstens tweederde van de leden van de Algemene Vergadering moet een stem uitbrengen. Deze bepaling geldt, onverminderd de bepalingen van artikel 7 en B van de Wet of indien de statuten anders bepalen,

De Raad van Bestuur oefent alle ander= bevoegdheden uit. De RvB treedt naar buiten toe als een college, met een interne taakverdeling. Hiertoe wordt een Huishoudelijk Reglement opgesteld, dat moet worden bekrachtigd door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid.

De voorzitter, en bij afwezigheid de ondervoorzitter, ondertekent alle documenten met betrekking tot rechtshandelingen die die de vereniging verbinden en de financiële dossiers, die eveneens worden ondertekend door de penningmeester.

De Raad van Bestuur roept minstens éénmaal per jaar de leden van de Algemene Vergadering fysiek samen op de meest gerede wijze, in overeenstemming met artikel 5 en 6 van de Wet. Onverminderd de bepalingen van artikel 17 van de Wet wordt op deze vergadering een schriftelijk verslag van de financiële en andere verrichtingen van de vereniging ter goedkeuring voorgelegd, evenals de interne taakverdeling van de Raad van Bestuur. Deze beslissing wordt met tweederde meerderheid genomen en ten minste moeten twee leden die niet tot de Raad van Bestuur behoren hieraan hun goedkeuring geven.

Bijkomende vergaderingen van de Algemene Vergadering kunnen op gelijk welke wijze worden georganiseerd.

Artikel 8: RvB.

De Raad van Bestuur bestaat uit minstens vier en ten hoogste zes personen,

De nieuwe leden van de Raad van Bestuur worden door de Algemene Vergadering verkozen bij tweederde meerderheid en na gunstig advies van de Raad van Bestuur. De leden van de Raad van Bestuur warden voor onbepaalde tijd benoemd, Zij verliezen hun mandaat door ontslag, overlijden of verwijdering uit de vereniging.

De Raad van Bestuur vergadert minstens 6 maal per jaar. Deze vergaderingen worden bij gewone uitnodiging van de voorzitter bijeengeroepen. De agenda moet minstens 7 dagen voorafgaand worden

MOD 2,2

meegedeeld aan de bestuursleden. Bijkomende agendapunten kunnen uitzonderlijk op de vergadering worden toegevoegd, mits tweederde van de aanwezige bestuursleden dit goedkeuren. Behalve in uitzonderlijke omstandigheden en bij unanimiteit kan over deze punten niet worden gestemd dan op de volgende vergadering.

Y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De wijze van stemmen wordt bepaald in het Huishoudelijk Reglement. Bij ontstentenis van enige bepaling wordt bij unanimiteit gestemd. Bij belangenvermenging moet een lid van de Raad van Bestuur zich-onthouden van de besprekingen stemming omtrentde beslissingen-waarbij het belang van de vereniging in het gedrang komt.

Artikel 9: Notulen.

De verslagen van de vergaderingen van de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering warden -bijgehouden-op de-maatschappelijke-zetek De-verslagen-kunnen daar worden-geraadpleegd door de leden van de Algemene Vergadering.

De voorzitter moet alle verslagen goedkeuren. De verslagen van de vergaderingen van de Raad van Bestuur worden door ten minste drie aanwezige leden ondertekend.

Artikel 10: boekhouding.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar.

De boekhouding wordt bijgehouden door de penningmeester.

Artikel 11: Ontbinding.

Bij ontbinding van de vereniging wordt het vermogen ervan door de Algemene Vergadering toegewezen aan één of meerdere doelen die zo nauw mogelijk aansluiten bij de hierboven omschreven doelstelling.

Artikel 12: Leden.

De Algemene Vergadering verklaart zich akkoord met de vraag tot ontsaig als bestuurder van dhr Christian VAN DEN BOSCH en benoemt dhr Bob SEGHERS tot nieuwe bestuurder

De bestuursleden, met verdeling van functies, van de vereniging zijn:

SEGHERS Bob, zelfstandige, Martelarenlaan 5, 9200 Dendermonde;

SMET Pablo, bediende, Sint-Andriesiaan 1, 9960 Assenede - SECRETARIS;

VAN DEN EEDE Lawrence, bediende, Paul d'Acostalaan 8, 9830 Sint Martens-Latem - VOORZITTER;

VERBEKE Kurt, ambtenaar, Baaigemstraat 306, 9890 Baaigem - PENNINGMEESTER;

De gewone leden worden opgenomen in een ledenregister dat wordt bijgehouden overeenkomstig de Wet.

Getekend:

lx.d-zaZt,c

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2015
ÿþM0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

- 6 MAART 2015

RECfBAfiJfi9N

KOOPHANDEL TE GENT

1

Ondernemingsnr : 0456.804.276

Benaming

(voluit) : DE UITVOERDERIJ VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerkt

Zetel : Sint-Andrieslaan 1, 9960 Assenede

Onderwerp akte : AANPASSING STATUTEN - VERANDERING LEDEN

In uitvoering van de beslissingen van de Algemene Vergadering van 3 december 2014 wordt doorondergetekenden, allen van de Belgische Nationaliteit, overeengekomen dat de bestaande statuten van Mandala worden gewijzigd.

Artikel 2: Doel.

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de culturele ontwikkeling en vorming binnen de Vlaamse

Gemeenschap en de stimulering van nationale en internationale culturele initiatieven.

De vereniging heeft tot doel het managen, produceren, beheren, ondersteunen en verspreiden van culturele en multiculturele producties en organisaties in welke vorm ook (voorstellingen, optredens, beeld- en geluidsdragers, concerten, beurzen, boeken, promotiemateriaal, events, gezelschappen, groepen...) met het oog op algemene culturele vorming, spreiding en integratie van mediatechnieken in verband met (multi)culturele aspecten van de podiumkunsten tot muziekensembles in het algemeen. Hiertoe zal de vereniging gezelschappen, projecten en groepen structureel ondersteunen in hun verdere ontwikkeling. De vereniging zal zich in de eerste plaats richten op de ontwikkeling van alle vormen van de podiumkunsten met alle daartoe behorende de minder toegankelijker artistieke vormen binnen de ruimste betekenis

Hiertoe kan de vereniging alle door de wet toegelaten werkzaamheden verrichten of handelingen stellen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks toe bijdragen, inzonderheid, maar zonder beperking, a) coordinatie van optredens, voorstellingen, wedstrijden en workshops, b) het begeleiden, ondersteunen en vertegenwoordigen van artiesten en/of kunstenaars en organisaties alsook hun producten en voorstellingen, c) het uitgeven van audiovisuele dragers, d) het oprichten van een secretariaat, e) het uitgeven van een tijdschrift, boeken en andere gedrukte publicaties, f) het beheren van intemetsites evenals g) het zoeken van sponsoring, h) het begeleiden van dossieraanvragen.

De vereniging Kan alle roerende en onroerende goederen voor de verwezenlijking van haar doel verkrijgen, bezitten en overdragen en er alle eigendoms- en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Artikel 12: Leden,

De Algemene Vergadering verklaart zich akkoord met de vraag tot ontslag als bestuurder van dhr Bob

SEGHERS en benoemt volgende mensen tot nieuwe bestuurder.

De bestuursleden, met verdeling van functies, van de vereniging zijn:

1. VANHEE Anniek, bediende, Sint Bernadettestraat 99, 9000 Gent, geboren op 13.09.1967 Nieuwpoort-secretaris;

2. VERBEKE Kurt, ambtenaar, Baaigemstraat 306, 9890 Baaigem, geboren op 27-01-1972 te Eeklo - penningmeester;

3. SMET Pablo, bediende, Sint-Andrieslaan 1, 9960 Assenede, geboren op 06-10-1972 te Eeklo - voorzitter;

4. VAN DEN EEDE Lawrence, zelfstandige, Mariakerksesteenweg 98a, 9031 Drongen, geboren te Deurne op 31-10-1968, bestuurder.

De gewone leden worden opgenomen in een ledenregister dat wordt bijgehouden overeenkomstig de Wet, Getekend:

SMET Pablo - voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

413-

IRII~IINIIIIOE

1 091308*

E i

5t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE UITVOERDERIJ

Adresse
SINT-ANDRIESLAAN 1 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande