DE VENE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VENE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.073.350

Publication

20/11/2014
ÿþ Mcd Werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 IA







Ondernemingsnr : 0883.073.350 Benaming

(voluit) : DE VENE (verkort)

NEERGELEGD

1 0 NOV. 2014

RECHT~fÇ~/AN

KOOi'HA TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Ertvelde, Tervenen 61

(volledig adres)

' Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN NATURA - DOELWIJZIGING-STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien oktober tweeduizend veertien, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie;

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE VENE", met maatschappelijke zetel te 9940 Ertvelde, Tervenen 61, BTW BE 0883.073.350 RPR Gent volgende beslissingen genomen heeft;

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vierhonderdtwintigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 420.750,00) door de inbreng door de heer VERSYP Mario, voornoemd, van negenennegentig procent (99%) onverdeeld in volle eigendom in navermeld onroerend goed te EVERGEM, vierde afdeling, ERTVELDE, Tervenen 37, en dit in twee fasen:

Deel 1: Vooreerst verhoging van het maatschappelijk kapitaal met achtenzeventigduizend honderdtwintig euro (E 78.120,00) cm het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) te verhogen tot zesennegentigduizend zevenhonderdtwintig euro (E 96.720,00) door uitgifte van duizend tweehonderdzestig (1.260) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen, mits de aanrekening van een uitgiftepremie van driehonderdtweeénveertigduizend zeshonderddertig euro (E 342.630,00).

De nieuw gecreëerde aandelen zullen elk eenzelfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen als de bestaande aandelen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan de voornoemde heer VERSYP Mario, inbrenger in deze, die aanvaardt, de voormelde duizend tweehonderdzestig (1260) nieuwe aandelen toegekend.

Deel 2: Uitgiftepremie

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen, thans door omzetting van de uitgiftepremie van driehonderdtweeënveertigduizend zeshonderddertig euro (¬ 342.630,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen om het maatschappelijk kapitaal van zesennegentigduizend zevenhonderdtwintig euro (E 96.720,00) op vierhonderdnegenendertigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 439.350,00) te brengen, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Beschrijving van het ingebrachte onroerend goed te Evergem, Ertvelde, Tervenen 37, alsook de Oorsprong', van eigendom, de Stedenbouwkundige Inlichtingen, en inlichtingen aangaande het Bodemdecreet, de, Erfdienstbaarheden, de inlichtingen aangaande de Stookolietank, het Postinterventiedossier, de Waterparagraaf ' en Hypothecaire Toestand werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

TWEEDE BESLISSING

Verslag Bedrijfsrevisor

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder.

opgesteld op 9 oktober 2014 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura op' grond van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen door inbreng van navermeld onroerend goed te EVERGEM, vierde afdeling, ERTVELDE, Tervenen 37, en van het verslag van de bedrijfsrevisor BVBA DPO Bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te Oostakker (Gent), aan de Genstsraat 337 vertegenwoordigd door de: heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, opgesteld op 7 oktober 2014 op grond van artikel 313 Wetboek van'. Vennootschappen bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste: waarderingsmethode en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Dat deze inbreng_ in natura een werkelijk Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

r - P ler en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift,

" De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze vergadering een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren,

*~ Conclusies van de bedrijfsrevisor werden opgenomen in het ter griffie neergelegd afschrift,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Neerlegging

Het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dal de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderdtwintigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 420.750,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderdnegenendertigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 439.350,00) vertegenwoordigd door duizend vijfhonderdzestig (1.560) kapitaalaandelen zonder vermelding van nominale waarde, Hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten aangepast.

VIERDE BESLISSING

De enige vennoot verklaart kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 25 september 2014 waarin hij zijn voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap verantwoordt. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 11 augustus 2014 de welke bijgevolg niet ouder is dan drie (3) maanden bij deze ondertekening.

De enige vennoot erkent vooraf die staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

Op dit verslag en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De voorzitter overhandigt daarop dit verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva aan de ondergetekende notaris met verzoek die aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren. VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva, afgesloten op 11 augustus 2014 goed te keuren.

ZESDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het doel van de vennootschap te wijzigen; hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen in het zevende besluit, dewelke de wijziging inhoudt van de huidige statuten.

ZEVENDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, wordt met eenparigheid van stemmen besloten:

Artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

1. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

2. Het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt, Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen.

4. Het uitbaten van hotel, motel, gastenkamers, verschaffen van logies voor kortstondig verblijf en het uitbaten van een "bed &breakfast", al dan niet in combinatie met het verschaffen van ontbijt of andere maaltijden.

5. Het uitbaten van een pension voor paarden en andere dieren, met bijhorende ondersteunende diensten en benodigdheden.

6. Het verhuren van stalling en tijdelijke plaatsing van paarden en andere dieren, met bijhorende ondersteunende diensten en benodigdheden.

7. Het uitvoeren van volgende tuinklusjes: landschapsverzorging; snoeien van bomen en heggen; aanleggen en onderhouden van tuinen; parken en het groene gedeelte van sportvelden.

8. Het uitvoeren van volgende bouwwerkzaamheden: vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw; vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal (bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen, enz.); onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden; bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails); boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten; aanleg van telecommunicatielijnen en  netten; grondverzet (graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen,

grondverzet met behulp van explosieven); ruimen van bouwterreinen; proefboren en boren; installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen; isolatiewerkzaamheden aan ' verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen; isolatie van koelkamers en  pakhuizen; installatie van stores en zonneschermen; installatie van antennes en bliksemafleiders; gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.; uitvoeren van voegwerken; monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken; uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden; optrekken en: afbreken van steigers en werkplatforms.

9. Het uitvoeren van volgende reinigingswerken aan gebouwen: reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; reinigen van het interieur van allerlei gebouwen (kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enz.); lappen van ramen; schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale

verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen; desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enz.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs asleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend af soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zj mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake."

Artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderdnegenendertigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 439.350,00) en is verdeeld in duizend vijfhonderdzestig (1.560) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die els één/ duizend vijfhonderdzestigste (1/1.560ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING:

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING - BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DPO Accountancy Noord", te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 84 met macht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen bij de fiscale administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

TIENDE BESLISSING

De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoeringen van de genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 14/10/2014;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten;

-verslag zaakvoerder inzake kapitaalverhoging

-verslag bedrijfsrevisor

-verslag zaakvoerder inzake doelwijziging

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" , x Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13142-0056-011
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 24.06.2011 11191-0380-010
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 08.06.2010 10153-0482-010
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 09.06.2009 09199-0002-011
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 02.06.2008 08172-0125-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16515-0229-012

Coordonnées
DE VENE

Adresse
TERVENEN 61 9940 ERTVELDE

Code postal : 9940
Localité : Ertvelde
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande